Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniluap

Jest mi glupio,ze chlopak mi kupuje ciuchy.

Polecane posty

Gość aniluap

Witam. Jak myslicie, czy powinno byc mi glupio,ze moj chlopak mi kupuje ubrania? On lubi kobiety, ktore sa ladnie ubrane, niekoniecznie drogo, ale ladnie. Ja jestem studentka i mnie na takie ubrania nie stac. Jestem w typie mojego chlopaka jeśli chodzi o charakter i urode, jestesmy szczelsiwym zwiazkiem. Chcialabym wygladac tak jak on lubi ubierac sie, ale nie mam na to pieniedzy, dlatego on mi te ubrania kupuje. Powinno byc mi glupio? Czasami czuje sie przez to fatalnie wiec kiedy mam pieniadze odwdzieczam mu sie naprawde drobnymi prezentami albo zbaieram go gdzies, ale wiem ze nie zastapi to prezentow jakie od niego dostaje

Gość nie powinno ci byc głupio
wiele dziewczyn wrecz oczekuje, aby facet kupował im ubrania

Gość Caroline25*
skoro on to robi z wlasnej woli to chyba ok swoja droga nie wyobrazam sobie, zeby ktos wybieral mi ciuchy. Sama chodze na zakupy, nikt nie moze ingerowac, bo moj gust jest niepodwazalny. Ale jestem w innej sytuacji. Moim zdaniem masz dobrego chlopaka, ktory ceni Cie za charakter, to wazne.

Gość aniluap
Ja wiem,ze on ciezko pracuje, wiec mam wyrzuty sumienia,ze nie wyda tych pieniedzy na sowje drobne przyjemnosci tylko dla mnie. Nie kupuje mi duzo tych ubran ale, liczy sie sam fakt,ze te pieniadze sa jego a mimo to kupuje mi rzecz, ktorej kupno powinno byc u mnie na porzadku dziennym.. ubranie

Gość aniluap
Caroline25* Dokladnie ja tez bym nie pozwolila. Po prostu diziemy arzem na zakupy i kupujemy co nam sie wspolnie spodoba. A co do tego,ze mnie ceni za charakter, to prawda. Mysle ze te ubrania to sa dopelnienie do mojego wizerunku dziewczyny, ktora mu sie podoba

Gość do aniluap
Mysle,ze Twoj chlopak ma jakies swoje wyobrazenie kobiety, to co chcial juz spotkal tylko do pelnych 100% satysfakcji brakuje mu wlasnie ubran na Tobie, ktore by mu sie podobaly, wiec Ci je kupuje, dba o Ciebie, inwestuje w CIEBIE a nie w inne. Mysle,ze powinnas sie cieszyc bo jets takim typem faceta, ktory stara sie,zeby jego kobieta wygladala pieknie a nie leci zaraz do innych :) buziaki