Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiem wam prawde..

CO SIE DZIEJE W POLSCE ?!

Polecane posty

Gość Powiem wam prawde..

W Libii wojna domowa W Egipcie juz po rewolucji W Grecji zamieszki W Bahrajnie strajki ogólne Francuzi już zdążyli wrócić do domów po strajkach ! A POLSKA? RZĄD PODWYŻSZA PODATKI A POPARCIE MU ROŚNIE !!! DRUGIEGO TAK POJEBANEGO NARODU NIE MA NA CAŁYM SWIECIE !!!!

Gość podatki? A mnie się wydawało
że WAT

Gość Powiem wam prawde..
A VAT to niby co? podatek ograniczona debilko.

Gość 5 tys lemingów zebrało
się żeby skopać 20 staruszków pod krzyżem, a przeciwko wzrostowi vatu protestowało ze 40-50 osób.

Gość w łoszczowaaaaaa
polakowi ksiadz powiedział ze trzeba niesc swój krzyz i polak niesie

Gość odświeżam now
polakowi ksiadz powiedział ze trzeba niesc swój krzyz i polak niesie :D:D:D

Gość w łoszczowaaaaaa
polak jest kon,duzo potrafi zniesc i bedzie pracował ofiarnie i ciezko

Gość IMO13258
Zaraz będzie ptasiek...!

Gość odświeżam now
Polak to mesjasz narodów :classic_cool:

Gość Pasja jako film z nurtu
a co się ma dziać, pisiory muszą truć dupsko chołocie, żeby na nich głosowała, bo im dupska przyrosły do sejmowych krzeseł i branie forsy na chlanie w sejmie jak Dorn, a w robocie trzeba pracować i ot cała cajemnica.

Gość rozmowy w kroku
musiał baranie podwyzszyc, bo jest deficyt budżetowy. Powinien podwyższyc znacznie bardziej, ale PO to partia populistyczna i woli nas pogrążyć niz coś zrobić na serio.

Gość wez zise staszek nie osmieszaj
i nie liz dupy tak PO tylko dlatego, ze jak glab z radoscia wierzysz mediom 😴 ponad polowa wybrala taki rzad, ponad polowa jest debilami, czytajac staszka zawsze jeak sie rzuca w tematach p. PO w ogole mnie to nie dziei.

Gość ehhhhhe
żal mi was

Gość a ten deficyt się oczywiście
wziął z powietrza i rząd nie maczał w tym palców :classic_cool: aaaa to pewnie wina PiS :D

Gość Powiem wam prawde..
WYJDŹMY NA ULICE!! DOŚĆ TEGO !!!!! PRECZ Z PISAMI, PLATFORMAMI I INNYMI ZŁODZIEJSKIMI PARTIAMI !!!

Gość Zibi 063
ptasiek nastroszony - POLNYŚ DUMA jak zrealizować celllll; i jeszcze jeden ma cel .Jak OKRAŚĆ ZŁODZIEJA!!!

Gość Powiem wam prawde..
NO akurat ja na zarobki nie narzekam a haruje jak wół, zapierdalam od rana do wieczora i na co? na złodzieji? NO chuj mnie strzela jak widze te ohydne ryje w sejmie które tylko siedza i pierdoal ze trzeba zaciskac pasa a diety maja kosmiczne i coraz wiecej kasy klada na kancelarie.

Gość jestem z frampola
rzadz szczuje młodych przeciw starym cywili przeciw policji i sie ciesza ze udaje im sie dzielic ludzi

Gość czy to mozliwe.....
wszystkim rządzi pierdolona organizacja z czepkami i baczkami , rzadza tak zeby wszyscy zajebali sie na wzajem.Czapeczki pozdejmowali, baczki zgolili a nazwiska pozmieniali i dymaja polactwo które chłonie wszystko jak jamochłony. Kumaci wiedza o co chodzi

Gość czy to mozliwe.....
wszystkim rządzi pierdolona organizacja z czepkami i baczkami , rzadza tak zeby wszyscy zajebali sie na wzajem.Czapeczki pozdejmowali, baczki zgolili a nazwiska pozmieniali i dymaja polactwo które chłonie wszystko jak jamochłony. Kumaci wiedza o co chodzi

Gość safgetathfdcvsdc
up

Gość ja tomaSZÓW
W POLS CE RZADZI KOSCIÓŁ KOMISJA MAjatkjowa zagarneła 100 mld zł

Gość Pasja jako film z nurtu
i Kościołowi najbardziej zależy aby pisiory zostali przy władzy, bo moga liczyć na to, że dalej będą mogli rządzić i robić co się podoba, a brzuchaci biskupy ruchać chłopców i dziewczynki bezkarnie. Jak by do władzy doszli inni niz pisiory, skończy się babce sranie....

Gość x K Z
Pasja jako film z nurtu i Kościołowi najbardziej zależy aby pisiory zostali przy władzy, bo moga liczyć na to, że dalej będą mogli rządzić i robić co się podoba, a brzuchaci biskupy ruchać chłopców i dziewczynki bezkarnie. Jak by do władzy doszli inni niz pisiory, skończy się babce sranie. Wielka prawda,ale kiedy to zrozumieją polacy.

Gość może to czary?
Nie popieram polityki,ale kościół i ksieża też zeszli na psy,dziś czytałem na onecie gdzie pisało że papież miał rozgrzeszyć żydków za ukrzyżowanie Jezusa Chrystusa. I to ma być religia .

Gość nie piszcie że Polacy
są durniami że zgadzają się na to co się dzieje to pokolenie lemingów wiek do około 37 lat ślepo wierzy oszustom a raczej idą w zaparte bo wstydzą sie przyznać do swojej głupoty