Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba brzydka.......

Powiedział Wam ktoś kiedyś ,że jesteście brzydcy/brzydkie ?

Polecane posty

Mi dwóch facetów z randek , jeden odrazu klepnąl mnie jak cham po ramieniu i powiedział ''sorry nic z tego nie będzie'' drugi był bardziej normalny i po spotkaniu wysłał smsa po spotkaniu ''nie podobasz mi się'' I jedna kolezanka przyglądajac mi sie '' masz krzywe oko i za duże czolo :O

:O

Gość czwarta kawa
przynajmniej nie owijali :)

bo w realu nie umiem

i mam zrypaną psychę :o

mi to powiedziala cala klasa ze mam morde nie teges musialem zmienic szkole przez to

Gdy dopiero zaczynały być popularne rozmaite czaty pisałam z jakimś 19 letnim chłopakiem, ja miałam wtedy 14 lat, wysłałam mu swoje zdjęcie, odpisał "Jeszcze się wyrobisz" :D zaznaczę, że jego zdjęcie również nie było zachwycające i nie wyglądał, by miał się wyrobić. A teraz... no cóż, chyba się wyrobiłam, bo słyszę same komplementy jeśli już ktoś się wypowiada na temat mojego wyglądu.

Musiałeś zmienić szkolę bo Ci tak klasa powiedziała? Jakieś pismo wysłali? :D

Gość czerwone_baletki
mi powiedziała moja pierwsza miłość że mam garbaty nos i od tamtej pory mam na tym punkcie największy kompleks, do tego stopnia że marzę o operacji :D a kiedyś jak miałam 13 lat to gadałam na gg z chłopakiem z gimnazjum, jak poprosił o zdjęcie to pokazałąm mu się na klasowym, a on: a to ty jesteś tym pasztetem... nic fajnego dla nastolatki. Jakbym starsza była to inaczej, ale wtedy to był koszmar -_-

Gość kjlhgvfghj
Moja dziewczyna od lat mi to powtarza

"Darker - to wcale nie smieszne" No pytam się dlatego.

Na mnie sie kiedys uparła paskudna dziewczyna i powiedziałem jej wprost, ze żeby z nia byc musiał bym zostac alkoholikiem ale nawet po pijaku mi na nią nie stanie :O teraz mi wstyd ale co zrobić

ja sie zbytnio nie przejolem ale wolalem zmienic szkole w tej drugiej mialem fajnych kolegow i kolezanki i nawet chyba ktoras na mnie leciala podobno tylko jakos nie wyszlo

Gość Smanna
Mnie też gdy byłam młodsza to mówili. Ostatnio siostra powiedziała, że na tym zdjęciu wyglądam dokładnie tak jak mama, a matka na to "aż taka brzydka jestem?" Ogólnie to na zmianę słyszę, że jestem gruba lub, że mam idealną figurę. Teraz nikt nie ma raczej odwagi mówić mi dosłownie, że jestem brzydka, czasem 'koleżanki' mówią że a to mam grube nogi, a to duży brzuch, duży tyłek, małe cycki, a zaraz że mam ekstra tyłek i cyce i tak w kółko. Ile ludzi tyle opinii. A że ja jestem głupia i biorę wszystko do siebie to potem mam swoją aspołeczność przez którą cierpię prawie każdego dnia.

Jeden facet, dużo starszy powiedział mi, że mam krzywe nogi. Miałam wtedy 13 lat. I śmiać mi się chciało jak po kilku latach ten sam facet zaczął sie koło mnie kręcić, podobałam mu się. Nie miał za to u mnie szans, a moje nogi sa w porzadku.

Gość IMO13258
Pewnie był nie wystarczająco dziany?

Gość lsdjfjfkdjfl
15:10 [zgłoś do usunięcia] IMO13258 Pewnie był nie wystarczająco dziany? zamknijcie jape tepu zakomplksionemu bałwanowi

Gość IMO13258
Ja Ci mogę zamknąć japę, a przynajmniej włożyć do niej coś co da Twojej kłapaczce konstruktywne i przyjemne zajęcie.

Gość sfdf
15:27 [zgłoś do usunięcia] IMO13258 Ja Ci mogę zamknąć japę, a przynajmniej włożyć do niej coś co da Twojej kłapaczce konstruktywne i przyjemne zajęcie. robisz sie nudny[spioch0🖐️

Gość IMO13258
Nie ja jestem nudny, tylko Ty do niczego innego nie jesteś przydatna. A teraz spieprzaj śledzic kogoś innego.

Gość gość0075
Tak usłyszałam od jakiegoś całkiem obcego pijanego faceta w klubie. Zwyzywał mnie od brzydul chociaż nic mu nie zrobiłam, nawet z nim nie rozmawiałam po prostu stałam w przejściu a on szedł i zaczął wyzywać przy ludziach :/ wstyd straszny i przykro. Ale miał racje muszę być strasznie brzydka skoro nigdy żaden facet się mną nie interesował :(

Gość gość
nie

Gość gość
daj spokoj nie przejmuj sie tym chamem przeciez powiedzial tak tylko po to zeby powyzywac jakby w przejsciu stala miss swiata tez by ją zwyzywal a czy jakis facet sie tobą zainteresowal tego nie wiesz. Bo mogl po prostu to ukrywać

Gość gość
Babcia mi zawsze mowila ale ty jestes brzydka a ja do niej: za toba babciu xD

Gość gość
Tak, jak byłam mała to klasa ciagle mi to mówiła, ale teraz wyladniałam i od 16 roku zycia jak ludzie coś mówią na temat mojego wyglądu to pozytywnie :) teraz mam 27 i jestem całkiem całkiem z wygladu

Gość gość
Moj byly zachwycal sie moja uroda przez 5lat a gdy z nim zrywalam w zeszlym roku a on mnie blagal zebym chociaz chciala sie z nim przyjaznic gdy odmowilam uslyszalam "spojrz w lustro" :D

Gość gość
tak , jak mialam chyba z 8-9 lat ktos z rodziny tak powiedzial ( nie wazne kto ) przez 30 lat mojego zycia w to wierzylam , nawet nie wiem kiedy przyszedl moment ze stanelam w lustrze i zobaczylam ze to nie prawda

Gość gość
tez kiedys to usłyszałam ... ale tez z ust innego usłyszałam ze jestem śliczna wiec o rzecz gustu... dla niektorych jestem brzydka a innym sie podobam wiec lepiej przebywac z tymi ktorzy mnie lubia i ktorym sie podobam :) ... przynajmniej nie zmanowal ci czasu silac sie na klamstwa i wymuszona grzecznosc i uczcia