Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planowanieplanowanko

mam 24 lata, planuję ciążę na 2014, kto jeszcze?:D

Polecane posty

jw ;]. Proszę niech znajdą się tu osoby o podobnych planach;]

Gość ytyttytfyfyfyftt
ej ale w 2012 bedzie koniec swiata,wiec sie lepiej pospiesz :classic_cool:

Gość misa kasia srasia
Bierzesz juz kwas foliowy ?

Gość ytyttytfyfyfyftt
Nuno. - :D:D

juz kupiłam kwas firmy fosilk, ale sie zmartwiłam bo datka waznosci tylko do 2013 musze inne zapaski porobić rozglądam się już za wózeczkiem i łóżeczkiem. nie wiem czy zdecydować się na cc czy poród siłkami naturki. A może opłacę połozną? a załatwiliście już szkółkę rodzeniuszka?

na 2030 planuję zrobić przetwory z ekologicznej marcheweczki dla moich pięciu bejbików, nasusze też grzybeczków podgrzybeczków dla mężusia i chyba założę pasiękę, żeby mieć zawsze słodki miodziczek dla moich PSCÓŁEK

Gość misa kasia srasia
Witaj ! Moja bebikodziurka juz przygotowuje sie do porodu ! Biore kwas foliowy i dobrze sie odżywiam :) Przytulanko z męzem w celach treningowych odbywaja sie 5 razy w tygodniu. Lofciusiam juz moja fasolke w brzusiu, choc jeszcze sie w swoim przytulnym domciu nie zasiedliła :) Wybralas juz imie ? Ja kupiłam paczkę bodziakow w tesco za 2,60 taka okazja byla :) Pozdroweczki dla wszystkich przyszlych mamus MUA:*

ojej moja fasolunia pozdrawia Cię! czuję już w głowie te wibracyjki płynące z energi z przesworzy od niej! Ja nie kupiłam jeszcze bodziaczków, czekam teraz na przeceny wielkanocne! może kupię po 2,30. Ty trochę przepłaciłaś z tym 2.60....sorka, że tak piszę, ale naprawdę 2.60 to zdzierstwo... a za te trzydzieści groszów to można słuchaj kupić jedną trzecią tego super czasopisma kropka.tv! W biedronce uprzejma Pani w żółtym kubraczku z etykietką "uczę się" ostatnio poleciła mi kupno tego czasopisma! Znalazłam tam super przepis na okłady na piersi z kapusty i na maseczkę z popstarzałych ogórasków! Mniamniusia! My z moim Pajpusiem lowciujemy rankiem i wieczorkiem!

hej staraczki gdzie jesteście??/ nie wierze, ze nie ma tu sraczek?