Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Informatyk :)))))

A teraz prawda o mnie :)

Polecane posty

jestem tutaj od wielu miesiecy. Ciagle mam inny nick. Lubie baesztac was frajerow i was glupie dziwki. Szkoda ze w ten sposob bo w realu tez bym was wysmial prosto w twarz. to forum sklada sie z prawikow dziwek nieudacznikow i zakompleksionych bezmozgow. A ja jestem tutaj po to zeby was besztac i smiac sie. hahahahah Sprawia mi to ogromna przyjemnosc bo nie dorastacie mi do piet i nigdy nie bedziecie lepsi ode mnie. hahahaha

Gość qwertyk
Siedzisz na necie, a biedny dziadula już godzinę woła żebyś mu przyniósł węgiel. Wstydź się!

Gość Fra
Kto ty jestes, twoj adres - to zaden problem do ustalenia.Zostan jeszcze pare minut w internecie.

Gość unn
zdarzają się ludzie,którym nie wiadomo jak współczuć i Ty się do nich z pewnością zaliczasz:-P

na głupocie człek się uczy,a ty miałeś chyba z tornistrem pod górkę hahahahahahaha ja też się lubię śmiać...ale z takich idiotów jak ty:P

informatyk- a wiesz jaki ty jesteś żałosny, ale tego niestety już nic nie zmieni

Macie racje nic juz tego nei zmieni. hehehehehe fajnie sie czyta takie rzeczy. Wogole mnei nei znacie a piszecie jakbyscie mnie znali od dawna. Ciekawe

sądzimy to po twojej wypowiedzi, sam napisałeś, że robisz te swoje durne fanabelie od dawna

Gość facet na masie :)
Możesz ssssssać fiuta tutaj! Nie potrzebuję procy żeby strzelić ci w pysk!

Gość no informatyk
terapia wstrzasami elektrycznymi by chyba nie podzialala. dziury po niewyksztalconym mozgu nie da sie wypelnic. Pewnie sie podniecasz jak cie ludzie besztaja....no coz nie ma pomocy dla takich

A co wy mozecie mi zrobic. Owszem jestem wyksztalcony mam ciekawe zycie i bardzo duzo czasu i czesc tego czasu spedzam na kafe besztajac takich frajerow jak wy. Poprostu sprawia mi to przyjemnosc i tyle. Nie ma sie co dziwic

Gość Edi:)
Nazwa forum: Kafeteria forum (magazyn) dla KOBIET. Co Ty tutaj robisz???? Pedale??

troszeczkę regulaminu kafe dla ciebie autorze. Jeżeli jesteś taki wykształcony to przeczytaj może Ci coś zaświta w tej pustej główce. "o2 oświadcza, iż wszystkie posty, pliki, komentarze oraz inne treści umieszczane w serwisie Kafeteria.pl są rejestrowane przez o2, podobnie jak adresy IP, z jakich umieszczenie nastąpiło. o2 oświadcza, iż każdorazowo gdy zwracają się o to do o2 odpowiednie, uprawnione organy państwowe powołane do wykrywania, zapobiegania lub ścigania przestępstw, o2 udostępnia takim organom odpowiednie dane związane z funkcjonowaniem serwisu Kafeteria.pl, w tym dane dotyczące IP użytkownika, który umieścił daną treść lub w inny sposób korzystał z serwisu Kafeteria.pl, przy czym o2 działa w tym zakresie wyłącznie zgodnie z właściwymi przepisami prawa zobowiązującymi o2 do przekazania takich danych."

Gość xvcbgfvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
jestes banalnym idiota jakim tu jest i bylo i na pewno bedzie w piizdu osob 😴 NICZYM sie nie wyrozniasz, niczego nei wnosisz, jestes kopia innych ktorzy mysla ze obrazanie innych w sieci jest takie wykoorwiste 😴 jestes nieciekawa zalosna persona o ktorej nie bede pamietac juz jutro nie mowiac o miesiacach czy nawet latach. popisz sobie jeszcze, pokopiuj te same wulgaryzmy jakie pisali tu dziesiatki takich samych frajerow jak ty przed toba. ja mam to gdzies bo nie lubie banalnych szarakow nie potrafiacych stworzyc niczego nowego 😴

Gość informatyka to pała
goń sie szmato