Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer7878***

wiecie gdzie jade na wakacje

Polecane posty

Gość 6476874747
Ja wam opowiem o Jennifer. Ona jest na tyle głupia, że na każdym forum pisze pod tym samym nickiem i wiele można o niej wygooglować :D Kiedyś była taka akcja, że została zdemaskowana, pisali tu ludzie, którzy znają ją osobiście. Ona wtedy skasowała WSZYSTKIE swoje profile jakie kiedykolwiek stworzyła i zapadła się pod ziemię :D O tym, że nagminnie kłamie co bardzo łatwo jej udowodnić już nie wspomnę. Nie odpowiada na ten zarzut ale dowodów jest w chuj

Gość pedzidupa
chyba MORZE a nie MOZE ;p ale debilka z ciebie

ide z tego topiku bo z dnem nie bede rozmawiać;) [piszcie piszcie to wkoncu wasze cale zycie skupiać sie na mojej osobie;) tylko nie zapomnijcie przebrac majtek z podniecenia;)

taaa, dobry bajer nie jest zly....a to ze o tobie tak pisza, to sie nie dziwie, bo to fajna rozrywka jest...ty bogaczka w tym obskornym mieszkanku....

a ty szmato nie mozesz kurwa zrozumieć ze nikt Ci nie wierzy w to co tu kurwa piszesz, ze wymyslasz i tylko pokazujesz jak kurwa jestes zalosna jebana dziwko?

Gość 6476874747
Jennifer, wiedzie ci się? Pomyślałaś o tym co bedzie jak mąż zostawi cię w cholerę? (a na pewno to się stanie) Nie masz nic: studiujesz pewnie jakieś gówno za pieniądze, nie pracujesz, nie masz doswiadczenia, jesteś głupia. Odpowiedz mi: co wtedy zrobisz? Tylko nie mów, że mąż cię nigdy nie zostawi bo wybuchnę śmiechem :D Powiedz mi jakie masz perspektywy? Bo chwalić się tym co mąż kupuje to każdy mówi, a SAMA co osiągnęłaś? (oprócz rozłożenia nóg i urodzenia dziecka). CZEKAM NA ODPOWIEDŹ :*

a chuj mnie to obchodzi czy ktos mi wierzy pierdolony frajerze za 5 gr wez idz sie utop pierdolny idioto zrobisz ludziom przysluge

Gość 6476874747
to każdy może*

Gość 6476874747
Jennifer, wiedzie ci się? Pomyślałaś o tym co bedzie jak mąż zostawi cię w cholerę? (a na pewno to się stanie) Nie masz nic: studiujesz pewnie jakieś gówno za pieniądze, nie pracujesz, nie masz doswiadczenia, jesteś głupia. Odpowiedz mi: co wtedy zrobisz? Tylko nie mów, że mąż cię nigdy nie zostawi bo wybuchnę śmiechem Powiedz mi jakie masz perspektywy? Bo chwalić się tym co mąż kupuje to każdy mówi, a SAMA co osiągnęłaś? (oprócz rozłożenia nóg i urodzenia dziecka). CZEKAM NA ODPOWIEDŹ :*

o jennifer sie zdenerwowala....tak naprawde to jakie trzeba miec zalosne zycie, zeby wymyslac takie historie jak autorka....pomarzyc dobra rzecz...

Gość 6476874747
Hahaha no widzisz, nie umiesz odpowiedzieć albo po prostu nie chcesz. BO NIE MASZ NIC :) Oprócz męża, a wiadomo - dziś jest jutro nie ma Powodzenia!!! :D

Gość 6476874747
Hahaha TY NIC NIE MASZ! :D Ja mam WŁASNE mieszkanie i SAMOCHÓD, na które SAMA zarobiłam Ty też?

zarobilas na dupie przed sklepem stalas i dawalas pijakom tak przez 10lat:) to jest wlasnie twoj poziom rozmowy dziewczynko

Gość o nie nie nie nie
Ja wam opowiem o Jennifer. Ona jest na tyle głupia, że na każdym forum pisze pod tym samym nickiem i wiele można o niej wygooglować Kiedyś była taka akcja, że została zdemaskowana, pisali tu ludzie, którzy znają ją osobiście . Ona wtedy skasowała WSZYSTKIE swoje profile jakie kiedykolwiek stworzyła i zapadła się pod ziemię Ma nowy nick :D po zdjeciach na innym forum ja poznalam :D tez robi z siebie idiotke nieudanymi makijazami, wiejskim gustem w doborze ciuchow i problemami 13latki z zazdroscia o eks faceta :D

Ty nie martw sie o mnie....ty mysl nad kolejna historyjka....stawiam, ze to panna z dzieckiem i mieszka u rodzicow w jednym pokoiku z "cureczka"

Gość 6476874747
Haha to, że ty złapałaś faceta na dziecko i teraz jesteś jego utrzymanką to nie znaczy, że każdy tak robi :D WIdać ty nie znasz innego życia i myślisz, że każda kobieta musi się puszczać :D Otóż nie jenniferko, tak nie jest, ciężką pracą i nauką można zdobyć wiele :D Ale niestety to tego trzeba mieć rozum :D

Powiem wam wszystkim że wypowiadanie się w tym temacie tylko pogłębia jej myśli że jest taka happy nie piszcie tu dla dobra tego forum... ja kończe, na koniec DOBRANOC KRETYNKO

Gość efrefed
kasa toba zadzi i kasa cie zabije

Gość 6476874747
Hahahaha ta kretynka pisze dokłądnie to co jej podszyw!!!! PIĘKNE! :D Kochana, ty nawet z pałącu zrobisz chlew bo brakuje ci gustu i jesteś brudasem co widać na zdjęciach :)

Gość na facebooku??
ej szmato kasa to dla ciebie cale ambitne zycie?gratuluje inteligencji hehe a meza to ty masz haha jaki frajer by cie chcial ruchnac bee az rzygac sie chce