Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

laseczka2011

Schudnijmy razem, bedzie razniej!

Polecane posty

Jestem! W ko艅cu wyspana i w miar臋 wypocz臋ta By艂y艣my na wyciecze objazdowej pod nazw膮 Europejski stolic臋 -Berlin,Amsterdam ,Bruksela ,Pary偶 i Luksemburg .Wycieczka wyczerpuj膮ca ,du偶o przejazd贸w ,spanie w r贸偶nych hotelach ale warto!!!!!Daj臋 og贸lne przedstawienie o r贸偶nych pa艅stwach i ich stolicach.Po tym wyje藕dzie wiem 偶e na pewno wr贸cimy z m臋偶em do Amsterdamu ale ju偶 same na kilka dni.W Pary偶u byli艣my ju偶 wcze艣niej i ze wzgl臋du na c贸rk臋 pojechali艣my do Disneylandu ,kiedy ca艂a grupa zwiedza艂a Pary偶.Tak jak ju偶 wcze艣niej m贸wi艂am to jeste艣my odludkami dla tego z grup膮 tylko jechali艣my i nocowali艣my w hotelach ,a wi臋kszo艣膰 czasu sp臋dzali艣my same .Nie lubimy biega膰 z aparatem z miejsca na miejsce ,z obiektu na obiekt-wolimy spokojnie pospacerowa膰 ,zje艣膰 w lokalnej restauracji (a nie z grup膮 w jakim艣 dziwnym miejscu wyznaj膮c zasad臋 by艂a co tylko by taniej co i tak daj臋 dro偶ej poniewa偶 ka偶dy przewodnik prowadzi w miejsce z kt贸rego ma prowizje ).Po przeje藕dzie wagowo jest ok , chocia偶 w Belgii zajada艂am si臋 czekolad膮 i lodami,w Holandii -serem,we Francji-winko s艂odkie,a w Niemcach-kielbask膮.Tylko ,jad艂am to wszystko zamiast posi艂k贸w i raczej do godzinki 16. Pochwale si臋 ,jak do tej pory to odwiedzi艂am ju偶 32 pa艅stwa ,m贸j m膮偶 o wiele wi臋cej i chcia艂am by zwiedzi膰 ca艂y 艣wiat ale jedyna przeszkoda to kasa Tak 偶e zn贸w zbieranie i liczenie dni i miesi臋cy do nast臋pnego wyjazdu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pola345
Witaj Katia! Laseczka wsp贸艂czuj臋 i 偶ycze szybkiego powrotu. Katia widz臋 偶e mamy z grubsza te same gusta ja do amsterdamu na balety je藕dzi艂am i jest zaj****cie.... a do belgii wybieram si臋 za miesi膮c na dwa trzy tygodnie ze wzgl臋du na to 偶e mam tam dobr膮 znajom膮 i troch臋 u niej sobie posiedz臋. A jak tw贸j niderlandzki dogada艂a艣 si臋? Straszny j臋zyk ale da si臋 nauczy膰. Ja nad morzem by艂am na weekend i te偶 by艂o fajnie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wykynyky
Witam Was wszystkie ja bym chcia艂a schudn膮膰 tak 5kg minimum, mo偶emy si臋 wspiera膰.

Udost臋pnij ten post

Laseczka co Was dopad艂o? Pola-ja rozmawiam po angielsku,a po Nederlandsku a ni s艂owa :) Ale w coffeshopie dogada艂am si臋 bez problemu :):):) W艂a艣nie,fajnie tak mie膰 kogo艣 za granic膮 i wtedy faktycznie poczu膰 ten klimat ,a nie jak dziebil biega膰 z aparatem i to tylko tam gdzie prowadzi przewodnik.Ale c贸偶-my nie mamy nikogo:( A do Amsterdamu na-pewno wr贸cimy z m臋偶em ale ju偶 bez c贸rki:):):)A to w ten raz musia艂am kupi膰 na wynos:):)i czeka膰 do p贸ki c贸rka u艣nie w hotelu ,a p贸藕niej si臋 stresowa膰 poniewa偶 w ten wiecz贸r nocowali艣my w Belgii.A po za tym du偶o tam innych fajnych wieczorowych atrakcyj i ciekawych hoteli ,a nie takich co proponuj膮 biuro podr贸偶y .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Do Amsterdamu Katia obowi膮zkowo bez dzieci ;) Przecie偶 to miejsce samych XXX nie? Ja ju偶 si臋 st臋skni艂am te偶 za Amsterdamem musia艂abym ju偶 tam pojecha膰 powspomina膰 a jest co!!!! A tak w temacie odchudzania nie wa偶y艂am si臋 ju偶 dawno ale mniej jem wi臋c zobaczymy za par臋 dni efekty :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Aha! a nie wiem jak ty ale ja mam strasznie polane z tych panienek w czerwonych okienkach :D w Polsce nie do pomy艣lenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pola3455
tak stesknilam sie za amsterdamem i za moim ukochanym muhammadem, a jak tam wroce to od razu wpadam do mcdonalda zeby sie nawpierdalac bo odchudzanie odchudzaniem a tlusty burger dobrze mi robi

