Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzzz432334

doradze w sprawie włosow!!!!!!!:)

Polecane posty

Gość siwa Gośka
co na siwe odrosty , nie mogę czesto farbować.

Gość fryzzz432334
motylekkolorowy Mam włosy długie tak za połowe pleców, rozjaśnione z pasemkami, ale ani nie jestem zadowolona z koloru ani z długości - przez rozjasnianie zrobiły sie cienkie i takie przesuszone, a pasemka podobno juz dawno niemodne. Nie mam koncepcji, jakie fryzury beda modne na wiosne? a może moglabys udzielic rady na podstawie zdjecia? dziekuje z góry. oczywiscie ze moge udzielic rady na podstawie zdj. no niestety pasemka juz odeszly w niepamiec. w tym sezonie najmodniejsza jest natura naturalne kolory jednolite lagodne fryzury ale i rowniez asymetrie..

Gość fryzzz432334
siwa Gośka co na siwe odrosty , nie mogę czesto farbować. jesli chodzi o siwe wlosy to polecane jest najbardziej farbowanie na roznego rodzaju blodny poniewaz nie widac tak szybko odrostow.. wiadomo ze jezeli na siwe wlosy polozy sie ciemniejszy kolor to po ok 2 tyg siwy odrost jest juz widoczny i nie wyglada to zbyt ladnie.. a przy blondzie siey kolor nie rzuca sie tak bardzo

Gość siwa Gośka
no tak tylko akurat w blondzie mi paskudnie:(

Gość fryzzz432334
do siwa goska. to nie pozostaje nic innego jak farbowanie na ciemniejszy kolor tylko wtedy trzeba robic to czesciej.. lub przekonac sie do siwych wlosow wielu kobietom bardziej pasuje niz nie jedna farba:)

Gość siwa Gośka
cóż , dzięki:D w końcu lepiej mieć siwe , ale mieć niż nie mieć wcale:D

Gość motylekkolorowy
dziekuje za odpowiedz, podaj prosze adres mailowy to ja wysle ci moje zdjecie:)

Gość wanilioweniebo^^^^
a można Ci wysłać zdjęcie? byłoby łatwiej :)

Gość fryzzz432334
dziewczyny odezwe sie jutro to moj meil ladyola@wp.pl musze leciec przeslijce zdjecia jutro wam odpowiem:)

Gość wanilioweniebo^^^^
ok zaraz jakiegoś poszukam i wysyłam! Dobranoc :)

Gość wanilioweniebo^^^^
zdjęcie poszło :)

Gość fryz321213
podtrzymuje temat:)

Gość fryzzz432334
czekam na dalsze pytania

Gość Małoszka
A ja mam takie pytanie: Farbowałam włosy na blond 2 lata. Później przez fryzjerkę, zaczęło coś sie z nimi dziwnego dziać, normalnie odpadać zaczęły. Podcięłam i przefarbowalam na brąz, zbliżony do mojego naturalnego. Brąz wypłukał się po 2 myciach, użyłam casting creme gloss do 28 myć i on jest trwały. Od listopada użyłam go dopiero 2 raz. Chcialabym spytać, ile muszę poczekać, żeby moje włosy naturalne tam sobie pod castingiem i w ogóle odrosły mniej więcej do ramion? Rosną nawet szybko, tylko teraz po wykryciu niedoczynności mocno wypadają, łamią. Ratuję się pokrzywą, piję ją i szamponem ze skrzypu i rozmarynu. myje je co 2-3 dni. Używam czasem jedwabiu.

Gość pasterka z podworka
jaka farba uzsykam taki efekt ? http://tnij.org/kkws czy bedzie mi on pasowal przy baldej , niemal porcelanowej cerze i zielonych oczach? jestem naturlana szatynka.

Gość szafir266
no nareszcie jakis porzadny fryzjer !! ktory przynajmniej swojej wiedzy nie załuje podziwiam Cie i chwala Ci za to , że odpisujesz nam biednym włosomaniaczkom. białe wlosy - to moja zmora.. dodam zaraz zdjecie jak mi sie uda. swoje póki co rozjasniłam Leo platinum i rowniez z tej firmy maskę nakładam i jest super. tylko jak z tych zółtych do bialych ??

Gość ty jestes fryzjerka? buehehe
chyba sobie jaja robisz? pierwsza klasa chyba zawodowki, skoro takie rady dajesz...farby loreala? no zart chyba

Gość martawwwwwwwwwwww
witam. jesli zrobi sie trwałą to co póżniej z odrostami? można zrobić trwałą tyklo na nich nie obciążając reszty włosów?

Gość ty jestes fryzjerka? buehehe
rozumiem farby kerastase, albo chociaz kadusa...ale nigdy loreara i farbowanie tylko i wyłącznie w dobrym salonie fryzjerskim, w takim ktora fryzjerka od razu doradza co bedzie pasowalo do cery, kształtu twarzy albo nawet charakteru... nigdy u Pani Krysi bo jest tanio i szybko

Gość ola9292
Witam ;) Jak z czarnego przejść na brązowy kolor-naturalny

Gość edd3
znasz jakies domowe i skuteczne maseczki do włosów suchych zniszczonych i bez blasku ??