Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola.v

czy miałyście negatyw. testy ciążowe a byłyście w początkowej ciąży?

Polecane posty

Gość tititakiiii
nie panukuj ja sie staram juz 2 lata a co do tem tak musi byc wyzsza i musi sie ja mierzyc conajmniej kilka miesacy

Gość ola.v
czyli nie ma sensu sugerowac sie temperaturą. Poprostu jestem bardzo niecierpliwa :P okres napewno nadejdzie trudno

Gość tititakiiii
nie nie masz sie sugerowac temparatura 3 cykle to nie zadne starania dlugie wiec sie na samym poczatku nie nakrecaj a i le ty masz lat?

Gość nieprawda5555
nieprawda że musi być pow. 37, ja mialam 36,8 i bylam w ciąży. Także każda to inaczej przechodzi.

Gość tititakiiii
zrob test kolejny jak bedzie ci sie spozniala @ a ty wyzej nie nakrecaj dizewczyny bo jeszcze dobrze jej sie nie spozniala a juz panika

Gość hgyhtytyty
Moja dobra znajoma zorientowała się że jest w ciąży dopiero w 3 miesiącu, robiła kilka testów dostępnych w aptekach i każdy pokazywał brak ciąży. dopiero ginekolog potwierdził na badaniu usg

Gość ola.v
Spoko, nie nakręcam się już. Wiem że nie ma szans na ciążę, zaczął mnie pobolewac brzuch, więc na 100 proc nadejdzie

Gość ola.v
ja mam 26 lat. a czy tą temperaturę można także mierzyć o innej porze niż rano. bo ja w ciągu dnia mam 37,4

Gość to powtórz za pare dni
rano tylko jest miaro dajna

Gość ola.v
może zadam kolejne durne pytanie - otóż temperaturę powinno mierzyć się rano - ok - miałam np 36.8 a skoro za około 2 godziny mam powyzej 37 to o czym to świadczy? moze tak samo jest z testem - rano wynik moze byc diametralnie rozny niz np robiony w pozniejszych godzinach, mi wychodzily negatywy, a moze wyjdzie pozytyw jak zrobie za kilka dni rano. glupio piszę wiem, ale tak sie boje ze nadejdzie ewent. @

Gość żalllllllllllllllllllllllllll
nuda juz jestes!!!!!!!!!!!zachowujesz sie jak 5 latka :/

Gość tititakiiii
bo czym pozniej to rosnie mierzyc sie powinno rano nie wstawajc z łozka rozumiesz

olu, przykro mi ale wydaje mi się, ze nie jesteś w ciąży. strasznie się nakręcasz i z jednej strony cię rozumiem, ale poczekaj do terminu okresu i dopiero później ewentualnie rób test. wiem, że o cierpliwość trudno ale nic nie zrobisz, ewentualnie pozostaje beta

Gość ola.v
wiem że głupio sie nakręciłam. Ale to nie takie proste nie myśleć o tym jak zbliża sie termin @. nawet teraz mierzylam temp i jest 37,4. czy to nie jest za duzo?

Gość tititakiiii
ja sie staram juz 2 lata i co ja mam powedziec???????

Gość tititakiiii
ola.v do ciebie jak do dziecka trzeba dziewczyno o tej porze sie nie mierzy temperatury no nie moga brak słow

Gość ola.v
nie juz nic nie piszę. Dzieki wam. tititakiiiimam nadzieje ze w koncu Ci sie uda i zycze Ci tego z calego serca. Napisze tylko jak okres dostanę. PA:)

Gość ola.v
nadal dzis okresu brak. Nie wiem dlaczego bo ostatnio spoznial mis ie pol roku temu. Rano zrobilam test - wyszedl negatyw. 28 dc. Bolą mnie piersi a nigdy przed @ tak nie mam. Ponawiam temat bo nadal sie martwie

Gość jamajkata
idz na bete jutro rano

Gość ola.v
ale mozliwe zeby domowy test nie wykazywal ciazy? czy poczekac, bo jutro jest sobota, jak mamzrobic jutro bete?

Gość ola.v
jeszcze temp 36.8 przed wstaniem z lozka

Gość ola.v
witam! u mnie nadal @ brak! A juz myslalam ze dostane, bo ostatni raz mi sie spoznil pol roku temu. Od 3 dni mam lekkie pobolewania takie troche jak przed okresem. Tylko ze ja zawsze mam bole przedokresowe na 2- 3 godziny przed @ i zawsze wtedy dostaje. A ta temperatura dzis wskazala rano 37,0. Wieczorem mialam 37,8 (wiem ze to bez znaczenia) Temperatura ciała natomiast wynosi u mnie 37 np teraz. Dodam ze jestem calkiem zdrowa. Piersi zrobily sie bolesne przy dotyku, sutki tez, ale jeszcze nie nabrzmiały. CZy ja sie nakręcam? Czy mam urojenia że to może ciąża. Z tym częstym lataniem siku, to to nadal trwa, ale juz w mniejszym stopniu, test robiony w dzien spodziewanej @ negatywny. Co ja mam robic? czy robic sobie nadzieje. Jestem zaskoczona, fakt nie mierzylam nigdy temp w pochwie po wstaniu rano, ale 24.02 miałam 36,8, 25.02 mialam 36,8, a dzisiaj 37,0. Czy to jest normalne?

Ja miałam @ 26 stycznia. W dzień spodziewanej @ tj. 22 lutego zrobiłam test , nie z porannego moczu. I wyszły dwie kreseczki, także wcale nie jest powiedziane, że trzeba robić test kilka dni po @.

Gość ola.v
wiem, dlatego martwi mnie ten negatywny wynik

Gość vicki cristina barcelona
Ja miałam negatywne testy sikane . Poszłam na betę i ciąża jak malowana :) Swoją drogą po tym jak urodziłam i nie specjalnie spieszyło mi do kolejnej ciąży , to co miesiac "miałam" objawy ciąży - tak mi sie wydawało . Nakręcałam się nie potrzebnie . A raz to nawet ruchy dziecka już czułam :)

Gość jest cos takiego
JAK BADANIE BETA MÓWI CI TO COS?????????:-o

Gość jest cos takiego
ola.v TEM MIERZY SIE CONAJMNIEJ PRZEZ KILKA MIESACY A NIE PARE RAZY GÓWNO CI TO DA:/