Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka 29

wkur...na na mężą! Doradzcie!

Polecane posty

Gość jagodka 29
nie mam dostepu bo niegdy mi do glowy nie przyszlo sprawdzanie, ale mysle ze nie byloby problemem zdobyc bo czesto sie przy mnie loguje i nie ukrywa hasła mogłabym podejrzec. Zawsze mi mowił ze dostał maila od kogos tam albo ktos tam go zaprosil... tylko o tej flądrze nic sie nie chwalil... gadał z nia z naszego wspólnego komputera, nie bylo mnie wtedy w domu bylam w pracy na druga zmiane:[

Gość maliboo.
zadam teraz intymne pytanie jak nie chesz nie musisz odpowiadac, ale jak wam sie uklada w lozku? kochacie sie w miare czesto? jestes aktywna?

Gość jagodka 29
cholera nie zdradza fizycznie ale słownie zostałam zdradzona, czuje sie okropnie!

Gość jagodka 29
odkad sie lecze raz na tydzien czasem raz na 2 tygodnie, wczesniej 2-3 razy w tygodniu, ale rozmawialismy o tym ze tak bedzie- dziwne zebym miała ochote na dzikie charce w lózku:(

Gość maliboo.
i masz prawo czuc sie okropnie! zachowal sie jak dupek

Gość traaalalla
jagodka jak chcesz to ci pomogę z tymi hasłami. wiem jak to mniej wiecej obejsc - niestety moj maz nie pozostawil mi wyboru i musialam go kontrolowac. pogadajcie szczerze a potem ocen na ile byl z toba fair, i ew. podejmij jakies inne kroki. nie ma co tego ukrywac musicie pogadac, jak dorosli ludzie. na pewno sie kochacie, nie psujcie sobie humoru i zycia na takie klutnie. 3mam kciuki

Gość traaalalla
a robotki reczne? oral? to ze Ty nie masz ochoty nie znaczy ze nie mozesz jego zaspokoic. zaskakuj go, niestety sex jest wazny w zwiazku i trzeba ten plomien podtrzymywac. bo potem on bedzie sie tłumaczył że to było powodem do rozmow z tamtą

Gość jagodka 29
ales ty jebnieta - rozumiem ze jestes z "tych" kolezanek? dlatego tak sie oburzylas?

Gość _pepsi
napij się zimnej wody dla ochłody :D zejdź z chmur na ziemię co Ty chcesz kijem wodę zawracać ;) zastanów się co w Tobie jest nie tak :P myślisz że w gułagu wychowano chociaż jednego wzorowego komunistę :O

Gość traaalalla
jagodka nie przejmuj sie takimi "mądrymi" cwaniarami. zastanow sie gdzie jest wiecej "za" a gdzie "przeciw" i podejmij jakies kroki. maz w domu?

Gość traaalalla
_pepsi - sugerujesz ze to jej wina, że facet gada z obca baba?

Gość jagodka 29
trallllalla - za pół godziny powinien byc... chyba z nim o tym zaraz pogadam, dziekuje Ci za rady, Tobie i maliboo

zmien mu haslo na takie jakiego w zyciu nie odgadnie

Gość A JA BYM SIE WSTRZYZMALA
i obsewowala jakis czas co się dzieje... w googlach najdziesz program do rozszyfrowywania usunietego archiwum gg poczekaj... będzie się lepiej krył jak powiesz od razu , że wiesz

Gość jagodka 29
ales ty j ebnieta - mam nadzieje ze twoja kobieta wali cie w rogi a ty spokojnie przyjmujesz to na klate, a jak nie to zycze ci takiej wlasnie sytuacji - AMEN

Gość traaalalla
po co czekać. aż sie sytuacja rozwinie, jak ja mozna zagasic w zarodku?

Gość maliboo.
ja wiem co bym zrobila na Twoim miejscu Na pewno nie umialabym tego tlamisc w sobie, tygodniami sledzic jego kroki, wpisy na komp, kom. itd. Bez sensu, po co sie tak katowac, czy na tym polega zwiazek? Ja bym zrobila "awanture", ze zdradzil nasz zwiazek, ze (zniszczyl) nadszarpnal zaufanie, ktore ciezko bedzie odbudowac. Ze czujesz sie oszukana, zdradzona i zastanwiasz sie czy nie zrobilas bledu wychodzac za niego. Powinnas nim wstrzasnac. I zapyac sie jakby on sie czul, gdybys swojemu koledze powedziala, ze jest bezplodny, i jak sie sie czul gdybys z kolega klikala o sprawach lozkowych? Powinien poczuc ze moze Cie stracic, bo cenisz sobie pewne wartosci, jak uczciwosc i wiernosc, i nie bedziesz tolerowala takiego zachowania

