Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiony życiem Stefan

Najważniejsze cechy Pożądanego Seksownego i Podziwianego Mężczyzny

Polecane posty

1. Twarz:______________________________40% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193____________ 20% 3. Zgrabność sylwetki____________________5% 4. Szerokie silne ramiona_________________ 5% 5. Zgrabne przedramiona i dłonie___________5% 6. Uwaga: zgrabność pupy_________________2,5% 7. linia zarostu od pępka w dół _____________2,5% 8. Prawidłowa masa ciała__________________5% 9. Prawidłowa siła fizyczna ________________5% ( bezwysiłkowe noszenie kobiety na rękach) 10. Ładny zapach skóry____________________2% Podzieliliśmy 92% ważności. Resztę 8% zostawiamy innym elementom: 11. Sposób bycia 12. Kultura osobista 13. Inteligencja 14. Zasób słów, stylistyka wysławiania się 15. Wyobraźnia Erotyczna, czułość i Bycie "dobrym w łóżku" 16. Wykształcenie 17. Prestiż wykonywanej pracy 18. Osobowość, charakter, odczucia i reakcje 19. Plany na przyszłość 20. Światopogląd 21. Dbałość o siebie swój komfort i pozycję (samochód, mieszkanie, jego urządzenie) 22. opiekuńczość Poczucie troski o kobietę 23. Kochanie swojej kobiety 24. Odpowiedzialność 25. Zaradność 26. Zarobki 27. Pasje i hobby +++Uwaga 1. pierwszych 10 punktów nie da się zmienić do końca życia :) - czyż to nie urocze? ++++++Uwaga 2. Zaprezentowany porządek tyczy doboru partnera na tzw. "stałe" +++++Uwaga 3. w przypadku doboru faceta do kilkudniowej przygody seksualnej na wakacjach( Cypr Malta), kolejność pewnych punktów ulega zmianie: pkt.15. Wyobraźnia Erotyczna, czułość i Bycie "dobrym w łóżku" wchodzi na miejsce 11. eliminując bezdyskusyjnie 11. Sposób bycia 12. Kultura osobista 13. Inteligencja 14. Zasób słów, stylistyka wysławiania się Dodatkowo kompletnie nie liczy się dla kobiety nic od punktu 16-ego w górę. ++++++Uwaga 4. w przypadku wejścia w kilkumiesięczny romans pozamałżeński liczą się: pkt tylko od 1 do 17. Frajerzy którzy maja być mężami muszą jeszcze natrudzić się nad punktami 18-25. jeżeli któraś z Pan się nie zgadza, prosimy o protesty.

To ile proponujesz % - jeżeli więcej to mnie popraw. Musiałem zmieścić się w 100-ce. Tyle obejmuje skala.

Gość aha i achhh
linia zarostu od pępka w dół jest stanowczo za mało punktowana moim zdaniem :o

Gość ++++++Uwaga 5.
Dziwne ale w przypadku wejścia kobiet w kilkudniową przygodę seksualną na wakacjach nie liczą się dla nich kompletnie punkty: 22-25. Te bez których ponoć nie są w stanie oddychać: 22. opiekuńczość Poczucie troski o kobietę 23. Kochanie swojej kobiety 24. Odpowiedzialność 25. Zaradność dziwne -tak wiele się o tych męskich cechach mówi.

"aha i achhh linia zarostu od pępka w dół jest stanowczo za mało punktowana moim zdaniem" ok pupa i linia zarostu ile dajecie % ważności ? 7% na każdą z tych cech?

Gość heh kobiety struchlały bo się
okazało ze je znamy i wiemy na czym im zależy :) Na dobrym r-u-ch-a-ń-s-k-u w wyobraźni z ładnym ciałem :)

Gość nikt nie zabierze głosu?
co taka cisza zapanowała ?

