Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer7878***

wiecie gdzie jade na wakacje

Polecane posty

Gość dżeniferr
Czas zainwestować w nowe drzwi w domu bo te już chyba swoje przeżyły ;/

Sama jesteś klaunem. Robisz jakieś idiotyczne topiki jaka ty bogata piękna mądra, a w sumie jesteś zwykłym pustakiem. Osoba tak jak już mówiłam która by miała aż tyle pieniędzy, miała by napewno troche klasy, i by się tak nie szmaciłą jak ty. I POWTÓRZE WYPIERDALAJ z tego forum 🖐️

u was pora zainwestowac w olej do mozgu widać jak miernota i biedota nie moze przezyc ze taka "glupia kurwa dzenife ma wiecej kasy"

bo wy nic nie macie ,klepiecie bide i zal wam dupy sciska ze ja za 6 miesiecy bede miala sliczny domek i jak zobaczycie to wam oczy wyjda ,hahaha wstyd i zenada

macie za niski poziom zeby z wami gadać wiesniacy i biedacy:P czekacie na to az was powyzwam prosze bardzo a z tego forum nie wyjde chociazby sie palilo i walilo:P

Gość hntde
tylko widzisz głupi pustaku nawet jak to wszystko masz to na ciebie mąż pracuje a ty dupą grzejesz fotele w domu i tyle

wszyscy jestescie posrani i tylko was wkurwia ze ja jestem bogata i bede miec domek, mam samochod i oplywam w luksusach. z mezem odkladamy 30 tys miesiecznie i wszystko kupujemy za gotowke a wy bierzcie sobie kredyty hahaha biedacy

Gość yhrtyty
mnie to jebie ile ty masz kasy tez mam kase i co??? nie wypisuje na forum iloma autami jezdze ani gdzie jade na wkacje kogo to obchodzi?tylko takie zacofane i zadufane launie jak ty to robia. Se jedz nawet na Antarktyde pingwiny pierdolic...:p ps. pozdrów Tarzana :D

Gość BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Hahaha zajebisty podszyw, po prostu pierwsza klasa, szacun dla autora/autorki! :D

jennifer7878*** jestes w tym dobra bo co zalozysz temat to wk...ur..wiasz ludzi ale mnie to smieszy masz bujna wyobraznie

Gość yhrtyty
półkownik śliweczka swięta racja!!! Spierdalaj z tego forum!! kurwa takim pustaka jak ty to powinno sie dac dożywotni zakaz korzystania z interentu!Kobieto ile ty masz lat????? kasa kasa bedziesz za kase ssała kutasa!!

Dobra, a mam swój majątek, ale nigdy bym się nie chwaliłą o tym na forum rozumiesz NIGDY. Zgłaszam do moderacji o zablokowaniu twojego ip BARDZO WSZYSTKICH DENERWUJESZ.

Gość BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Jennifer, my o tobie zaraz zapomnimy i nie będziesz miała co tu robić. Odpowiedz mi tylko, dlaczego bezczelnie kłamiesz w wielu sprawach? Pamiętasz jak kasowałaś swoje profile? :D Tylko proszę, odpowiedz na te pytania. jeśli nie odpowiesz to znaczy, że znowu coś ukrywasz

wy nie odpowiedacie na moje pytania ja nie odpowiadam na wasze zbyt pierdolnieci jestescie zeby z wami o czym kolwiek rozmawiac

Gość antonio banderooos
jennifer wez wypierdalaj do tego filmu mistrzow horroru zatytulowanego twoim imieniem mutancie jebany :D masz facjate jak kon z niedozywienia bos taka sucha i przez to masz dlugi i wysuszony ryj jak trans. do tego walisz byki ortograficzne i wali od ciebie pycha i buta, zadufaniem w sobie.. wypierdalaj transwestyto. wole byc biedakiem niz krzywogebym i glupim potworkiem:)

Tak wogole to obie jennifer to ta sama osoba. Porownajce sobie zdjecia tej jej "cureczki" i z "gwiazda jennifer" na tle firanek. Te same dzieciece firanki, takie same rozowe podelko pod oknem, takie same zielone rolety.... Jennifer sobie sama zafundowala podszywa....boze....dno.

Gość 6476874747
Jennifer kretynko, czy ty nie widzisz, że ten podszyw pisz DOKŁADNIE to samo co ty? :D Ja nawet nie ptorafię rozróżnić która jest która :D

Gość 6476874747
Jennifer na jakie pytania nie odpowiedzieliśmy? Dlaczego nazywasz ludzi biedakami? Co, sama nie byłaś biedna? Byłaś i nadal jesteś tępa dzido

to obie macie jakies denne firaneczki w kotki, taki sam kocyk na lozku, i zielone rolety...wez przestan.....

ciekawska? podszyw ukradl mi moje poprzednie zjecia uposledzona kobieto .... oni tu skanuja wszystkie moje wpisy ,zakladaja topiki o mnie dlaczego? -OBSESJA to sie leczy .Od dawna juz nikogo nie wyzywam a wy ciagle mnie tak ,ja dlużna nie pozostane wybaczcie ale wy mozecie a ja nie?