Gość _pepsi_
kto mówi o winie :D "pieniądz gorszy wypiera pieniądz lepszy" ;) a faceci chodzą na bok, choćby do burdelu :O

Gość _pepsi_
jak chcecie dziewczyny walczyć to zapraszam do .... Tunezji ;) tak ostatnio ostre strzelanie :(

Gość zrób mu awanture
to szybko spakuje ci walizki, a twoje miejsce zajmie ktoś bez szpiegowskich zapędów.

Gość trallalala
zgadzam sie z maliboo. ja tak zrobilam i podzialalo

Jak sie bedzie czepiać prywatności to powiedz mu, ze swoją prywatność to moze mieć jak będzie sam. W zwiazku ja sobie nie wyobrazam zebym ja do swojego meza mowila, to moja prywatna sprawa - no jak do obcego, ale co gorsze, on do mnie. Zmien hasło, bedzie miec lipe... moze bedzie probowal do niej dzwonic czy sie z nia spotkac, albo znajdzie na naszej klasie... a no wlasnie... naszą klase przejrzałaś? moze tam jeszcze z nia skrobie :-) chyba ze konta nie posiada, ale zapewne nie posiada go dokladnie tak samo, jak mówił, ze nie utrzymuje z nia kontaktu. Ja mialam kkiedys podobna sytuacje, ale moj mnie oszukał ze wzgledu na to, ze bał sie mnie stracic a chodzilo o calkiem błache sprawy ( oddanie kasy za bilet lotniczy :D ). WIedzial, ze u mnie klamstwo jest klamstwem, nie wazne jak wielkim jak malym, nie ma to znaczenia. OKlamał to okłamał. Moze faktycznie ja bym nie poruszyła tematu, tylko patrzyla co bedzie dalej. On teraz bedzie bardziej ostrozny i nie bedzie Ci juz tak ufac. Bedzie dobrze chowac, ukrywac, a TY sie bedziesz zadreczac.

Gość karolajna8282
Zgadzam sie!Ja po takiej akcji kazalam mu sie wyprowadzic i zniknac z mojego zycia.Przez miesiac blagal mnie na kolanach zeby wrocic.Codzinnie bukiet kwiatow stosy smsow i wyznan milosci. Zmieklam po miesiacu ale musial usunac wszystko nk, facebook itd.Teraz czasem go sprawdzam (gg i kom) i niby jest ok.Ale zawsze cos zostaje,Nigdy nie bede do konca pewna ze nie kreci czegos na boku niestety...

Gość karolajna8282
Tylko ze my nie jestesmy malzenstwem.Wszystko zalezy jaki masz charakter.Ja bym nie potrafila nie zrobic z tego afery i dusic w sobie tego co wiem...

Gość trallala
a tak wogole to gdzie autorka

Gość prawdziwi szpiedzy tutaj
- koniecznie sprawdź naszą klasę:) to mnie rozwaliło:) a może schudnij, zacznij gotować i przestań zrzędzić ? Wtedy nie będzie musiał rozmawiać z koleżankami? nieee.... schudnąć? to za trudne. lepiej zrobić awanture.

Koleżanka jest puszysta? Ale fakt,,, ja bym mu zęby powybijała ale tylko i wyłącznie za to, ze takie sprawy jak leczenie obojętnie czego, wyszły na światło dzienne, bo ta pindeczka ze msciwosci zapewne pojdzie i po sasiadach z ta informacją pukac bedzie :/ NIe powinien mowic, ze sie leczysz ginekologicznie, sam Twoj mąż powinien wiedziec, ze takich spraw nie opowiada sie czasami nawet rodzinie a co dopiero kolezance a co gorsze !!! BYŁEJ przyjaciołce.

No musi sprawdzic naszą klasę, face book, a jeszcze jest fuck book :)

Gość jagodka 29
cholera własnie sek w tym ze nie zrzedze:) osiem lat zwiazku w tym 3 malzenstwa moze mu sie nudzi jedna baba caly czas, oj bedzie piekło miał...za chwile

Gość _pepsi_*
kobieto, para w gwizdek bo mi wstyd za Ciebie :(