Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechce mi sie zyć...

małżenstwo i molestowanie psychiczne...

Polecane posty

Gość ona zrozpaczona
jestem w takiej samej sytuacji... mąż dla wszystkich wokoło jest miły i słodki a w domu tyran

Gość 2D-olive
Nie obraźcie się, ale po części same sobie na to pozwalacie Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie, jak na początku traktowałyście takie ataki złości? jak się zachowywałyście itd? Można powiedzieć, że też żyję w związku z "nadpobudliwym" facetem, który wszystko najlepiej wie, wszystko najlepiej robi. Przy pierwszym jego ataku furii też krzyknęłam i ostro powiedziałam "nie pozwolę sobie na takie traktowanie". Jak mu się zdarzy wpadka przeprasza po kilku godzinach, jestem zimna jak głaz, żadne "dobruchanie" nie wchodzi w grę. Gdyby trafił na kobietę słabą wyżywałby się na niej ile dusza zapragnie, znam go dobrze, więc z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że właśnie tak by było. Nie pozwolę sobą rządzić żadnemu facetowi, nie jestem desperatką, więc albo przyjmuje moje zasady gry i mnie szanuje albo się żegnamy.

Gość las...
autorko a dlaczego rozstalas sie z poprzednim mezem?

Ja właśnie sie postawiłam i nie dałam sie... I go tym bardziej rozwścieczyłam . Mówił do mnie tak lekceważącym tonem z taką straszną wściekłością. Mówił mi takie przykre rzeczy że najgorszemu wrogowi nie zyczyłabym usłyszec. do tego sie obraził ze niby jaki to on skrzywdzony

właśnie dostałam od niego sms ... ze teskni

i tak jest zawsze tyran niedobry, a po paru dniach przechodzi mu i pisze ze teskni

Gość moletowanie psychiczne w malze
ta jego skrucha jest chwilowa, jak wrocisz bedzie to samo :(