Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stasiazpodlasia

jak "ukarać" faceta

Polecane posty

Gość stasiazpodlasia

wiem - brzmi strasznie, ale on mnie naprawdę wkurza! zachowuje się jak niezdecydowany dzieciak, krok do przodu, dwa do tyłu, chce się umawiać, a potem nic nie robi, rzuca żarciki z podtekstem, ale nic z tego nie wynika, kręci się wokół mnie non stop ale nie robi kroku dalej mam dość! chcę mu utrzeć nosa, nie robiąc obrażonej z siebie obrażonej królewny... co radzicie? powiedzieć mu, że idę na randkę z kimś innym? ignorować go? być niemiła? a może zaproponować spotkanie a potem go wystawić?

Gość mmm

opowiadaj mu że kogoś poznałaś fajnego i zapowiada sie z tego fajna znajomość to może ruszy dupe.

Gość Gość
Dnia 23.02.2011 o 18:39, Gość stasiazpodlasia napisał:

wiem - brzmi strasznie, ale on mnie naprawdę wkurza! zachowuje się jak niezdecydowany dzieciak, krok do przodu, dwa do tyłu, chce się umawiać, a potem nic nie robi, rzuca żarciki z podtekstem, ale nic z tego nie wynika, kręci się wokół mnie non stop ale nie robi kroku dalej mam dość! chcę mu utrzeć nosa, nie robiąc obrażonej z siebie obrażonej królewny... co radzicie? powiedzieć mu, że idę na randkę z kimś innym? ignorować go? być niemiła? a może zaproponować spotkanie a potem go wystawić?

Po co marnować tyle energii dla kogoś kto nie zasługuje nawet na jedną kalorię? 

Gość Malinowy krem

Zwyczajnie odpuść. 

Gość buhaha

Czemu on odkopuje swoje stare tematy, które napisał w 2011 r. ????

Gość szaarrriiiikkk

Pewnie nosi kalesony...i pozycza je od zony...hehe