Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdbvdg

POMÓŻCIE MI ! chodzi o TYTUŁ

Polecane posty

Gość dfgdbvdg

kiedys z 5 lat temu ogladalam na jedynce o 20: 20 film , to bylo we wakacje i wtedy zawsze w srode na tvp1 o 20 20 lecial jakis film z cyklu okruchy zycia z tego co pamietam ten film byl o jakiejs dziewczynie - modelce ktora pracowala w jakiejs agencji ? byly tez tam jakies inne dziewczyny dokladnie nie pamietam o co tam chodzilo wiem tylko ze ta dziewczyna byla przez kogos sledzona a zakonczenie bylo bardzo zaskakujace i dziwne bo okazalo sie ze to ona byla morderczynia moze ktos pamieta lub kojarzy taki film? moglam cos pomylic , troche pogmatwalam ale mam nadzieje ze ktos pomoze:)

Gość dfgdbvdg
agencji modelek

Gość dfgdbvdg
byl to film amerykanski kojarzy mi sie tez ze glowna bohaterka miala romans z fotografem i wszystko wskazywalo na to ze on jest jakims czarnym charakterem a okazalo sie na koniec ze to ona sama sobie wysylala grozby i takie tam ,

Gość dfgdbvdg
niestety pamietam ten film jak przez mgle najbardziej utkwilo mi w pamieci to zakonczenie , pamietam ze po tym filmie zbieralam szczęke z podlogi:D taka bylam zaskoczona ze to glowna bohaterka jest czarnym charakterem bo nic na to nie wskazywalo

Gość dfgdbvdg
pomozcie mi noo :D

Gość dfgdbvdg
to szukaj :P ja tez szukam moze ktos jeszcze sie przyłączy?:D

No przykro mi, nic nie mogę znaleźć.

Gość dfgdbvdg
MałaBlondynka a pamietasz moze jakies szczegoly ztego filmu ktore ja pominelam??? bardzo mi zalezy zeby znalezc ten tytul :)

Gość dfgdbvdg
up

Gość dfgdbvdg
podnosze

Gość laleczka_z_gliny
brzmi fajnie fabułą tego filmu, pomagam w poszukiwaniach, bo chętnie obejrzę :D

Gość dfgdbvdg
pamietam, ze byl to na pewno thriller

Kurde nie pamiętam bo nie był to dla mnie jakiś film co mi się spodobał - tylko jak napisałaś to fabuła znajoma. To chyba było coś w stylu że jakiś morderca w okolicy i modelki się boją a to właśnie ona pozbywała się konkurencji z tym że chyba nieświadomie całkiem bo też się bała tego mordercy - albo udawała ;) I właśnie był jakiś fotogram czy agent - nie pamiętam, ale przez cały film pokazywany był jako podejrzany typ bo się kręcił koło tej głównej bohaterki i innych modelek. Ta główna aktorka to był taki typowy typ dziewczyny co jest ładna ale nie jakaś wybitnie piękna i nie wyrafinowana ( na pierwszy rzut oka bo przecież jednak zabijała) jak te co były przez nią mordowane ... no ale czy to ten sam film to nie wiem, kiedyś też na tvn leciała taka seria "prawdziwe historie" i te akurat oglądałam a na tvp1 to nie wiem no ale może akurat w tedy obejrzałam

Gość dfgdbvdg
MałaBlondynka dokladnie to byl ten sam film wszystko co napisalas pasuje

Gość laleczka_z_gliny
kurwa szukam i szukam i nie moge wygrzebać!

Gość a nie
pamiętasz kto tam grał?

No to tytułu też nie pamiętam a niestety aktorzy tam też chyba nigdy znani nie byli żeby jakoś trafić - szukaj na jakiś forach tematycznych o takich seriach, ale to mogło lecieć też na tvn bo serio nie pamiętam tej serii na tvp1 za to na tvn "prawdziwe historie" oglądałam chyba każdy odcinek ;)

Gość dfgdbvdg
niestety nie pamietam kto tam gral gdybym pamietala to by nie bylo problemu a tak :( chyba nigdy tego nie znajde :(

Gość dfgdbvdg
nie to nie to glowna bohaterka byla ta modelka pamietam scene jak ona szla ulica i bylo ciemno i chyba wtedy spotkala tego fotografa on jechal samochodem zaobaczyl ja i sie zatrzymal

Gość dfgdbvdg
nie to nie bylo to bohaterka miala ciemne wlosy z tego co kojarze a fotograf to byl taki lalus z wygladu zawsze ulizany i nosil okulary

Gość dfgdbvdg
upuje

Gość vvvxcvvvv
odświezam !!