Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnica.....

Co kupic na pamiatke chrztu i co myslicie o mojej propozycji?

Polecane posty

Gość tajemnica.....

Czesc, jako chrzestna (siostry corki) musze kupic jakas fajna pamiatke no i tu sie zaczyna problem bo chcialam cos ladnego co przetrwa lata, moja siostra chcialaby np. srebrny smoczek ze schowkiem na pierwszy zabek itp. ale jakos nie wyglada ten smoczek az tak super http://allegro.pl/smoczek-rozne-wzory-chrzest-grawer-etui-gratis-i1456381379.html , a co myslicie o moich propozycjach : http://allegro.pl/swarovski-buciki-grawer-pudelko-gratis-i1470573353.html takie buciki z grawerem tylko z bialymi kamieniami, lub : http://allegro.pl/swarovski-elf-pozytywka-grawer-w-24-h-nowosc-i1464456223.html sa jeszcze lyzeczki i grzechotki i smoczki bez schowka np. http://allegro.pl/srebrny-amber-smoczek-bursztyn-chrzest-pamiatka-i1444676527.html http://allegro.pl/srebrna-grzechotka-chrzest-prezent-grawerowanie-i1454775356.html a moze ktos kupil cos z podobnych rzeczy i nie byl zadowolony? chcialabym kupic cos z miejscem na 1 zabek i pierwszy loczek wloskow ale tylko ciuchcie widzialam a to bardziej dla chlopca jak dla mnie poradzcie cos!!

Gość mróz na parapecie
Moim zdaniem takie rzeczy to zbędne bibeloty.

Gość super pamiątki ale jestem za
bucikami !!!!!!!!!

Gość kup lepiej flaszke
ja pierdziele co za kurevvski badziew te rzeczy z allegro ze wsi jestes ???

Gość tajemnica.....
nie ma byc flaszka tylko pamiatka - ty jestes ze wsi bo tam flachy chleja ;] .... to ma byc dla dziecka a z allegro pokazuje przykladowo, a zamawiam normalnie u zlotnika, chodzi tu o pomysl....

Gość mróz na parapecie
Akurat buciki sa najgorsze, najbardziej tandetne.

Gość wies spiewa i tanczy
co za kicz jak dziecko podrosnie to ci vvykurvvi tymi bucikami w ryło :D

Gość assassin girl
ja pierdzuiu wygladaja jak rzeczy po jakims trupie czy cos... za komuny kupwalo sie ruskie zloto a pozniej sie czlowieka z tym chowalo do trumny .... Oo

Gość megaobciach sama
wpadłas na ten pomysł czy w TV zobaczyłas jak Jacykow promował

ale fajne te prezenty. uwielbiam elfy.... ale bucik ze zdjeciem wyglada najfajniej.

Gość tajemnica..... gust to masz
z podkarpacia 10 km od granicy z ukrainą

Gość tajemnica.....
ludzie !! chodzi o to ze ja sobie zrobie na zamowienie u jubilera a nie, chodzi o POMYSL !!! a wszyscy juz jada ze tandeta.... masakra... to sa przykladowo tylko pokazane... i pytalam sie ze moze ktos cos innego widzial lub kupil...

Gość pozytywka zajebiaszcza
takie były do kupienia u wietnamców na bazarze w myslenicach po 10 zł

Gość Phoebe20
Ja kupiłam złoty medalik i tę pozytywkę (ona jest z limitowanej edycji, z certyfikatem oryginalności więc wydała mi się najfajniesza ze wszystkich jakie znalazłam) chociaż nad tą co Ty też myślałam. Bo zależało mi na typowej klasycznej z baletnicą a nic nie ma już prawie jak już to takie mini baletnice ozdóbki a pozytywka jako pudełko na biżuterie jak już. Generalnie medalik, pozytywka i byli zachwyceni ;) http://www.worldwidegifts.com/products/Ballerina_Emerald_Green_Goose_Egg_30520-1808-0.html pozytywka jest ręcznie robiona na jajkach gęsich, wzorona na jajach faberge, mechanizm jest mechaniczny, oryginalny :) super sprawa Mnie się z Twoich propozycji najbardziej podoba pozytywka i smoczek

Gość masz gust niczym
cyganka

Gość Phoebe20
a na ząbek/wloski to na któreś urodziny możesz kupić, za parę lat dopiero się przyda :) będzie prezent na urodziny. Ja np na chrzciny dostałam kolczyki, i zanim miałam przekłute uszy to wszyscy o nich zapomnieli, znalazłam je jak już były za małe :(

Gość jako chrzestna matka
na 18 zafunduj jej złote zęby :D

phoebe czy twoj nick pochodzi od imienia bohaterki ksiazki powrot do indii??;d

Gość Phoebe20
nieee ... od kobiety która pobiła rekord swiata w ilosci stosunków analnych z psami

Gość Phoebe20
pff fajny podszyw. bardzo inteligentny. nie, po prostu podoba mi się to imię ;D

a twój nick od czego pochodzi? nie przypadkiem od Żagania? :P zarejestrowałam nick podszywku, dobrej zabawy 8)

Gość wielka pani ma
Mi się bardzoooo podoba pozytywka. Cudowna jest.

Gość tajemnica....
podszywom juz dziekujemy, licze bardziej na wypowiedzi normalnych osob , a nie tych co mysla ze sa normalne i w zasadzie sie oszukuja.... ;]

Gość bebebkaj3221
moja coreczka dostała bransoletke złota z taka mala bedronka czerwona i ma wygrawerowane na przodzie swoje i mie a na odwrocie date chrztu nosi ja odkad skonczyka pol roczku a teraz ma juz 2 latka. jest sliczna

Gość bukaa
To kwestia gustu. niwiele rzeczy denerwuje mnie bardziej niż tego typu graty petające sie po szufladach. jeżeli to dziewczynka, to możesz jej kupic np. malutki pierścionek, łańcuszek itd.

Gość tajemnica...
no jest to dziewczynka , nie wiem czy jestem az tak za bransoletka, dla takiego malego szkraba, zawsze zostaje komunia , a dla takiej malej , jakos mnie nie przekonuje hmm...., a np. z pamiatka to fajnie w pokoiku gdziesz mozna postawic, mnie wlasnie tez zlote buciki sie nie podobaja ogolnie mysle ze srebrna pamiatke kupie/zamowie... bede sie dowiadywac u jubilera ,

Gość odnosze dziwne wrazenie ze
srebrne wyroby wygladaja mniej tandeciarsko a nie da sie takich bucikow ze srebra zrobic?

Gość tajemnica...
da sie , wszytsko sie da tylko zalezy za ile... , jak zawsze..., ja nie zabardzo lubie zloto a to wszystko ze svarowskiego wyglada jeszcze na takie sztuczne, ja i tak kupuje u jubilera, takie srebrne buciki bez kamieni bylyby lepsze, patrze tez na bransoletki i srebrny smoczek ze schowkiem, sama juz nie wiem,

kup telefon komórkowy Hello Kity :P ps takie prezenty ja smoczki buciki czy inne badziewia są fajne może ale tylko na tą chwile ,a pózniej bedzie sie walać po domu.ja swojej chrzesnicy kupiłam piękny łańcuszek z serduszkiem.przynajmniej bedzie miała z tego uzytek za kilka lat