Udost臋pnij ten post

Kurd臋 ,jak by tak zamkn膮膰 oczy i -Amsterdam wita Was!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Mnie nic nie dopadlo, za to mala - infekcja wirusowa a ja musialam byc przy niej :O strasznie sie umeczylysmy w tym szpitalu a ona najbardziej, bo na kroplowkach wisiala kilka dni i nocy z rzedu, pokluli jej raczki zanim sie wbili (jak zawsze i wszedzie nie umieja kluc :P ), goraczke miala prawie 40 stopmni, nic nie jadla i nie pila kilka dni. No ale juz po wszystkim, teraz dochodzimy do siebie w domciu, wreszcie sie wysypiamy i odpoczywamy po stresie. Ja przytylam kilogram a moze nawet wiecej w tym szpitalu (jak to zawsze u mnie jest, w stresie jem za dwoch) :) teraz postaram sie tego kilosa zrzucic a potem pomysle o ponownej diecie :O Katia zazdroszcze Ci tych podrozy, uwielbiam zwiedzac obce miejsca :)

Udost臋pnij ten post

Wsp贸艂czuje Wam.Raz by艂am z c贸rk膮 w szpitalu i wiem co to za koszmar.Zycie Wam szybkiego powrotu do zdrowia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Dziewczyny kto艣 si臋 podszy艂 pode mnie patrzcie wypowied藕 POLA3455. 呕a艂o艣膰. Najwyra藕niej kto艣 zazdro艣ci :p Wisi mi to... Niech si臋 z nas nabijaj膮 ci co nie maj膮 problem贸w z wag膮... 艢wiadczy to o ich niskim ilorazie... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Pola -nie przejmuj si臋.Ja nawet odpisa艂am i nie pomy艣la艂am 偶e to 藕le .:)

Udost臋pnij ten post

Dziekuje Katia :) juz jest ok, mala czuje sie coraz lepiej. I ja tez juz doszlam do siebie. Pola ja od razu wiedzialam, ze to podszyw, nie podejrzewalabym Ciebie o taki wpis ;) olewamy takie chamskie wpisy, nie przejmuj sie. Pozdrowka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Kto艣 najwyra藕niej posiada zaburzenia osobowo艣ci i b臋d膮c anonimowym pr贸buje dowarto艣ciowa膰 swoje kiepskie "ja" robi膮c innym g艂upie 偶arty... 呕al ale c贸偶 trudno si臋 m贸wi... Ja wa偶臋 75 w tej chwili a dzisiaj pozwoli艂am sobie na kie艂bask臋 z grilla u znajomych. Ogl膮dali艣my dzisiaj moje zdj臋cia jak by艂am 20kg l偶ejsza i znajomi nie mogli si臋 nadziwi膰 jaka laska ze mnie by艂a. Jeszcze mia艂am blond platyn臋 faliste w艂osy za ramiona ale mi wypada艂y i musia艂am przefarbowa膰 si臋 na br膮z i 艣ci膮膰 w艂osy do ramion 偶eby si臋 wzmocni艂y. Stwierdzili 偶e bez urazy ale by艂am jak laleczka i by mnie nie poznali... Zmotywowa艂o mnie to do dzia艂ania :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Ale 艂adnie dzisiaj w poznaniu. Spiek艂am si臋 jak rak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Oj dziewczyny dziewczyny... Co艣 si臋 zn贸w nie odzywacie... Tak pi臋knie dzisiaj 偶e id臋 si臋 opala膰 a jak si臋 opalam to tak my艣l臋 偶e jeszcze lepiej bym si臋 prezentowa艂a chocia偶 te trzy kilo mniej jak bym mia艂a i mechanizm w mojej g艂owie si臋 nakr臋ca ;) pozdrawiam i si臋 odzywajcie cz臋艣ciej

