Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana22222

Dieta dr Dukana...3 dzien i mam wrażenie...

Polecane posty

Gość załamana22222

że nie działa:(:( nie mam co prawda wagi...ale czuję się jakby w ogóle nie działała, a jak u was było?

Gość ogłaszacz oryginale autore
kuurwa tyłas 20 lat a chcesz w tydzień rzucić 10 kg :O wez idiotko ! daj se czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja nie dalam rady
miesiac wytrzymalam,ale ilez mozna samo bialko zrec :o wrocilam po jakims czasie ale na sama mysl o jedzeniu bialka mnie mdli :o

Gość załamana22222
jezu czytałam fora, i dziewczyny po 1 fazie traciły juz troche... wiec pytam...nie wiem jak to ma przebiegać tak dokładnie

Gość załamana22222
ja wytrzymam bo lubię akurat białka

Gość Maduska z Kołobrzegu
załamana22222 Moja siostra też na niej jest ;) Z początku miała takie samo wrażenie jak ty ale po 1 mc diety schudła 10 kg ;)

Gość załamana22222
Maduska powaznie? Boze jak ja bym chciala... sa ludzie co nawet 20 kg chudna...

Gość ja nie dalam rady
ja tez mowilam,ze wytrzymam bo lubie bialko :D ale zycze CI bys wytrwala

Gość Maduska z Kołobrzegu
Tak mówię ci prawdę . I ty pewnie też nie długo coś zrzucisz ;)

Gość załamana22222
ja na prawde jestem osobą "żartą" uwielbiam jeść!! Ale w momencie w którym po spacerze 2km bolą mnie nogi piernicze!! Zaparłam się, i choćbym miała rzygać to zjem kolejne pudełko wiejskiego, i popiję wodą...nie mam już sił nawet butów zasznurować!! ludzie tak nie może być!! jeszcze chwila i będzie mnie facet głodomorrą nazywać haha

Dziewczyny ta dieta nie jest po to żeby schudnąć bardzo szybko ;/ To jest niezdrowe, a jak nie będziecie dużo jeść i pić 1,5 wody to czeka was szpital. Nie próbujcie kombinować!

Gość IMO13258
BezWeg jesteś facet czy baba?

Gość załamana22222
BezWeg a Ty jak się czujesz jedząc te bialka?

Gość załamana22222
Ja wiem, i nawet szczerze nie chce za szybko, bo potem wisząca skóra i te sprawy... może spodziewalam się za wiele ... ale mam nadzieje ze wytrwam, bo powiem szczerze ze sie strasznie przestraszylam tym bolem nog - no tak byc nie bedzie, kop w dupe i do przodu, nie pozwole sobie zrobic takiej krzywdy a nie daj bog jakis wozek inwalidzki, lub kule...poza tym nie wukrywam chcialabym poprawic swoje zycie seksualne, a z moja waga, to nie wiele moge

Ja się czuje dobrze ;) Uwielbiam maślankę, jajka, kurczaka :) Co drugi dzień piekę ciasta, ciastka, chleb. Naleśniki. Naprawdę to się wydaje że same białka, w necie możecie znaleźć milion przepisów! Nie ma opcji że się wam obje, wystarczy dobre podejście, ja już jestem na diecie 5 miesięcy

załamana dołącz do jakiegoś forum, to naprawdę pomaga, wzajemne wspieranie się :) A książkę czytałaś? Wiesz że Dukan odradza ćwiczenia na początku diety? Potem z czasem tak ale na początku trza energię oszczędzać.

Gość załamana22222
Chylę czoła... na prawdę...widzę twoją stopkę, i oczy mi wychodzą... a czy mogłabyś powiedzieć co mogę jeść w 1 fazie oprócz jogurtów naturalnych, serków wiejskich, kurczaka, danio, i coli light...bo narazie tylko to wciskam!!...

Gość załamana22222
ja nigdy nie cwiczylam, i cwiczyc nie mam zamiaru...ew dluzszy spacer... nie lubie poprostu

Gość IMO13258
"ja nigdy nie cwiczylam, i cwiczyc nie mam zamiaru" Ja pierdolę i dziwi się później taka, że dupę ma tłustą...

Gość załamana22222
no czytałam forum, też z tą colą mi się nie wydawało...ale jednak wszędzie piszą że jak najbardziej można...

Gość załamana22222
IMO - nie udzielaj sie...nie lubie cwiczyc i nie bede, tyle co mam do powiedzenia

Wszystkie napoje bez cukru ;) Jeszcze będę przez chwilę na forum więc jak masz jakieś pytania to wal :) Ja chętnie pomogę ;)

Gość załamana22222
no cola zero - bo taka pije nie ma cukru tylko slodzik...

Gość załamana22222
tak robilam 7 dni I 140 dni II i 200 dni III

Znaczy masz 20 kg do zrzucenia, mi wyszło że do 31.09.11 mam schudnąć 35 kg, a jest już 25.02 a ja -23kg ;) tylko że zaczęły mi się zastoje. Musisz się na to przygotować.

Gość ja za tydzien przechodze
na IV faze. W 1,5miesiaca schudlam 11kg przy wzroscie 172cm, wazylam 68, waze 56.8. Na tej diecie skora nie obwisa! To wlasnie dzieki bialku! Jak bedziesz jesc same serki daje ci gora tydzien! Przeczytaj ksiazke i poszukaj przepisow. To podstawa!