Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest tu ładny?

Jakie czarne nicki są wg was ładne?

Polecane posty

Gość o ku....va :)
Baaa21 ładna... reszta taka se, albo nie widziałam :)

Mojego zdjęcia nikt nie może miec, bo nikomu nie dawałam. nie ma takiej opcji. nie wiem jakie wy zdjęcie macie, że myślicie że to ja:classic_cool:

Bazienka dawaj, bo ja nie wiem o co cho:classic_cool: a jeszcze brzudula. zapomnialam o niej, ladna jest:) widziałam też gosialicious czarny kobiecy pazur cholerka hakuna matata kant dupy kleopatra lookrecja rurka z kremem zdesperowana żona tamila

Gość nie wiem czy jeszcze kojarzyci
jakoś zniknęła stąd:(

Tak jak myślałam, to nie są moje zdjęcia, ktoś się podszył pewnie.ja swoich fotek nigdy tu nie dawalam;)

Lipsss -> ja tutaj występuje bodaj w 4 wersjach jeśli chodzi o fotki :P

Gość hjhjhjhjhjhjhjjhhjj
ja mam takie same lipss :) ale ciekawe w takim razie kto to,bo bardzo jest ładna :D myslalam ze to wlasnie Ty skoro twierdzisz ze jesteś piękna

Gość estera von psycho
prześlecie mi ten folder ze zdjęciami kafeteriuszy??? musze obadać czy mnie tam nie ma, raz miałam czarny nick ze zdjęciem w stopce :p blood-red-girl@gazeta.pl

nie ma za co :) niestety raczej nigdy sobie nie kupie własnej zielonej wyspy ;]

bazienka -> to pierwsze z prawej od lewej strony prawej :P ZielonaWyspa -> wypada ;] w sumie ciekawą masz stopkę ;]

Bellik -> i ty to swoim wyglądem potwierdzasz ;) bazienka -> chyba nie robiłem sobie żadnego w niebieskiej koszulce wiec to raczej nie ja ci się podobam :P

Gość widziałam psychiczną
13:15 [zgłoś do usunięcia] bazienka 8765905 najwieksze brzydule forume psychiczna kafezdzira pijawka kciukiem artefakt diabla ike alogia a widziala ty zdzire? jest sliczna To, że wg ciebie jest śliczna nie znaczy, że wszystkim ma się podobać. Ja ją widziałam i wg mnie jest brzydka. A zatem pisanie a widziala ty zdzire? jest sliczna jest nie na miejscu, bo ilu ludzi tyle opinii.

Gość ladna jest katarzis
jw

Gość pisak z dlugopisu
a mi sie jennifer podoba fajna sunia jest

Wow, pamiętacie, że ja mam zdjęcie w stopce ? Nieźle... :) Nie sądziłam, że mój nick komuś zapadnie w pamięci, bo raczej nie siedzę tu często :)

A jeszcze miła jak zawsze- brzydka było tu jeszcze kiedyś zdjęcie przystojniaka tego od jennifer- wary obciągary:D:D wiecie który- okropny i jeszcze taka jedna kobitka czarno białe zdjecie sama twarz- bardzo ładna