Udost臋pnij ten post

Nie pisa艂am poniewa偶 po przeje藕dzie mam do艂a-zreszt膮 zawsze tak mam-偶yj臋 od wyjazdu do wyjazdu,tak jak by ucieka艂am sama od siebie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Wiem o co chodzi bo mam bardzo podobnie a tak dawno ju偶 nigdzie w konkretnym miejscu nie by艂am na d艂u偶ej tylko weekend贸wki. Ja mam do艂a ale z innego powodu. Zgin膮艂 mi cenny aparat fotograficzny kt贸rego kupi艂am p贸艂 roku temu i od paru dni wsz臋dzie szukam nawet dom do g贸ry ty艂kiem przewr贸ci艂am sw贸j, mojej mamy i te艣ciowej oraz samoch贸d ogr贸d i wszystkie torebki nawet kosz z bielizn膮. Nic tylko szukam chodz臋 i rycz臋 ze z艂o艣ci na sam膮 siebie...

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Sorry,sorry ,sorry :(:(:( Ju偶 jestem :) Mia艂am strasznego do艂a ,a kiedy tak mam ,to nic mi si臋 nie chc臋 -nie tylko nie pisz臋 ale i w domu si臋 nie odzywam. Ca艂y czas sp臋dza艂am na si艂owni i na basenie ,a najgorzej 偶e dosz艂o do mnie 偶e m贸j problem 偶yciowy polega nie na tym 偶e nie mam idealnej figury ,a na czym艣 innym...To znaczy ,teoretycznie o tym wiedzia艂am od dawna ale jednak by艂am przekonana 偶e jak b臋d臋 mia艂am idealn膮 figur臋 to wszystko b臋dzie ok. Figur臋 mam w miar臋-nie najgorsz膮 , ale mam zmarszczki i sk贸ra ju偶 nie ta...Og贸lnie prze偶ywam kryzys 30 je偶eli taki jest...Og贸lnie nie mog臋 si臋 pogodzi膰 偶e jestem ju偶 , od pewnego czasu , kobiet膮 ,a nie dziewczyn膮-艣mieszne i g艂upie ,ale tak mam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Znalaz艂am... Zostawi艂am go w sklepie. Ja po 30 jeszcze nie jestem ale rozumiem ciebie doskonale. Ja odk膮d urodzi艂am nie mog臋 pogodzi膰 si臋 z tym 偶e jestem matk膮. Nawet nie chc臋 tak o sobie s膮dzi膰 bo wed艂ug mojego mniemania jestem t膮 sam膮 dziewczyn膮 co par臋 lat temu i jak to mo偶liwe? Tak samo jak s艂ysz臋 od te艣ciowej "no jak ty chcesz dzieci do przedszkola w kr贸tkiej sukience odprowadzi膰? B膮d藕 ty powa偶na! Masz dzieci! to nie wypada" itd. Albo 偶e nie musz臋 si臋 odchudza膰 bo matk膮 jestem!!!! Dupa a nie matk膮 jestem sob膮 i tyle i to 偶e dzieci urodzi艂am nie oznacza 偶e musz臋 si臋 o 180stopni si臋 zwr贸ci膰. A tak przede wszystkim to problem u mnie le偶y jeszcze g艂臋biej. Zawsze lubi艂am flirtowa膰 i poznawa膰 nowych ludzi szczeg贸lnie p艂ci przeciwnej. Dba艂am wtedy o siebie bo mia艂o to sens kiedy prawiono mi komplementy. Teraz wiadomo jak to jest w sta艂ym zwi膮zku a ja si臋 po prostu dusz臋. Czuj臋 si臋 ograniczona, zaniedba艂am si臋 bo wydaj臋 mi si臋 偶e nie mam po co o siebie dba膰. Nie s艂ysz臋 komplement贸w, nigdzie nie wychodzimy. Ja jestem dusz膮 towarzystwa a m膮偶 odludkiem kt贸ry mn膮 rz膮dzi i musz臋 si臋 podporz膮dkowa膰 do jego stylu 偶ycia. Nawet nie wiem czy cokolwiek jeszcze nas 艂膮czy pr贸cz wsp贸lnego dachu... Smutne to bo wiem 偶e gdybym te偶 prze偶y艂a jakie艣 uniesienie sercowego czy cokolwiek to bym odzyska艂a ch臋ci do 偶ycia i czemu tak jest? Brakuje mi motywacji... Czuj臋 si臋 nie atrakcyjna bo tak jestem traktowana. Wiem te偶 偶e kiedy艣 mia艂am wielu adorator贸w i 偶e m臋偶czy藕ni ogl膮dali si臋 za mn膮 na ulicach a teraz nikt mnie nie widzi tak mnie zniszczy艂 zwi膮zek i macierzy艅stwo w kt贸rym si臋 w og贸le nie odnajduj臋 i jestem bardzo nieszcz臋艣liwa i nie spe艂niona. S艂owo rodzina zacz臋艂o mnie po prostu odpycha膰... :(

