Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 985698547

Co czujecie gdy widzicie matkę karmiącą w miejcu publicznym?

Polecane posty

Gość Mój ci on........
Jeśli jedzenie byłoby "intymną sytuacją",to mieli byśmy problemy w restauracjach...:)To wasze kosmate mózgi tworzą sobie obsceniczne obrazy z naturalnej i (w brew pozorom)popularnej metody karmienia niemowlaka.Coś z wami jest nie tak."Dzikość ".

Gość 878979
Zapytam inaczej. A co sądzicie o parkach obściskujących się w miejscach publicznych i naliżących się namiętnie np. na siedzeniu w tramwaju wśród tłumu gapiów. To chyba znaczmie częstszy widak niż karmiąca piersią matka. Robi mi sie niedobrze. Podobnie jak kiedy widzę matki karmiące, żygających pijaków facetów sikających publicznie, itp.

Gość lizabela
obrzydzenie

Gość Mój ci on........
Niemowlaki do publicznej toalety?Może jeszcze karmić siedząc na klozecie?Tam gdzie są pokoje dla matek z dziećmi(np;w hipermarketach niektórych)mamy chętnie korzystają,a tam gdzie nie ma radzą sobie jak mogą.Do WIDZIALAM GORSZE-miałaś wyjątkowe dziecko ,jeśli karmione piersią potrafiło ssać smoczek butelki(moje nie potrafiły!).

Gość Roy Nelson rox
Mój ci on...dobrze gada, normalna sprawa, nie ma o co robić szumu, dziecko musi jeść i tyle. Martwi mnie jednak to zdanie : "piersi są dla dzieci":-( Dajcie żyć dziewczyny, czasami są też dla facetów.

myśle sobie: jak można tak bezwstydnie wywalac cyca publicznie, przeciez nie jesteśmy zwierzętami i można bardziej dyskretnie

Gość Gadatliwa..
Z nami coś nie tak?:D "dzikość"? :D dzikim raczej jest obnażanie się przy ludziach to jest właśnie dzikość:o coś niesmacznego..

Gość WIDZIALAM GORSZE
karmilam sposobem mieszanym, czasem tak czasem tak, ale nie sadze by komuś przeszkadzała kobieta karmiaca zasłonieta chustą? No ale sorry zmieniania kupy dziecku na ławce w CH nie toleruje uwazam to za obleśne

Gość to samo co czuje
widzac menela sikajacego w parku: obrzydzenie, zazenowanie i pogarde dla osoby, ktora to robi. Nie widze roznicy miedzy wywalaniem cycka czy fiuta, to i to to obnazanie sie w miejscu publicznym i powinno byc surowo karane. Menel tez moze sie usprawiedliwiac ze ma chora prostate i musi co pol godziny sikac wiec inaczej nei dalby rady wyjsc z domu.

Gość wrocławski bard
że jej dziecko jest głodne.

Gość Mój ci on........
Można i dyskretnie i "publicznie"-jedno drugiemu nie zaprzecza:)Matki karmiące nie noszą gołych piersi na ulicach żeby to było obsceniczne.I karmią bardzo dyskretnie-to co widzicie to może jakieś 15-20% zdesperowanych(mnie nikt na tym nie "złapał")

Gość Mój ci on........
Pieluchy zmienia się w pokoiku dla m.z.d,ale w kiblach się nie karmi(chyba że ktoś sam tam jada.)

Gość 985698547
to samo co czuje- jakiej jesteś płci?

a niech sobie karmią, wolę karmiące matki niż pary uprawiające publiczne tarło.

Gość jnka
ale z was pindzie, mnie nie przeszkadzaja karmiace matki

Gość to samo co czuje
jestem kobieta, wkrotce bede matka i mam na tyle dobrego wychowania i kultury ze nie bede nikogo epatowac widokiem moich cyckow. Nie wiem dlaczego niektorym kobietom ciaza tak rzuca sie na mozg ze nawet gowno dziecka im pachnie fiolkami i maja zero samokrytycyzmu. przyjrzyjcie sie swoim cyckom i obiektywnie przyznajcie ze nie jest to najpiekniejszy widok na swiecie.

"przyjrzyjcie sie swoim cyckom i obiektywnie przyznajcie ze nie jest to najpiekniejszy widok na swiecie." - nosz kurwa to było dobre :D

Gość Mój ci on........
Pogadamy jak już będziesz matką-i gratulacje🌼

Gość jak sobie zyczy firma zeby
pewnie niech jeszcze pieluchy z kupa zmieniaja w miejscu publicznym!!

Gość to samo co czuje
nie w momencie kiedy sa nabrzmiale mlekiem, blade, z przeswitujacymi zylkami, z wymietolonymi, pogryzionymi sutkami z ktorych cieknie mleko.

Gość Gadatliwa..
haha:D noo ciąża rzuca się niektórym na mózg.. czy przed ciążą wystawiłybyście cycki na wierzch w miejscu publicznym.. no raczej nie bo byście się wstydziły a to czemu po ciąży już jak macie dziecko nie jest wstydem pokazywać swoje piersi?? to okropne po prostu nie jestem jeszcze matką ale jakoś obrzydza mnie myśl ,że może być mleko w cyckach :o

Dla mnie to jest obrzydliwe. Jak wie że o określonej porze musi nakarmić dziecko to niech wróci do domu a nie wywala piersi publicznie. Niektóre jeszcze się tym chwalą. Żadna rewelacja dziecko karmić, nie ma się czym szczycić.

Gość to samo co czuje
do pozcytania: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4755339 i post z tego tematu: ostatnio bylam na imprezie, przyszla laska z 2 dzieci. jedno na piersi. wywalila wymie i karmiac zywo uczestniczyla w dyskusji. nie zapomne min facetow, ktorych byla wiekszosc, gdy zobaczyli brodawe dlugosci palca wskazujacego i otoczke wielkosci latajacego talerza. nie wspominajac o rozstepach i niebieskich zylkach przebiegajacych wszez i wzdluz jej obrzydliwie bialego wymiona. myslalam, ze zwymiotuje wlasnie zjedzona salatke. a obok byl pokoik, gdzie mozny bylo wyjsc, nakarmic bez obnazania sie i slyszec o czym jest rozmowa. niektore, a raczej wiekszosc, kariacych matek mysli, ze to takie naaaaaturalne. moze dla nich. ale dla osob z boku to obrzydliwy widok. w dodatku stekajace dziecko, ktoremu leje sie bo buzi mleko i ten slodki zapach... ohhhyyydddaaa. litosci matki!

Gość Mój ci on........
No są jakieś skrajne przypadki-jak we wszystkim.Ja myślę że chodzi o coś innego:pierś bardziej się kojarzy z sexem,niż z karmieniem dziecka.Jeśli ktoś widział piersi tylko na sex-stronkach i raptem widzi ją w ustach niewinnego dzieciątka-SZOK!:D

Gość Mój ci on........
*miało być pierś

Gość j.b.c.
zastanawiam sie,czy jej nie zimno w cycki i czy sie nie krepuje