Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotwu

Jak myślicie do którego roku życia będziecie uprawiać seks?

Polecane posty

Gość hejja
16tka nie wie,że nawet jeśli facetowi opadnie to jest jeszcze takie coś jak środek wspomagający ;)

Gość szesnastka_16, pł.ż.
Twój tatuś używa pampersów? Mojemu tatusiowi daleko jeszcze będzie za 10 lat do 60 ki. Ta, która ma 35 lat chce ze mną rozmawiać o seksie za 10 lat. Dziś jest dumna ze swojego macho, który już wkrótce będzie wychodził na spacer z wózkiem, gdzie spotka się ze swoimi rówieśnikami dumnie prezentującymi swoje wnuki. I będą razem rozmawiali o stolcu, a nie o seksie.

Gość ocr b
16 tka ty tak na poważnie ? :D chyba nie albo mało wiesz :D często siedzę ze swoimi 60 letnimi rodzicami i ich znajomymi na różnych imprezach i o stolcu nikt nie rozmawia :O a młodzi ludzie tylko o seksie gadają? twoje koleżanki i koledzy mało wiedzą na ten temat uwierz mi , ale ty pewnie jesteś jedną z tych które myślą,że lepiej jest bachora wypluć na świat w wieku lat 18tu niż 40tu

hejja nie wie, że 16 tka wie Czy hejja próbowała? Czy zna z reklam? Jeżeli młode dziewczyny biorą sobie starych dziadków licząc na środki wspomagające to znaczy, że nie wiedzą jeszcze nawet tego co wie 16 tka.

Gość hejja
a 16 tka chyba nie wie,że jeden może mieć problemy przed 40tką a inny dopiero po 50tce :O

ty pewnie jesteś jedną z tych które myślą,że lepiej jest bachora wypluć na świat w wieku lat 18tu niż 40tu jestem jedną z tych, które uważają, że lepiej żeby bachor nie miał dziadka zamiast ojca i żeby mamusia nie szukała wspomagania w postaci różnych wujków

16 tka wie, że jeden może a drugi nie dlaczego wybierasz takiego, który jest już mocno wyeksplatowany

Gość hejja
pewnie lepiej nie mieć ojca dziadka , lepiej jest mieć 18 letniego tatusia w dresie i z piwem pod blokiem :D a nie każda kobieta to kurwa z wujkami na boku

pewnie lepiej nie mieć ojca dziadka ktoś się ze mną zgadza lepiej jest mieć 18 letniego tatusia w dresie i z piwem pod blokiem chociaż nie do końca się z tobą zgadzam to jest cos w tym co mówisz lepiej, żeby tatuś rodzacego sie dziecka był bliżej 18 stki niż 50 tki

Gość hejja
powiedz że żartujesz :D jesteś aż tak ograniczona umysłowo,że wzięłaś mój komentarz na poważnie?! mój tatuś miał 43 lata kiedy się urodziłam i nigdy mi nie dziadkował

nic nie piszesz ile lat miała twoja mamusia na podstawie twojego traktowania mnie jak dziecka sądze, że dzisiaj twój tatuś jest już starszym czlowiekiem czy konsultowałaś z nim swoją opinię o tych cudownych środkach gdy już opadnie, jak to ładnie okresliłaś czy twoja mamusia też uważa tak jak ty, że te środki czynią cuda?

Gość hejja
a co mnie obchodzi pożycie moich rodziców? :D mama miała 36 lat

Gość hejja
moja mama jest za mądra żeby tylko myśleć o penisach :D

szesnastka_16, pł.ż. szkoda,że faktycznie nie masz tych 16stu lat, bo jeszcze byś miała szanse zmądrzeć, a tak to dupa :O

powinnaś wierzyć, że każdy może zmądrzeć inaczej nie byłoby i dla ciebie nadziei przecież nikt normalny nie pojawia się na tak idiotycznym topicu i kreując się na autorytet poważnie zabiera głos

Gość szokeee
16stka więc to prowo? prawie się nabrałam..