Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka z piernikowa

Jennifer jestes? chcialam o cos zapytac

Polecane posty

Gość danka z piernikowa

jestes?

Gość danka z piernikowa
podoba sie???? jak taki chlew moze sie podobac???? no ale serio nie czepiam sie na sile patrze obiektywnie i to wyglada jak obora!!!!!:o

w srodku jest funkcjonalny ,duzy ,ma rozmieszczenie takie jakie sobie wymarzyliśmy a z zewnatrz to mnie jebie jak wyglada

Jenifer, jak ty możesz być takim prymitywem i wstawiać zdjęcia swojego domu. Poprosru idiotka. Zresztą wygląda mi to na znalezienie "pierwszego lepszego" domu na jakiejś stronie z projektami i chwalenie sie ze takie bedziesz miała. Będziesz miała ale chyba w Simsach

Gość zyzulaaa
ona naprawde buduje takie gówno:D

buduje, a co widziałeś? to że ona coś mówi to nie znaczy że tak jest. Zresztą niech sobie buduje nawet i pod ziemią, każdy wie i będzie wiedział że Jennifer8787*** jest kompletną idiotką, kretynką..

Gość zyzulaaa
bo jakby nie budowała, to wkleiłaby fotki jakiejs wypasionej hacjendy a nie takiej szopy:D mysl człowieku, myśl kurva:D

Tak, tylko ciekawe z kąd by ona miała pieniądze na jakikolwiek dom, jak ona ubiera się w lumpeksie, nie ma pieniędzy na jedzenie. Ona psychicznie was podchodzi, i widać że się jej to udaje.

Gość zyzulaaa
jak skąd? dała dupy za kasę, dureń haczyk łyknął, może dobrze obciąga, nie wiem w każdym razie złapała frajera prostaka, plus ona prostaczka i budują dom-chlew dla prostaków

Gość iuoiouiouoiu
Jennifer, dlaczego do każdego mówisz "bidulo, biedaku"? Masz jakiś kompleks?

Gość iuoiouiouoiu
Poza tym jak już ma się kasę, to stawia się dom elegancki A ZARAZEM funkcjonalny a nie byle co 🖐️ Piszesz, że jest "funkcjonalny i jebie ci jak wygląda z zewnątrz". Dziewczyno, to już nie jest PRL gdzie w ciemno brało się meble :P Nie masz gustu - bierzesz architekta, proste. Skoro z mężem odkładacie (przepraszam - skoro twój mąż odkłada) 30 tyś miesięcznie to chyba możecie zatrudnić człowieka, który zna się na rzeczy? Założę się, że wielu kafeteriuszy ma zajebiste domy (na które SAMI zarobili w przeciwieństwie do ciebie :D) Tak to jest jak wpuści się wieśniaka na salony

Gość Jennifer ty bidulko...
Ja mam większy dom bo ma 295 m kwadratowych. Widzisz jestes biedniejsza, nieszczyc się tak. I podejrzewam że nie ja jedna. I co do mnie też powiesz biedaku? Ja jestem pewna w 100% że biedę to ty klepiesz, heh intelektualną. A i na dom sama zarobiłam, bo mam firmę a nie mężulek z Bożej łaski mi dał pieniążki. Współczuję toku myślenia.

Gość uiuiuyuyii
BIEDA TO STAN UMYSŁU zenifer jesteś tego najlepszyjm przykładem, podręcznikowym wręcz Poza tym jesteś głupia jak but