Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest tu ładny?

Jakie czarne nicki są wg was ładne?

Polecane posty

Fabiole pamietam- ładna czarny kobiecy pazur- ładna jennifer- brzydka

Lipsss, a ja nie pamiętam zebym z Tobą pisała.... skąd mnie znasz?? Stosunkowo dawno siedziałam tutaj, ale często i ciebie nie pamiętam...zmieniłaś nick?

bazienko a ja Ciebie nie widziałam :( U mnie ten link nie działa... dopiero jak się go skopiuje to idzie :/ nie wiem co ja tam źle zrobiłam :P

trzeba być obiektywnym, pamiętam Jennifer zdjęcia z kiedyś i dlatego pisze ze spoko ciało, oczy również... a co do skandalu o Jennifer to chyba kazdy wie, przynajmniej jesteś sławna

Wcześniej pisałam na pomarańczowo. ten nick mam gdzieś od roku, może krócej

TaMiła Ale Ty ślicznie w ciąży wyglądasz :):):):):):):) Uwielbiam brzuszki :D

Bellik nie wyswietla mi sie twoje zdjecie czarny kobiecy dzieki;) msz racje przynajmiej jestem slwana ze swojej glupoty;),marzycielka dzieki;)

hehe dziękuję :) Uda się :):):) tzn... mam taką nadzieję ;P

jennifer no właśnie wiem, że z linka nie wchodzi :/ trzeba skopiować -.- nie wiem co ja źle zrobiłam, że normalnie nie idzie o.O

Bellik ze stopki widać że ci dobrze idzie ;) a co do jennifer to nie uważam ja za brzydką :)

Idzie idzie... ale teraz na pare dni muszę przerwać dietę, bo się pochorowałam :( I nie wiadomo czy to uczulenie na białko ( jestem na dukanie) czy odra czy w ogóle jakaś inna alergia... :/ mam nadzieję, że pojutrze wrócę do walki z kg :D

A ja już się nie mogę doczekac wiosny, żeby rozpocząc bieganie i jazde na rowerze. jak ja uwielbiam sport na świeżym powietrzu... a teraz cały dzień w domu przed kompem bo zimnota taka:(

Hatsumomo san -> to chyba synonimy :P Bellik -> to eni twoja wina tylko serwera imageshack ;)

Bellik juz mam ladna i delikatna urode masz jak schudniesz bedziesz sexi dziunia;) chociaz uwazam ze latwiej schudnac niz przytyć...

dobra zmieniłam link ;P teraz może normalnie będzie.... Lipsss ojjj świetnie Cię rozumiem ;) Jennifer- Nie chcę być sexi dziunia :/ jakoś to do mnie nie pasuje :D

jennifer8787*** -> ona już jest całkiem seksy z buźki ;) Hatsumomo san -> niech ci będzie ale ja przystojny nie jestem ;)