Udost臋pnij ten post

oj,to stan ducha masz jeszcze gorszy od mojego ,ale dawaj na wzajem si臋 wspiera膰 ,a ni si臋 do艂owa膰 :):) Dzi艣 pok艂贸ci艂am si臋 ze swojom jedyn膮 kumpel膮 , chocia偶 tak naprawda,nie jeste艣my ze sob膮 blisko od momentu jak ona wysz艂a zam膮偶 i jest pod ca艂kowitym wp艂ywem swojego toksycznego m臋偶a.Za 5 lat tak si臋 zmieni艂a,偶e sama ju偶 wie偶y w t臋 bzdury kt贸ry on jej wtin膮艂 do g艂owy ,a mianowicie 偶e ona to -0 i bez niego nic nie warta i ma tylko sprz膮ta膰 ,gotowa膰 i pilnowa膰 dzieci ,a ma 3.Ka偶e jej je艣膰 2 kromki chleba do 1 plasterka w臋dliny ,bo tak jest taniej i wszystko w takim stylu .A najsmie艣niejsz臋 jest to ,偶e maj膮 kas臋.... Przy niej stara艂am si臋 sama nie porusza膰 tematu swoich wycieczek,zabieg贸w kosmetycznych albo zakup贸w-偶eby nie robi膰 jej przykro艣ci.... Dzisiaj na grillu tak mi臋dzy s艂owem powiedzia艂am w 偶artach 偶e mam kryzys 30 ,偶e schud艂am ,a sk贸ra pod pachami mi wisi i nie staj臋 taka j臋drna jak kiedy艣.Jak ona na mnie wyskoczy艂a ,偶e jestem p艂ytka ,偶e tylko my艣l臋 o wygl膮dzie i 偶e co to za problem 偶e po 30 widz臋 kolejne zmarszki (ona ma 36 lat i 87 kg) 偶e to jest takie normalne.......I wtedy ja nie wytrzyma艂am ,zawsz臋 unika艂am temat贸w,偶eby ona nie poczu艂a si臋 gorsza i t.d. ,a tut mnie ponios艂o i m贸wi臋 do niej to dawaj pogadamy o ostatniej ksi膮偶ce co przeczyta艂a艣(ona w og贸le nie czyta),albo o ostatniej sztuc臋 co obejrza艂a艣 (ona nigdy nie by艂a w teatrze),albo o operze (te偶 nigdy nie by艂a),albo gdzie lecisz na wakacji(nigdy nie by艂a za granic膮),albo o si艂owni (nie chodzi-karnet kosztuj臋),i....m贸wi臋 do niej powied藕 mi na jaki temat chcesz ze mn膮 porozmawia膰 opr贸cz nowych przepis贸w i sprz膮tania...

Udost臋pnij ten post

i j膮 zamurowa艂o....nie wiem czy ona w ko艅cu zrozumia艂a czy po prostu si臋 wkurzy艂a ....nie odzywa艂a si臋 30 min.,a po 40 mieli艣my ju偶 i艣膰 ,poniewa偶 na 19.15 mieli艣my bilety do teatru na Mayday 2.... Jeste艣my um贸wieni na przysz艂膮 niedziele ale nie smak mam i nie wiem co ona my艣li...

