Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna14

krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość Panna14

Witam. Mam 19 lat. Wczoraj miałam swój pierwszy raz, jednak w przypływie emocji zapomnieliśmy o zabezpieczeniu. Dziś zauważyłam lekkie krwawienie z pochwy. Nie wiem, czy jest to okres (powinien być dopiero w poniedziałek) czy krwawienie po pierwszym razie. Jeśli byłby to okres, to czy mam już 100 % pewności, że nie jestem w ciąży? Podobno plemniki utrzymują się dłuższy czas w pochwie. Czy teraz w trakcie okresu mogłoby dojść do zapłodnienia? Bardzo proszę o pomoc... :(

Gość jest cos takiego
TU NIEMA WRÓZEK DO JASNEJ CHOLERY:O

Gość Panna14
powinnam mieć w poniedziałek

W trakcie okresu i przed nim w ciąże nie zajdziesz jeśli masz normalnej długości cykle.

Gość jest cos takiego
Panna14 POUCZ SIE BIOLOGI BO NIE MASZ ZADNEGO POJECIA O SEXIE:O

Gość Panna14
Dziękuję, trochę mnie to uspokoiło. Myślisz, że powinnam iść do ginekologa i ewentualnie poprosić o tabletkę 72h po ?

Gość Panna14
Teoria, a praktyka to różnica. Dla mnie to wszystko jest nowe, jak mówiłam to był mój pierwszy raz.

Gość uope klauss
niedlugo zajdziesz w ciaze bedziesz musisal rzucic szkole o ile jakas masz w co watpie bo jestes glupia jak but. jak mozn abyc tak niemyslacym zeby w wieku 19 lat kochac sie bez zabezpieczenia. :O glupota doslownie.

Gość Panna14
Na forum proszę o pomoc, a nie o obelgi. A do wiadomości uope klauss -> jestem uczennicą liceum ogólnokształcącego, jedną z lepszych w klasie... nie oceniaj ludzi tak łatwo... A co do seksu bez zabezpieczenia, to były emocje, łatwo się tylko mówi, że można nad tym panować.

zostawcie dziewczynę w spokoju po prostu się pyta i oczekuje normalnej odpowiedzi... po pierwsze powinnaś iść do ginekologa i poprosić o odpowiednią antykoncepcję i dla pewnosci jeśli masz wątpliwości o tabletkę "po" też byłam młoda i dużo głupot się robiło ale musisz mieć kontakt z ginekologiem i powiedzieć mu chcesz sie zabezpieczać

Gość Panna14
Dziękuję bardzo Lodzio, na pewno wybiorę się do ginekologa, muszę poprosić o tabletkę "po", bo nie będę się mogła uspokoić...

najlepiej się nie stresowac i spokojnie porozmawiac z ginem....wyśle cie na badanie krwi i tabletki będziesz miała i spokojnie spać będziesz hehe a i oczywiscie przygotuj się na wydatek bo takie tabletki kosztują (chodzi mi tu o "po") niewiem jak teraz ale ja 2 lata temu płaciłam ok 70 zł za 4 głupie tabletki :( eh ta młodość

Gość przecież masz dni
niepłodne. w ciążę nie zajdziesz.

Gość rrrrrrrry
A o czym ty miałaś myśleć? To facet powinien o gumkę zadbać.

Gość przecież masz dni
ginekolog to samo ci powie

Gość Panna14
Dziękuję Wam wszystkim. Właśnie wiem, że te tabletki są drogie, ostatnio koleżanka płaciła ok 60 zł za jedną...