Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer7878***

wiecie gdzie jade na wakacje

Polecane posty

tak, a mieszkasz w małym mieszkaniu na jakimś zadupiu i cykasz zdjęcie jak ćwiczysz pozy udawanego orgazmu przy klijętach z burdelu

Gość kobieta_na_krańcu
mówie przecierz, kredyty same, lista bików, i jeszcze cyka sobe fotki w autach, domach swoich klijętów z burdelu.

Ja wiem swoje a ty nie podniecaj się swoją głupotą. Po pierwsze NIKT Ci nie uwierzy w to co ty tutaj piertolisz, a po drugie to po cholere to piszesz KOGO TO KURWA obchodzi? wtf?

Gość Zibi 063
wychowuje - cureczke- - studia kończysz w WĄCHOCKU?

a tak pozatym, JAK BYŚ BYŁA TAAAAKA BOGATA, to byś miałą troche klasy i byś się nie chwaliła tym na forum. A po drugie ludzie aż tak bogaci nie mieszkali by nawet sekundy w tak zgnojowanym mieszkaniu...

tak studjuje ale nie powiem gdzie:) wychowuje corke i razem z mezem wlasnie budujemy domek i jak wspomnialam niedlugo jedziemy na jamajke. ale tu oczywiscie nic nie mozna napisac bo od razu zbiega sie hmara zazdrosnikow

Gość r o b
wychowuje - -/ cureczke

a ja mam 5 piętrowy dom, mąż ma 23 firmy jest właścicelem ING Bank Śląski, mam 14 samochodów. Zwiedziłam cały świat, moje dzieci mają 2 lata i znają wszstkie języki są bardzo zabawne i kochane, jestem właścicielką firmy Sony, LG Philips, Panasonic, i wiele innych. Mam takie sklepy jak Real Tesco oczywiście w całej polsce I NIE ZAZDROŚĆIE!!!!

Gość jhggghh
Hahaha Jennifer i co z tego, że podszyw skoro gada dokładnie tak samo i to samo co Ty? To nawet nie jest parodia tylko prawdziwy obraz twojej osoby :D Podziękuj jej że odwala za ciebie robotę! Może ją zatrudnij? :D 🖐️

Gość jhggghh
Razi cię to co pisze? Bo muszę cię zmartwić, to jest twoje odbicie lustrzane! Może teraz zobaczysz, jaka jesteś pusta i biedna (nie mówię tu na myśli rzeczy materialnych)

Gość jhggghh
Hahaha no i co, zabolało zobaczyć jaką kretynkę z siebie robisz ciulu?

Gość do prawdziwej jennifer
Jak bardzo trzeba być jebniętym, żeby zamieścić w takim miejscu zdjęcie dziecka??? Skierowanie na badania psychiatryczne by się chyba przydało...

Gość yhrtyty
bezsensowany temta:/ co chcesz sie pochwalic?czy cchesz zeby ktos ci zazdroscil?wkurzaja mnie tacy ludze porazka :/

nie boli mnie ,jestescie klaunami wszyscy razem wzieci do tego przegrańcy zyciowi .Być moze nie mam takiego bystrego rozumku ,moze nie mam wysokiego IQ ale nie siedze od rana do nocy na kafe nie jestem zadnym monstrum i nie bieduje jak wy cwaniacy od siedmiu bolesci ,zazdrosne skurwysyny i tyle co mam o was do powiedzenia biedne polaczki .Leje na was cieplym moczem

Gość kobieta_na_krańcu
POJEEEBAANEE

Gość ghfghghh
Przecież ty non stop siedzisz na kafeterii i ciągle pierdolisz o zazdrości, a prawda jest taka, że w dupie byłaś gówno widziałaś i teraz ci rozumek płata figle :D