Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacosieboii

ZLA ENERGIA OD DOMU I SASIADEK NISZCZY NASZ ZWIAZEK!!!!

Polecane posty

Gość tacosieboii
maliboo- dzieki Ci za wypowiedzi.wiesz, jestes w sumie jedyna osoba, ktora MA PRZEMYSLAne wypowiedzi (oczywiscie nie pomniejszajac wypowiedzi innych osob, za ktore serdecznie dziekuje). Mieszkaszw Polsce, czy takze za granica?

Gość maliboo.
Co masz na mysli piszac, ze on nie chce slubu, bo ma obywatelstwo? Ze nie potrzebuje slubu do przedluzenia wizy?

Gość tacosieboii
hm mwczesniej ,WCZESNIEJ mialam ,ale wlasnie 2 miesiace przed przeprowadzka niestety stracilam( tu tez jest recesja).No i nie mialam zbyt duzo oszczednosci, bo nie bylam tutaj dlugo.

Gość maliboo.
za granica Kiedys bylam w zwiazku z Holendrem, wiec wiem, ze zwazek z obcokrajowcem nie jest latwy.

Gość tacosieboii
tak maliboo dokladnie. On ma plany wyjechac znowu do innego kraju,ale ja zostane tutaj.Nie wiem sama czy go kocham.. za duzo gorzkich slow padlo.. Jedynie gdzie to pierwszy raz w moim zyciu dobrze sie czuje w lozku ze tak powiem.Bardzo m ijest dobrze z nim. Mialam w zyciu jednego chlopaka 5 lat ale z nim ta sfera zycia pozostawala wiele do zyczenia. Z nim jest inaczej...

Gość maliboo.
Wazne, zebys nie czula sie samotna. Bardzo wazne jest wsparcie przyjaciol, rodziny. Masz tam jakis przyjaciol?

Gość maliboo.
Czyli nie planujecie wspolne przyszlosci? Skoro chce wyjechac do innego kraju..Czy planujecie wyjechac razem?

Gość niunia909
Ja uważam że powinniście pojechać gdzieś na weekend żeby spędzić noc poza tym domem i zobaczysz jak będzie się zachowywać twój chłopak wobec Ciebie. Co do wody święconej dom może poświęcić tylko ksiądz. Najlepiej wezwijcie egzorcyste w każdym mieście jest, on odrazu będzie wiedział i czuł, wiem bo miałam okazję kiedyś poznać jednego z nich, jak patrzyl na mnie to mialam ciarki heh... tak jakby o mnie wszystko wiedział Pozdrawiam

Gość tacosieboii
droga maliboo. musze konczyc niesatety.... czas w kafejce.... niby mam kolezanki ale ... Wiesz, ja jakby co podam moj email.napisz m iwiec prosze cos tam... potem to przeczytam dzieki! (Mam nadzieje,ze znowu nie strace tego topika). Moj email: IHAHA5 MALPA INTERIA.PL

Gość maliboo.
Ja bym na Twoim miejscu sproowala poszukac psychologa, moglby Ci duzo pomoc. wydaje mi sie, ze mozesz miec objawy depresji, a z tego czlowiek sam sie raczej nie wyleczy.

Gość maliboo.
ok, zapisze sobie Twoj email

Gość tacosieboii
ON CHCE ZE mna wyjechac,ale ja nie chce. mam wyksztalcenie, po francusku nie potrafie. Tutaj musze przeczekac... O nmnie kocha, gotuje itd heheh,sprzata.. ale wlasnie to jest ten problem... pozdrawiam, dobranoc!@!@!

Gość niunia909
Ja uważam że powinniście pojechać gdzieś na weekend żeby spędzić noc poza tym domem i zobaczysz jak będzie się zachowywać twój chłopak wobec Ciebie. Co do wody święconej dom może poświęcić tylko ksiądz. Najlepiej wezwijcie egzorcyste w każdym mieście jest, on odrazu będzie wiedział i czuł, wiem bo miałam okazję kiedyś poznać jednego z nich, jak patrzyl na mnie to mialam ciarki heh... tak jakby o mnie wszystko wiedział Pozdrawiam

Gość Suubklia
Czasem taką złą energię powoduje obecność żył wodnych. Najlepszym rozwiązaniem jest kupno odpromiennika np. marki Creatos. Ja odkąd mam go w domu czuję się dużo lepiej, mniej nerwowo i mam lepszy humor.