Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może by tak

Inteligentni faceci

Polecane posty

Gość Tartan 09 247
ale nie mów innym, ze muszą wyjeżdżać na taśmę do Anglii i że w Polsce nie ma pracy. Nie ma w polsce pracy ? Przeciez jest ja nie wiem co ci ludzie sciemniaja po co te wyjazdy po co ten caly kabaret .Jak sie chce to mozna miec dobra prace kredyt domek na kredyt wziasc.Wyjezdzaja tylko lenie i niezaradni wychodiz z towjej wy

Gość moje zdanie Meskie
mam kompleks

Gość bumcykcyktralalala
inteligentni faceci - legenda, czy istnieja naprawdę ?

Gość a może by tak
Istnieją, ale chyba się ukrywają ;) Skutecznie...

kręcą Cię inteligentni faceci, a inteligencja to zdolność radzenia sobie w życiowych sytuacjach a nie IQ, czy to znaczy, że szukasz kogoś kto lepiej sobie radzi w życiu czy raczej tak dla zaspokojenia własnej, kobiecej duszy? załóżmy, iż tacy są, inaczej nie ma sensu rozkminiać, czego od takiego inteli-mena oczekujesz? - czy wiesz czego chcesz? - czy chcesz się empirycznie dowiedzieć czego chcesz od mężczyzny, od życia?

Gość SaYruS
Inteligentni czyli jacy bo ja tu widzę że do bycia inteligentnym są potrzebne studia, zarobkowa praca, zaradność życiowa, osiąganie celów, stałość uczuciowa etc.... a może by tak....... myślę że szukasz ideału na swoje podobieństwo, księcia z bajki .... a nawet jak już taki się znajdzie i tak znajdziesz dziurę w całym .... i obym się mylił ... Imo.... jeszcze wiele kobiet cię skrzywdzi jeśli nie przestaniesz machać swoim ego na lewo i prawo ........ weź się za siebie...