Najwazniejsze zeby mial duzego kutasa ktorym bedzie rozpychal twoj ciasny odbyt a potem bedziesz srac pod siebie a on sie bedize z ciebie smial ale wtedy jzu bedziesz jego i bedizesz musiala łykac jego sperme codizennie. a on cie bedzie posowal w dupe az milo. hehee tego wam zycze piczki

Gość nikt nie zabierze głosu?
spoko spoko informatyk tylko jestem ciekawy co na to kobitki ?

kobitki maja gowno do gadania. czytam biblie i tam jest napisane ze Bog stowrzyl te dziwki zeby nam facetom uslugiwaly tak wiec do miecza suki i bez gadania. glupie pizdy

Gość terry 765
++++++Uwaga 4. w przypadku wejścia w kilkumiesięczny romans pozamałżeński liczą się: pkt tylko od 1 do 17. Frajerzy którzy maja być mężami muszą jeszcze natrudzić się nad punktami 18-27.++++++++ dodałbym "mężami wyłajdaczonych lasek" lub fantazjujących o łajdactwach. Więc skoro jako frajerzy mamy pracować nad 18-27 18. Osobowość, charakter, odczucia i reakcje 19. Plany na przyszłość 20. Światopogląd 21. Dbałość o siebie swój komfort i pozycję (samochód, mieszkanie, jego urządzenie) 22. opiekuńczość Poczucie troski o kobietę 23. Kochanie swojej kobiety 24. Odpowiedzialność 25. Zaradność 26. Zarobki 27. Pasje i hobby To rezygnujemy ze stabilizacji i rodziny.

Gość ++++++Uwaga 6.
Paradoks wyobraźcie sobie taka sytuację: Ktos stara sie o kobietę, i idealnie wypełnia punkty 11-27: 11. Sposób bycia 12. Kultura osobista 13. Inteligencja 14. Zasób słów, stylistyka wysławiania się 15. Wyobraźnia Erotyczna, czułość i Bycie "dobrym w łóżku" 16. Wykształcenie 17. Prestiż wykonywanej pracy 18. Osobowość, charakter, odczucia i reakcje 19. Plany na przyszłość 20. Światopogląd 21. Dbałość o siebie swój komfort i pozycję (samochód, mieszkanie, jego urządzenie) 22. opiekuńczość Poczucie troski o kobietę 23. Kochanie swojej kobiety 24. Odpowiedzialność 25. Zaradność 26. Zarobki 27. Pasje i hobby aż pewnego dnia jego zona spotyka faceta o innych brakujących mu cechach: 1. Twarz:______________________________40% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193____________ 20% 3. Zgrabność sylwetki____________________5% 4. Szerokie silne ramiona_________________ 5% 5. Zgrabne przedramiona i dłonie___________5% 6. Uwaga: zgrabność pupy_________________2,5% 7. linia zarostu od pępka w dół _____________2,5% 8. Prawidłowa masa ciała__________________5% 9. Prawidłowa siła fizyczna ________________5% ( bezwysiłkowe noszenie kobiety na rękach) 10. Ładny zapach skóry____________________2% 15. Wyobraźnia Erotyczna, czułość i Bycie "dobrym w łóżku" i co wtedy. moze jakas kobieta dopisze ciag dalszy?. teraz rozumiecie sens słów: "Tak bardzo się starałem" ?.

Gość ++++++Uwaga 6.
entkastudentka* Wy faceci, tylko Wam procenty w głowie Kobiety tak nie kalkulują, po prostu lubią ciekawych mężczyzn. ciekawy męzczyzna to: 1. Twarz:______________________________40% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193____________ 20% 3. Zgrabność sylwetki____________________5% 4. Szerokie silne ramiona_________________ 5% 5. Zgrabne przedramiona i dłonie___________5% 6. Uwaga: zgrabność pupy_________________2,5% 7. linia zarostu od pępka w dół _____________2,5% 8. Prawidłowa masa ciała__________________5% 9. Prawidłowa siła fizyczna ________________5% ( bezwysiłkowe noszenie kobiety na rękach) 10. Ładny zapach skóry____________________2%

nie wiem kto to napisał ;) podoba mi się dopiero 23 kochanie swojej (rzecz) sic kobiety :O 26 zarobki :P

Gość alinamalina1115
A CZEMU ŁADNY ZAPACH SKÓRY TYLO 2% ? Dla mnie ładny zapach to 100% jak ten warunek nie jest spelniony to nie ma co myśleć i zastanawiac się nad dalszą częścią ;)

Gość Czy wy się z tym zgadzacie
może parę słów ?

