Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobimy sepuku?

Dlaczego prawiczki nie popełnią samobójstwa? mysleliscie o tym ?

Polecane posty

Gość prawik
jak to ktoś powiedział: "prawiczki, wasze życie będzie straszne" :D może i tak, nasza sprawa, a jak wam kobietom nie odpowiada nasz osiadły tryb życia, to pamiętajcie, że nikt was na siłę nie trzyma :D

Gość Matrix...
a jeżeli dziewczyna ma własny dom, kasę i pracuje, jest ładna i leci na mnie, warto w to wejść?

Gość prawik
nie tylko w to, ale w nią też przy okazji :D

Gość Matrix...
poza tym jest dobra z charakteru

Gość abf
sprawdz czy nie ma sponsora albo despotycznego ojca :D

Gość Matrix...
no i ma temperament więc z tym wejściem to myślę, że kwestia czasu problem że ona chce mieć dzieci i się chajtać pewnie będzie chciała

Gość Matrix...
zobaczymy

Gość abf
jak to egoist mowil zostaniesz ojcem z zakolami , piwnym brzuchem dwojką dzieci , autem kombii i wakacjami raz w roku :D:D

Gość Matrix...
no właśnie, nie za bardzo mi się uśmiecha bycie ojcem :o

Gość prawik
hajtanie się to tylko początek problemów :D

Gość Matrix...
jutro randka

Gość prawik
ale jak ktoś lubi :D

Gość agent tomasz ursynów 22
naciągnij ją na kase kobiety doja od facetów ile mogą to czemu my nie ? ja jakbym dorwał zyle zlota to bym wycackał od niej dla siebie sporo a potem rozstanie

Gość Matrix...
dziewczyna jest fajna i ładna ale nie wiem czy jestem gotowy się hajtać

Gość Matrix...
nie, nie chcę jej skrzywdzić to na pewno

Gość mirko_apol
Matrix - dla mnie bardziej niz dom i kasę powina mieć rozkoszą i nienasyconą cipkę ;-) Dla mnie i dla wielu mężczyzn, najgporsze to jak związać się z zimną kobietą - takie włąśnie dbają bardzo o wszystko poza bliskością wzajemną. Niestety ja tak wtopiłem ;-((

Gość Matrix...
mirko_apol - podobno ma bardzo duży temperament, a co z tą twoją? ożeniłeś się z taką królową lodu? ile razy to robicie, i czy w ogóle?

Gość kot13
a dlaczego mieliby je popelniac na litośc boską:-)

Gość glupi powod
z tego powodu zabijac sie ? nigdy !!!!

Gość prawik
W życiu mężczyzny jest kilka spraw, których załatwieniu powinien sprostać. Mianowicie powinien: chociaż raz umoczyć, mieć dobrze płatną pracę, samochód, własne "M", zdobyć kobietę, co wiąże się z pierwszym ( zaliczenia dziwki nie uznajemy :D ). A jak nie umoczył lub nie ma nikogo, to według mnie musi być psychiczny lub ma jakiś poważny problem ze sobą i rzeczywiście ma. A prawda jest taka, że tylko prawiczki mogą zrozumieć siebie nawzajem, tak się przekonuję z doświadczenia. Desperacja prawika jest ogromna, pomyślcie sobie, co by się stało, gdyby taki frustrat nagle sobie umoczył - albo byłby to ogromny niewypał i kolejna blokada gotowa albo wszystko tłumione w nim przez lata wybuchłoby z niesamowitą siłą :D Tragedia dla kobiety i otoczenia :D Dlatego radzę takich unikać. W sumie i tak żadna nie chce prawika. Kobiety często zastanawiają się, co to za facet, który ma 30 la, jest bez auta, prawa jazdy, do pracy jeździ autobusem, nigdy nie umoczył i do tego jest wiecznym kawalerem :D Kobietki intuicyjnie omijają takich "facetów". Prawikowi kobieta potrzebna na pocieszenie, ona takiego ciągle musiałaby zbierać do kupy, bo sam się przecież nie pozbiera. Życie z taką osobą jest straszne. Aspołeczny prawik sam nigdy nie wyjdzie do ludzi, a i ludzie do niego nigdy nie przyjdą - może bowiem odstraszać nie samym wyglądem, ale raczej swoim nastawieniem wobec życia tzn. zaraża otoczenie wokół depresją i do tego nie ma nic ciekawego do powiedzenia. I tworzy się błędne koło. Tak więc osobnik taki w gruncie rzeczy kończy marnie, poświęcając się tylko pracy i topiąc swoje smutki przed ekranem komputera, telewizora itp. A jak czytam te taniutkie rady o wychodzeniu z domu, to tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tylko prawik zrozumie prawika. A kobiety próbują się bawić w psychologów nawet nie wiedząc, o co chodzi :D Pozbądźmy się złudzeń - prawik nigdy nie zdobędzie kobiety, ponieważ jest chorobliwie nieśmiały, ale również boi się odtrącenia. Jeśli sparzył się za pierwszym razem ( czego prawdopodobieństwo wynosi niemal 100% :D ), to następnego podejścia nie będzie, a dlaczego? Ponieważ prawik znany ze swego pesymistycznego patrzenia na świat wyolbrzymia poniesioną klęskę do rozmiarów niebotycznej porażki :D I to go blokuje, zresztą nie tylko to, ale również to, co w nim jest silnie zakorzenione. A tego się nie da wyrwać, skoro tak mocno siedzi :D W sumie to która kobieta chce desperata, któremu wydaje się, że kobieta po pierwszym spotkaniu będzie już przez całe życie tylko z nim :D

Gość abf
Amen :classic_cool:

Gość prawik
Takiemu PBW - przykro mi stary, ale muszę to powiedzieć - nie mogę powiedzieć w sumie nic na pocieszenie, po prostu nie widzę przez Tobą zbyt świetlanej przyszłości :(