Udost臋pnij ten post

Wy偶ali艂am si臋 :):) Kurd臋 ,mo偶e i nie mam teraz powa偶niejszych problem贸w ,ale naprawda mia艂am ci臋偶kie 偶ycie ,o kt贸rym ona wie i sama kiedy艣 m贸wi艂a ,jeszcze przed 艣mierciom mojego m臋偶a(4,5 r temu),偶e je偶eli j膮 by to wszystko spotka艂o ,to by zwichrowa艂o i nie wyobra偶a sobie,co by si臋 sta艂o je偶eli Soren by umar艂 (tak mia艂 na imi臋 m贸j m膮偶),a on p贸藕niej zmar艂 i to nag艂e....Moim zdaniem przyjaci贸艂ka ma si臋 cieszy膰 razem ze mn膮 albo nawet za mnie 偶e w ko艅cu m贸j najwi臋kszy problem to kolejna zmarszka albo wisz膮ca sk贸ra ,a nie ca艂kowita za艂amka po 艣mierci kochanego m臋偶a od kt贸rego by艂am ca艂kowicie uzale偶niona finansowo(co mnie w og贸le nie przeszkadza艂o,poniewa偶 by艂 super,a nie taki jak jej) i moja rozpa膰 kiedy z dnia na dzie艅 musia艂am sobie zacz膮膰 radzi膰 sama.....

Udost臋pnij ten post

I nie chodzi o to 偶e nie maj膮 pieni臋dzy -wtedy by zrozumia艂am ,ale maj膮 i to nie ma艂o....Tylko jej m膮偶 jest typem strasznego sknera.....okropnego....I mi si臋 wydaje 偶e ona mi zazdro艣ci (ale tak po z艂emu ) i 偶e nie mo偶e si臋 pogodzi膰 ,偶e mi mog艂o si臋 u艂o偶y膰...Tylko ona te偶 chyba zapomnia艂a,kiedy 10 lat temu je藕dzi艂a taks贸wkami,a ja autobusem-mia艂am karnet studencki ,a ona ze mnie si臋 艣mia艂a,偶e jestem skner膮 ,a ja zbiera艂am pieni臋dzy na samoch贸d i nazbiera艂am...kiedy ona kupowa艂a 8 par臋 but贸w bez zastanowienia si臋 ,a ja si臋 dziwi艂am ,jak tak mo偶na ,ona jad艂a po knajpach i kosmetyki mia艂a wszystkie firmowe ,a ja nie umia艂a przeczyta膰 i wym贸wi膰 nazwy perfum........... i teraz ,kiedy ja to wszystko mam ,a ona ma swojego g艂upkowatego m臋偶a i ma je艣膰 wi臋cej chleba ,偶eby by艂o taniej nie mo偶e tego prze偶y膰... Tylko ,kurde,ja nigdy nie wywy偶sza艂am si臋 (bo czym ,sta膰 ich na to wszystko na co nas ,nawet wi臋cej) ,a ona nigdy si臋 nie po偶ali艂a si臋 偶e ma tak przesrane 偶ycie przez swojego dupkowatego m臋偶a ,tylko to ona przez ca艂y czas podkre艣la艂a 偶e ja nie tak 偶yj臋 jak trzeba,to znaczy zamiast sk艂ada膰 kas臋 j膮 wydajemy....

Udost臋pnij ten post

Kurd臋,du偶o tego napisa艂am ,ale nie wiem czy zrozumialie...Czuj臋 si臋 do d..py...Ci臋偶ko nie mie膰 przyjaci贸艂...A traci膰 ich jeszcze gorzej ,chocia偶 tak naprawd臋 ,to ona ju偶 od kilku lat nie by艂a moj膮 prawdziw膮 kumpel膮...Tak na dobre i na z艂e ...I co .kumpeli nie mam ,zosta艂 mi jedyny problem-kryzys 30:):):)偶art oczewi艣cie