Gość Czy wy się z tym zgadzacie
alinamalina1115 A CZEMU ŁADNY ZAPACH SKÓRY TYLO 2% ? Dla mnie ładny zapach to 100% jak ten waruneknie jest spelniony to nie ma co myśleć i zastanawiac się nad dalszą częścią ++++++++++++++++ bo trzeba się zmieścić 100-ce a jeżeli jest ładny zapach skóry a brzydka twarz brzydkie dłonie i 160cm i niezgrabny tyłek to co wtedy? czemu piszesz ze zapach to 100%

Gość Faceci nie studiują wiadomo
teraz dlaczego?. Skoro nie spełniają wymagań 1-10. Inni zerzną im laski mimo wykształcenia.

Gość Edder
nie wystarczy być wysokim, trzeba mieć ładny tyłek, zapach, ładną twarz, głos -załamka.

Mracin 84w do cholery, pisałem o sprawach materialnych : 21. Dbałość o siebie swój komfort i pozycję (samochód, mieszkanie, jego urządzenie) 24. Odpowiedzialność 25. Zaradność 26. Zarobki do seksu w windzie, w hotelu na Cyprze facet musi wypełniać punkty jedynie 1-10. Po co turystce zarobki miejscowego faceta.

ok to mamy pierwsze poprawki w ramach skali od 1 do 100 %: 1. Twarz:________________________________47% (symetria, oczy, brwi, usta, włosy, Spojrzenie, Głos, Uśmiech) 2. Prawidłowy Wzrost 184-193_______________18% 3. Ładny zapach skóry_____________________18% 4. Uwaga: zgrabność pupy__________________10% 5. linia zarostu od pępka w dół ______________5,5% ___98,5% wykorzystane. Zostało 2,5% na resztę :) -seksowna twarz, wzrost od 184cm, zgrabna d-u-p-a, pociągający zapach, zarost od pępka do nasady penisa. :) , przecież tego się nie da zmienić, ani poprawić :) 6. Zgrabność sylwetki____________________?% 7. Szerokie silne ramiona_________________ ?% 8. Zgrabne przedramiona i dłonie___________?% 9. Prawidłowa masa ciała__________________?% 10. Prawidłowa siła fizyczna ________________?% ( bezwysiłkowe noszenie kobiety na rękach)

Gość teraz faceci wiedzą czemu są
zdradzani przez niezadowolone kobiety :)

Gość do offermy
wstałeś o 00:00 ? - i zaczynasz dyżur ? czemu cały dzień cie nie było spałeś?. Mów ile masz tej renty miesięcznie

Gość marcinie taka prawda
:O

Gość nie pitol że głos się nie
liczy? nhcj

Gość alinamalina1115
Czy wy się z tym zgadzacie Twoje pytanie: a jeżeli jest ładny zapach skóry a brzydka twarz brzydkie dłonie i 160cm i niezgrabny tyłek to co wtedy? czemu piszesz ze zapach to 100% dopowiedź: bo nawet jeśli bedzie wyglądał super a zapach skóry bedzie mnie odrzucał lub kompletnie nie odpowiadał to NIC z tego nie bedzie choćby był uroczy i miał super charakter ... ale jeśli zapach mi odpowiada to - brzydkie dlonie - niezgrabnośc - czy brzydka twarz NIE JEST taka istotna - prynajmniej dla mnie - facet musi mieć TO COŚ - być trochę przystojniejszy od diabła ale muszę być dla niego WYJĄTKOWA więc kiedy zapach jego skory mi odpowiada i czuję sie przy nim wyjątowo , czuję się kochana, co nie znaczy że będzie na Każde moje skinienie - jeśli po prostu będzie kochającym mężczyzną dla mnie - to może mieć zaniedbane dłonie - pracując fizycznie - zarost lub bez zarostu - pupa jaka kolwiek by nie była będzie dla mnie sexi a twarz będzie dla mnie najukochańsza i nawet perkaty nos będzie dla mnie słodki i kochany. erotyzm tkwi głównie w mózgu - i często piękne jest to co człowiek kocha :)

Gość dziwkami jesteście i tyle
niestety taka prawda

Gość czyli chcą seksu z ładnymi
:) tak tak