Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorący Kubek

Jest za dobry i dlatego nie w moim typie, pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Gorący Kubek

Jestem facetem, spędziłem świetny weekend z nowo poznaną dziewczyną. Bardzo mi się spodobała. Podczas weekendu była przeziębiona i to mocno dlatego skakałem wokół niej jak wokół jajka. Ona teraz całkiem grzecznie ale odpisuje na sms y że byłem dla niej zbyt dobry a to nie jej typ mężczyzny. Fuck, po ponad roku bycia samemu spotykam kogoś sensownego i taki finał? Bo otwierałem drzwi, podtykałem pod nos łakocie, herbatkę na rozgrzanie i pytałem czy jej zimno czy ciepło? Coś tu nie gra... Chyba mamy wobec siebie zbyt duże wymagania, zarówno kobiety względem mężczyzn jak i odwrotnie.

Gość Gorący Kubek
Widzę że albo brak jest zainteresowania tematem albo ciężko to skomentować...

Gość pewnie od brudnego
poprostu wydaje jej sie ze jestes ciapowaty, bo niestety ciapowaci faceci sa czesto tacy dobrzy dla dziewczyn. Glupia jest, nie przejmuj sie, znajdziesz jakas, ktora cie doceni:) A ile masz lat????????

Gość stary ile ty masz lat
nie mozna tak wszystkiego "pod nos" podstawiac komus, zwlaszcza w sytuacji, gdy jest to poczatek znajomosci, badz etap zabiegania o kogos. Tak juz jest i przyjmij to za fakt. Oczywiscie wszystko z glowa i umiarem. Zlotego srodka nie ma ;)

Gość stary ile ty masz lat
I nie wmawiajcie sobie ze bycie dobrym odstrasza kobiety, bo to nieprawda. Szereg innych cech, czy zachowac, ktore faceci (czesto) myla z ta dobrocia odstrasza a nie to, ze ktos jest dobry :)

Gość czyli jakich cech
dobry Ale ...

Gość pewnie od brudnego
stary ile ty masz lat - ale ona byla chora. Logiczne, ze kolo niej skakal :O

Gość ewella2
Wiesz, każdego kota można zagłaskać więc może faktycznie troszeczkę przeginasz z tym nadskakiwaniem i opiekuńczością?

Gość Ewa-45.
ciota nie facet

Gość nowakobietka
Jak się facet podoba kobiecie to ona będzie w raju jeśli się będzie o nią tak troszczył. Musiała z jej strony chemia nie zadziałać, a ponieważ jesteś "dobry" nie zamierza Cię dalej zwodzić !!

Gość fghfghfghfgh
z ta dobrociom to tylko wymowka.Nie wierz w to. Poprostu jej sie nie podobasz

Gość ewella2
przestań przesadzać w drugą stronę. Wystarczy , że facet bez przerwy pytał się czy czegoś potrzebuje i ciągle jej coś pod nos podkładał kiedy ona tego np. nie chciała. zwariowałabym przy tak nadopiekuńczej osobie.

Gość samiec alfaa
Zawsze jak wasza kobieta choruje to trzeba isc z kolegami na piwo lub dziwki a po przyjsci stanowczym tonem powiedziec gdzie jest obiad i pokazc piescia lub butem gdzie jej miejsce . Tak robia prawdziwi faceci.

Gość jestem z takim facetem
nie przejmuj sie głupimi wypowiedziami, poprostu tak juz jest że jesli czuje sie że to nie "ten" to nie da na siłę się z nim być, doceniła to że jestes dobrym facetem ale widocznie nie spełniasz innych jej oczekiwań, wiem cos o tym,a pozatym postapiła uczciwie wobec ciebie to chyba wazne co nie? trafisz jeszcze na swoja połówkę

Gość nowakobietka
samiec alfaa juz widzę jak Ty jesteś prz swojej taki chojrak ... ha, ha ....krowa co duzo ryczy, mleka mało daje

Gość samiec alfaa
do garow gdzie twoje miejsce szybko

Gość Gorący Kubek
autor nigdzie nie spierd... już jestem i czytam

Gość czyli jakich cech
to zalezy od tego czy jej sie podobasz i czy ją pociagasz" chyba tylko kwestia czy pociągasz bo czy się podobasz i czy pociągasz to niepotrzebne mnożenie czasowników

Gość Gorący Kubek
przeczytałem posty, również dopisane przez podszywaczy wszechobecnych na tej stronie. Racja że to mógł byc jedynie pretekst żeby dać mi kosza, z drugiej jednak strony do końca spotkania odwzajemniała czułości typu przytulanie i pocałunki. Chyba każdy normalny chłopak skakałby wokół chorej dziewczyny tym bardziej że mu się cholernie podoba. Trudno. Teraz muszę znowu sobie dać siana z dziewczynami bo nie zamierzam za każdym razem to ja być tym który podrywa, stara się i zabiega.... Mam tego dość. Bycie samemu jest łatwiejsze.

Gość nowakobietka
samiec alfaa oj byś się zdziwł kto u mnie przy garach stoi ;) moge się założyć że jesteś przemiły, uroczy facet ... tylko tu odgrywasz takiego brutala

Gość sssssssssssssasa
mysle ze przesadziles ona byla przeziebiona zwyczajnie takie przesadne wlazenie w ylek odstrasza..Ok zrobic herbaty przykryc kocem ale to co piszesz z tym pytaniem czy jej zimno cieplo otwieranie ciage drzwi..ona byla przeziebiona a nie umierajaca:O

Gość Gorący Kubek
sosssssss - rzecz w tym że miała mokro bo spaliśmy ze sobą.... i nie wyglądała na niezadowoloną, mimo choroby...

Gość yrtduyutrutu6d776
Jebnij w dupę taką egoistyczną dziwkę feministkę! Niech idzie do jakiegoś blokersa, co pije browar pod sklepem niech jej obije ten jej głupi ryj! Nie lubię takich kurew!

Gość czy to tak trodno zobaczyc
pierdolenie poprostu nie jestes w jej typie. moz enie chce sie wiazac

Gość Gorący Kubek
Miło że są tu jeszcze jacyś mili ludzie którzy cokolwiek powiedzą w temacie. Niby to wszystko wiem ale usłyszeć to od kogoś stojącego z boku - to utwierdza w przekonaniu jak jest naprawdę.

Gość evrybady pomarńcze3
nie podobasz jej sie i tyle. a to ze jestes za dobry to był tylko pretekst bo gdybys jej sie spodobał to by to doceniła

Gość ja ci powiem tak ......
mialam kiedys faceta , byl wspanialy, dobry, czuly, no nieba by mi przychylil ale ..... nie bylo tego "czegoś" , wiec sie rozstaliśmy teraz jestem z kims kto tez jest super, otwiera mi drzwi, przysuwa krzeslo, zdejmuje plaszcz, troszczy sie o mnie i .... szaleje za nim :) po prostu , nie to, ze nie docenila tego jaki jestes tylko nie ma tego "czegoś"

Gość autorze ile masz
latttttt?????????????????????????????

Gość Gorący Kubek
Proszę Was... nie piszcie mi tu o chemii albo o "tym czymś" bo to o czym piszecie mija a zostają suche fakty, wygląd, stan posiadania i to jaka jest dana osoba. Zbytnio wierzycie w "to coś" i kiedy mija... zaczynacie postować na tym forum, tylko że w tematach "życie po rozwodzie" i inne podobne

Gość daj spokój widocznie nie
było jej z tobą dobrze a w seksie też udawala.