Udost臋pnij ten post

Kurde,jestem w艣ciek艂a....... Przez 3 tygodnia czeka艂am na sw贸j laptop-by艂 w naprawie.Powiedzia艂am 偶e pierwsze to uratowania zdj臋膰-32 wycieczki zagraniczne ,a p贸藕niej naprawa....Facet wymieni艂 dysk....bez uratowania danych........... Zaraz mnie rozerwie,ju偶 p艂aka艂am, krzycza艂am i rzuca艂am laptopem i jestem dalej w艣ciek艂a i rozpa膰 mnie rozpiera....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pola345
Co do zdj臋膰 to ja tak mia艂am jak mi aparat zgin膮艂 cho膰 tylko tam by艂y zdj臋cia z Ko艂obrzegu wi臋c zapewne musisz by膰 nie藕le wkurwiona. M贸j m臋偶u艣 jest kochany. Nie jest skner膮 i wiem 偶e zrobi艂by dla mnie wszystko (i robi) a mimo wszystko mam tak g艂upkowaty tok my艣lenia jak wcze艣niej w艂a艣nie opisa艂am. Wad膮 mojego kochanego jest chorobliwa zazdro艣膰 i to 偶e uwa偶a si臋 za pana i w艂adc臋 mnie samej. Co powie tak ma by膰 a sama gdzie艣 ostatnio wysz艂am jak go nie zna艂am bo teraz nie ma opcji. Ja r贸wnie偶 mam jedn膮 przyjaci贸艂k臋 kt贸ra pod obecno艣膰 mojego nie chce w og贸le przychodzi膰. Ja do niej nie mog臋. Par臋 lat temu u niej by艂am. Zapomnia艂am ju偶 jak to jest wyj艣膰 do kole偶anki. Mia艂am jeszcze drug膮 przyjaci贸艂k臋 kt贸r膮 kocham, po prostu 艣mia艂o mog臋 powiedzie膰 偶e zawsze j膮 kocha艂am znamy si臋 od urodzenia i sp臋dzi艂am z ni膮 wi臋cej ni偶 p贸艂 偶ycia i by艂a przy mnie w ka偶dej minucie wa偶niejszej mojego 偶ycia i w og贸le zawsze zawsze. Bardzo za ni膮 t臋skni臋.. Jak siostra.. My osobno jeste艣my po艂贸wkami a razem dopiero tworzymy ca艂o艣膰. Mieszka艂y艣my 20metr贸w od siebie... Czasem nawet p艂acz臋 偶e si臋 nie mo偶emy zobaczy膰. Ten m贸j stwierdzi艂 偶e ona ma na mnie z艂y wp艂yw i jak si臋 z ni膮 zobacz臋 to koniec. Par臋 razy pr贸bowa艂am si臋 z ni膮 zobaczy膰 i si臋 dowiedzia艂 to rzeczywi艣cie by艂o nie ciekawie... Chodzi mu o to 偶e przy niej jestem radosna i w og贸le zaczynam g艂upkowa膰 (pozytywnie) on twierdzi 偶e cofam si臋 w rozwoju i jak si臋 z ni膮 zadam to go zapewne zdradz臋 za chwil臋 dlatego 偶e ona cz臋sto zmienia partner贸w. W ka偶dym razie jestem nieszcz臋艣liwa. Np z t膮 moj膮 naj naj naj lepsz膮 przyjaci贸艂k膮 razem dba艂y艣my o siebie gotowa艂y艣my odt艂uszczone potrawy razem jada艂y艣my 膰wiczy艂y艣my itd Fakt 偶e r贸wnie偶 razem nie藕le imprezowa艂y艣my ale by艂am szcz臋艣liwa a teraz moje 偶ycie przypomina ta艣m臋 co dzie艅 przewijan膮 i puszczan膮 od pocz膮tku. Po co mam 艂adnie wygl膮da膰? 偶eby dzieci do przedszkola zaprowadzi膰 zrobi膰 zakupy ugotowa膰 obiad posprz膮ta膰 odebra膰 po艂o偶y膰 spa膰 umy膰 si臋 i i艣膰 spa膰 i zn贸w od nowa... M贸j kochany albo jest w pracy albo 艣pi. Nawet ju偶 nie rozmawiamy. Ja wieczorkiem dzie艅 w dzie艅 wypijam troch臋 piwka winka likieru a偶 si臋 nie znu偶臋 i tak w k贸艂ko co dzie艅 bez tego nie zasn臋 a tak wypij臋 wyp艂acz臋 si臋 w g艂贸wce si臋 zakr臋ci i 艣pi臋 chocia偶 dobrze. Lubi臋 spa膰 bo zawsze 艣ni膮 mi si臋 rzeczy o kt贸rych marz臋 lub za kt贸rymi t臋skni臋 a p贸藕niej jeszcze le偶臋 jak si臋 obudz臋 i my艣l臋 o tym. Nie mog臋 mie膰 rutyny w 偶yciu. Wcze艣niej nigdy nie wiedzia艂am co b臋dzie za pi臋膰 minut. raz tu raz tam. nieoczekiwanie i zawsze w po艣piechu po trzech nocach zarwanych k艂ad艂am si臋 spa膰 i dostawa艂am telefon za 10 min b膮d藕 gotowa impreza tu i tu i by艂o ok. Uwielbia艂am to!!!!! Ja te偶 si臋 rozpisa艂am ale jak co wiecz贸r popijam piwko i my艣l臋 za czym tak t臋skni臋!

Udost臋pnij ten post