Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 985698547

Co czujecie gdy widzicie matkę karmiącą w miejcu publicznym?

Polecane posty

Gość 985698547

czy spotkaliście się kiedyś z tym?

Gość Jakiś człowiek
Ja obrzydzenie...

Gość wstrzasnieta tym...
normalna sprawa. nic dziwnego.nie bedzie przeciez wraca specjalnie do domu zeby nakarmic dziecko.

Gość dfvfffvgvfrd
skrępowanie

Gość jestem tylko sobą
może zażenowanie , ale to moj problem,takie maluteńkie dziecko trzeba nakarmić i tyle .

Gość Jakiś człowiek
do siebie :(

Gość Jakiś człowiek
Do siebie to ja nie czuję obrzydzenia podszywie, co najwyżej do ciebie:D

ohyda baby karmiace niech siedza w domu a nie wystawiaja cyce na pokaz

Gość 985698547
a i jakiej jesteście płci żeby było wiadomo co kto pisze

Gość jestem tylko sobą
kobieta:D do tych oburzonych:D sami ciągnęliście cyca za młodu na widoku a teraz tacy nietolerancyjni jesteście?! Przecieżżadna kobieta nie wywala piersi wam przed samym nosem , raczej starają się to robić jak najbardziej dyskretnie:)

Gość Mój ci on........
A pomyślcie jak się czują kobiety kiedy MUSZĄ wyjąć pierś żeby nakarmić dziecko-one też by wolały karmić w wygodnym,ustronnym miejscu,a nie na oczach "wszystkich".Jeśli już MUSZĄ ,to tolerancji trochę-nikt wam patrzeć na szczegóły nie karze.Mnie widok karmiącej w miejscu publicznym napawa współczuciem,i rozczuleniem.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taka intymna sytuacja nie powinna mieć miejsca publicznie..... Dziecko powinno być karmione w ciszy s spokoju a nie w miejscach publicznych. Dodatkowo wiele osób to bulwersuje o brzydzi.

Gość jestem tylko sobą
kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie nie patrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak widziałem.. :classic_cool: Nie rozumiem jak to może kogoś brzydzić? O_O A reaguje obojętnością.. nie wiem poco na coś tak naturalnego w ogóle reagować.

Gość zxdsfg
sama karmie w miejscach publicznych ale nie wystawiam piersi,mam chuste i nic nie widac.Trudno zeby matki siedzialy non stop w domu,dziecko chce jesc to sie daje piers i juz.Osloniętą rzecz jasna:)

Gość lillalli
ja tam czuje niesmak, można z butelki karmić - wcześniej odciągnięte, albo po prostu dyskretnie, a nie w miejscu publicznym pierś wywalać.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem tylko sobą kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie nie patrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeczytaj mojego posta jeszcze raz WOLNIEJ bo nie zrozumiałaś o tego co napisałam. Jeżeli masz z tym problem ci podpowiem.... ostatnie zdanie jest w 3 os więc nie dotyczy mnie tylko innych osób( m in tych wyżej).

Gość Mój ci on........
Gdyby karmiące naturalnie miały karmić tylko w domu to przez pierwsze 5 miesięcy mogły by z niego nie wyjść.Karmienie naturalne odbywa się "na żądanie" a dzieciaczki mogą"żądać"nawet co godzinę:)Nie spotkałam się nigdy z karmiącą która by epatowała nagością,najczęściej gdzieś z boku,na krzesełku,czy ławeczce,skurczone,w specjalnych ciuchach,żeby nie trzeba było pokazać więcej niż to niezbędne.Biegają pannice którym pupy widać ,nie wydepilowane nogi i pachy(nie zgłębiając się w szczegóły...)zęby żółte+błyszczyk na wargach-to owszem-OBRZYDLIWE!Tego się "czepcie".

Gość jestem tylko sobą
kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ty chyba sama siebie nie rozumiesz:D

Gość wsciekła matka
karmiace wam przeszkadzają, sraluchy pierdolone ???!!!! A jak wy z gołymi dupami latacie po ulicy, to fajny widok?? Popatrzcie na siebie najpierw. gowniarze :o

Gość jo jes ze lubelskiego
a co czujecie,kiedy narąbany śmierdzący pijak leje pod murem a wokół pełno ludzi? takie sytuacje są na każdym rogu niż matka karmiąca swoje dziecko piersią........

Gość WIDZIALAM GORSZE
karmienie to nic ostatnio koło mnie babka na ławce w centrum handlowym zmieniała pieluche z kupą, no i głośno komentowała jakie to kamyczki i bobeczki, a na koniec, dziecko z gołym zadkiem a ta sie zachwyca stolcem. Przyszły matka tej babki i potem obie komentowały te urocze bobki.

Gość a ja tam zgadzam sie z kasia!
kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taka intymna sytuacja nie powinna mieć miejsca publicznie.....Dziecko powinno być karmione w ciszy s spokoju a nie w miejscach publicznych.Dodatkowo wiele osób to bulwersuje o brzydzi.

Gość Mój ci on........
Myślicie że matki będą dzieci głodzić lub im "stare"mleko gumowym substytutem wpychać tylko dla tego,żeby społeczeństwo nie tolerancyjne niesmaku nie miało?Nie rozśmieszajcie mnie!Mamy mają tylko dobro dziecka na względzie.Gimnazjum,które kobiecej piersi nie widziało niech się nie podnieca-piersi są dla dzieci-to naturalne jest!

Gość Gadatliwa..
Ja też czuje niesmak .. jest to czysty naturalizm.. miejsca publiczne nie są od wykonywania intymnych czynności.. moje zdanie i jeśli chce karmić to niech jedzie do domu , odciągnie pokarm albo uda się do toalety.. tyle na ten temat

Gość cnotka- dewotka
Zapytam inaczej. A co sądzicie o parkach obściskujących się w miejscach publicznych i naliżących się namiętnie np. na siedzeniu w tramwaju wśród tłumu gapiów. To chyba znaczmie częstszy widak niż karmiąca piersią matka.

Gość WIDZIALAM GORSZE
mam 4letnia córkę i na wyjscia mialam odciągniety pokarm, a pieluchy zmieniałam jej w toalecie. Natura naturą - ale bez przesady można pójść w ustronne miejsce albo przykryć sie chustą, a nie wywalać cyce.

Gość Gadatliwa..
takie pary też są niesmaczne.. osobą w miejscu publicznym nie powinna zachowywać się tak żeby inni poczuli się skrępowani.. ktoś mówi ,że jest potrzeba to karmią a co jak ja będe mieć potrzebe sikania to mam sciągnąć gacie i sikać bo musze .. nie powinna pokazywać swojego ciała całemu światu bo dziecko jest glodne to jak ma potrzebe wyłażenia z domu niech sie przeżuci na kupowane mleko