Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa i zła

nie podoba mi sie to co mam:(...... chce innego zycia...

Polecane posty

Gość 2D-olive
koleżanki nie można oceniać, bo nikt z tutaj zebranych jej nie zna może chce dla ciebie dobrze a może zazdrości rodzinnego życia jej o to zapytaj

Gość smutnaaa i zła
bo ja jej zazdroszcze tego że : -ją wszedzie zapraszają ci faceci a mąż mnie kiedys wszedzie zapraszal a teraz nie......... -mowią jej komplementy a mi nikt nie mowi itd.. i od kiedy on a tak robi jest taka szczesliwa i jest innym czlowiekiem!

Gość mloda23-26
Moim zdaniem mimo że jej nie znam to uważam że jest głupia bo jak można proponować koleżance coś takiego gdy sie wie że ma ona dziecko i męża ?????

może koleżanka ma chcice na twojego męża i wygłowiła że z ciebie zrobi prostytukę, doniesie mężowi, rozwód, on się załamie a ona będzie go wtedy trzymać za rękę i mówić: nie zasługujesz na to, jesteś taki wspaniały, przepraszam ze dowiedziałeś się tego ode mnie, ale tak cię cenię :):):):):):)

Gość judytkaa11
powiem wam, ze nie jestem w stanie uwierzyc ze to co pisze autorka jest prawda. nie wierze ze sa tacy ludzie, no nie wierze

Gość mloda23-26
Hahahah nie jesteś samama ja też nie wierze :D

Gość mloda23-26
mnie ze smiechu rozbolałoby bardziej hahaah :)

Gość judytkaa11
ale w sumie ktos ma fantazje, zazdroscic kulawej brzyduli kokosów jakie niesie za sobą bycie dziwką :D

Gość znam jej meza.
hahaha kurwa co zarabia 4 tys. musi miec z 50 lat.

Ja mysle ze to jednak prowokacja:-) Znam wiele mam 6- miesiecznych dzieci, wiele z nich nie jest zadowolonych ze swojego zycia ale nie znam zadnej której marzeniem by bylo zostac prostytuka;-) Masz dziwne marzenia:-)

Gość znam jej meza.
bez kitu marzenie zostac kurwa hahaha.

Gość katewinslet
autorko a co tu jeszcze robisz? ponoc nie masz czasu na nic? dziecko nie placze?:o

Gość las...
ja tez nie wierze ze sa tacy ludzie ; D zreszta nie wierze ze dziewczyna 24 lata i pisze "bym pracowala" bym byla" no lol i jeszcze ten maz ktory nie zajmuje sie swoim dzieckiem... ehh autorko jezeli piszesz prawde to zajmij sie prostytucja bo jestes malo kompetentna osoba ; ( tm wiele umiec nie musisz

Gość azezam
nie no ubaw po pachy :)

Mnie sie wydaje,ze to ciagle ta sama osoba zaklada te topiki o prostytucji,kiedys juz taki byl..Nie dawno calkiem..

Gość juz teraz...szczesliwa
hej, mialam bardzo podobny "problrm" sęk w tym ze wszystko zalezy od naszego nastawienia... no tak ale jak go zmienic.... bylo ciezko ale pewnie nie przypadkiem trafilam na rewelacyjne rozwiazanie... dlugo oczywiscie sie zastanawialam czy warto ale teraz uwazam ze tak, treaz naprawde jestem szczesliwa:):):):):) wejdz w to w wolnej chwili i nie smutj sie juz http://psychorada.pl/aff/dorkajv/lepsze_zycie/

matko, jak czytam ten post jestem zaszokowana! Kobieta ma 24 lata i nie potrafi poradzić sobie z własnym życiem o_O ja mam 20 za miesiąc rodzę synka, już nie mogę się go doczekać, najchętniej położyłabym się spać i wstała na poród tak bardzo chce już mieć go przy sobie, być może będzie konieczne cięcie cesarskie ponieważ w dzieciństwie miałam spore kłopoty ze stawem biodrowym i jest ryzyko, że przy porodzie znów się rozleci...więc jest opcja, że na całej szerokości brzucha będę miała piękną, różową bliznę! Pytam: i co z tego? będzie to pamiątka po moim dzieciątku, może i kiedyś po dwóch :) jestem w trakcie studiów i w trakcie otwierania własnej działalności, bo mieszkam z narzeczonym w wynajętym mieszkaniu i też nam się nie przelewa, na wszystko brakuje. Ślubu nie bierzemy teraz bo ani nas ani naszych rodziców na to nie stać, z resztą nie chcemy aby tą uroczystość ktoś nam sponsorował, chcemy mieć i swój udział finansowy w tym. Rodzice dość nam pomagają. a co do nadwagi czy jakichś tam fałdek można temu zaradzić nie wychodząc z domu, co więcej bawiąc się z maleństwem! trzeba poczytać, zainteresować się...rozstępy może bym miała, ale od 1 dnia kiedy dowiedziałam się o ciąży smaruje brzuch uda pośladki kremem przeciwko temu okropieństwu. wszystko sie da...wystarczy tylko chcieć, ludzie! Dziecko to istota, która kocha nas bezwarunkowo, bezgranicznie ufa...weź to pod uwagę, że masz taką osóbkę przy sobie ;)

laska, jak chcesz byc prostytutka to powiedz to wprost a nie wymyslaj pierdol. Bo widac ze po prostu marzysz aby byc taka jak twoja kolezanka, nic nie stoi na przeszkodzie wiec po co te podchody?

Gość gość
Miałem depresję, ale chyba dobrze się maskowałem w pracy. Sam w domu wpadałem w jakieś melancholie, cofałem się myślami w przeszłość i nie potrafiłem żyć do przodu. Doszedłem do wniosku, że przyczyną jest niskie poczucie własnej wartości. W kontakcie z ludźmi nie potrafiłem podtrzymać rozmowy. Nie wiedziałem o czym mówić. Jedynie z najbliższymi nie miałem tego problemu. Jestem osobą wykształconą, ale nie potrafiłem zrozumieć ani skupić się na tym co ktoś do mnie mówi. Dobrze uczyłem się jedynie samodzielnie. W kółko zapominałem. Niby inteligentny a w oczach innych wychodziłem na idiotę. Pomogło mi oczyszczenie aury ze strony http://energiaduchowa.pl