Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienkaAnulka

bukiet slubny

Polecane posty

Gość panienkaAnulka

Mam nadzieję , że doradzicie cos w sprawie bukietu ślubnego . Otoz sprawa wyglada następująco : odkad pamiętam chciałam mieć fioletowe storczyki ladnie owiniete tasiemka , nawet zafarbowałam włosy tak żeby lekko wpadaly w fioletowy hihih ale ostatnio cos mi się odmienilo bo znalazłam bukiet z tulipanow biało rozowych .. no i tu pojawia się problem bo rozowe ladnie wyglądają ale nie wiem czy będą mi pasowac do reszty (włosy , kolczyki itd. Itp. ) boshe jakie to moje zycie ciezkie ;( http://www.g-fiore.pl/galeria/bukiet-slubny na tej stronce znalazlam tez tulipany lekko wpadające w fiolet i właściwie ladnie wygladaja myslicie ze bardzo roznia się te rozowe od fioletowych ? ze dodatki które mam i cala otoczka będą pasowac do rozowych tulipanow zamiast do fioletowych ? Włosy mam ciemno fioletowe z pieknym polyskiem , makijaz tez planuje mieć w fiolecie ( taka paletką inglota gdzie jest róż i fiolet ) i do tego bizuteria ale wlasciwie to tylko na bransoletce jest pare fioletowych oczek , nie wiem czy je w ogole będzie ktos wiedziec . pomozcie bo jestem strasznie confused ;/ .

Gość Vitalianka
wiesz co na www.wykupto.pl jest oferta znizkowa na bukiet ślubny. tam ci doradzą profesjonalnie dobór bukietu! powodzenia !

Gość hdxcnc
jeszcze buty i paznokcie na foletowo sobie walnij :o