Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 985698547

Co czujecie gdy widzicie matkę karmiącą w miejcu publicznym?

Polecane posty

to samo co czuje- kolesiówa pokazała cycki przy facetach?:D może ją to kręci i lubi pokazywać.Ale żeby na dysce:D chętnie bym popatrzył:D

pozatym nie widzialam jeszcze kobiety ktora specjalnie wywala piersi i karmi dziecko, raczej wszystkie o ktorych wspominam byly dyskretne, wic nie wiem gdzie wy chodzicie.. pozatym sa specjalne biustonosze do karmiacych matek

Gość Mój ci on........
:D Przeczytałam topic z tego linka.No jasne że matki się wstydzą! Dla tego pisałam na początku że im współczuje.Mnie rodzina męża wprost prześladowała:D myślałam,że pokarm stracę ze stresu(są i tacy ludzie-tak!)Wszędzie mnie "wyniuchali",wgapiali się w dekolt a ja prosiłam Boga żeby dziecko brodawki nie wypluło:D.Ale to inny temat...Karmiłam raz w ZOO(MUSIAŁAM)i dwie starowinki bulwersowały się że siedzę na ławce i miejsca im nie ustąpię.Dziecko zauważyły dopiero jak skończyliśmy i wstałam:D.Po fakcie były w szoku-i mam je gdzieś do dziś..:D

ale karmienie to ślinienie śliną brodawek piersi matki więc pewnie dlatego nie których obrzydza. No i wtedy piersi są obrzmiałe.