Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer7878***

wiecie gdzie jade na wakacje

Polecane posty

Gość efrefed
piszesz ze my to dno a ty jaka jestes???????powiedz co soba reprezentujesz?????popieram ciekawska maz cie zostawi i bedziesz sama na dupie przez 10 lat zarabiac bo na nic innego nie bedzie cie stac

Gość buahahah
ale jazda niech to huj

Gość 6476874747
Jennifer tandetna koniówo, ty nawet odpowiedzieć nie umiesz, zadnej ciętej riposty, nic. Jakie amsz IQ? 15?

Gość na facebooku??
a zdjecie to komu zajebalas?bo to chyba nie twoj bachor?

Gość buahahah
IQ 15 - sama obiera banana :)

:) pokazujecie idealnie jak mi zazdroscice i tym sposobem dajecie mi ogromna satysfakcje ze boli was to ze mam meza ktory mnie kocha i nie zdradza ,zdrowa i ladna corke ,kupe kasy -dom w budowie ,nowe auto ja wiem ze to typoe dla polaczkow biedaczkow powyzywać niech troche wam ulży ..ale flustrajca siedzi w was dlugo dlugo bo nie mozecie sie pogodzic ze ta "kurwa dzeni co sie tak wozi jest dziana":Pdziekuje wam za to ze mi zazdroscicie jak to sie mowi rosne dzieki wam :)

Gość buahahah
jenifer , trzymaj sie tego frajera swego mena bo bez kitu bez niego wyladujesz w bajzelku. p.s. tez mysle ze jest samotna matka - albo chlop na zmywaku - a ona ze starymi kisi sie na chacie z dzieciakiem w pokoju.

Gość adfbdcs
jakie to auto ?

szkoda mi na was czasu:) wracam do meza i corki do swojej rodzinki a wy siedzcie i piszcie piszcie wkoncu kafe to wasze zycie:)

Gość 6476874747
"Flustracja" hahaha Jennifer, przypomnisz sobie nasze słowa pewnego dnia, kiedy zostaniesz kopnięta w dupę i z niczym, i bedziesz musiała zawlec ten swój końcki ryj na kasę do Tesco (o ile ktoś cię przyjmie :( ) Powiedz mi, jakie masz osiagnięcia w życiu? Chociażby w edukacji? Znasz jakiś język? (oprócz "fancy a cheap bj?")

No wlasnie gdzie ten maz? Dawaj zdjecie, tylko na tle tych firaneczek, co obie jennifer maja w stopce, zebys nie sciagnela jakiegos z FB.

Gość 325325
TYLE ŻE TA OFERTA JEST WYŁĄCZNIE DLA OSÓB OD 18 LAT WIEC DZIECKO PORZUCACIE? SWOJA DROGA CHYBA TYLKO ZGRAJA SNOBOW JEZDZIC DO TAKICH HOTELI.

Gość jest wyjscie !!
chcesz sie uwiarygodnic daj link na nasza klase, tam nie sciemnisz bo cie wszyscy znaja !

Gość 6476874747
Jeśli masz jakieś osiągnięcia to odpowiedź na to pytanie będzie dla ciebie prosta, zapewniam cię :)

a ja jestem taka pojebana biedaczki ojcia ojcia kochajcie mnie obczajcie moje bogactwo jestem słiit i ojcia lowciajcie moja pupciach oł jes bede miała domek i ogródek z burakami ojcia lowciajce o oh oh oh ale jestem słiit

Gość 6476874747
W tym wszystkim to tylko dziecka szkoda, to musi być straszne mieć głupią matkę

Gość o nie nie nie nie
czy temat o zazdrosci o kase dla brata jest stary? :D i to ze twoj ulubiony kolor szminki nie bedzie dostepny? I tandetny makijaz, i okropne ubranie na codzien tez stare? Bo ja widzę daty niedawne cytrusiczko :D

moj mezus jest taki bogaty jak JEZUS Z NAZARETU biedaczki och och a ja sie opiertalam biedaczki nie lowciam was ojcia ale zazdroscicie hihihihihihihihihi ale mnie lowciajcie wylizcie mi pupciach ojcia ojcia

kochciajcie mnie a ja bede sie hihciać ale jajcia ale hipciaś ojcia ojcia a ja taka bogata jestem a wy biedaczki ojcia mam w domu podloge i sciany ale jestem bogacz a wy takie bieduchy aaa wieeecie cooo? mam w domu komputer i internet a wyyyy nieeeee

Gość 6476874747
Jennifer, mam coś czego ty nie masz i nigdy mieć nie będziesz: NIEZALEŻNOŚĆ

i mam nawet klawiature ekranowa a wy nieee mam windowsa 95 widzicie jaka jestem słitaaaśśśnaa ale jejcia pupciach ojcia!

Gość ogrodek z burakami
a w samym srodku najwiekszy burak - ty

Gość dfdfdfsdffdsfd
Jej znajomi już byli na tym forum i napisali o iej co nieco :D Bida bida bida u niej była, teraz złapała na dziecko jakiegoś pryszczatego frajera i się wozi, każdy jej post związany jest z pieniędzmi i zazdrościąfds Jej powrót do nędzy to tylko kwestia czasu

Gość dfdfdfsdffdsfd
Niby ma tyle kasy a wygląda jakby się obłowiła za 15 zł na bazarze. Kicz i tandeta, zero klasy. Niestety - nie wszystko można kupić