Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knorwkkkkkkk

ile macie lat i czemu siedzicie teraz na kompie ?

Polecane posty

Widze, ze same malolaty.ja mam 56 i dopiero co wlaczyle bo ogladalem film "to ja zlodziej"!

ja Ci poleje {cool] noc jest nasza hehe rocznik 1985, mężatka ze stolicy Dolnego Śląska,zakochana w stomatologii :)

Gość ja siedze i czekam bo mi
spoko wiem - kafe sie pierdzieli jak zwykle :) - ja pije browary i zaraz padam ale moge polac.

Gość ale ja też
Zdesperowana ten temat o masakrze w markecie z cyckiem w roli głównej to na innym topiku :D Maladie- no cóż takie życie :) a jak się im układa to tylko się cieszyć

Moj mial ostatnio angine,ale jaka...dostal duza dawke penicilliny... Otul sie cieplo..pij duzo...

Wszystko byłoby bardziej znośne gdyby mial mnie kto otulic i ogrzać. Niech chociaż panie powyżej wypiją solidny łyk w mojej intencji, ja póki co Bioparox jedynie sobie dawkuje...ale marzę o dobrym drinku. :)

o, jak wspaniale, pijemy ^^ posiadam pyszną sangrię. a ja się głupia łudziłam że słownik mi powie co to jest clinopyroxene. pieprzę to. piejm na zdrowie ^^

Gość mkamecha to dopiero
przegraniec :D całe zycie na kafe.......

Ja Wam powiem, ze mam swoje lata i wspominam sobie czasy, kiedy nie bylo komputerow, a nawe telewizja byla PRL-owska, a zycie moglo sie wydawac strasznie nudne.A jednak tak nie bylo!

Gość tele-echo - i staliście
w kolejkach do sklepu 3 dni :D

:) od razu fajniej.... dzięki! Nie cierpię użalać sie nad sobą, raczej twarde babsko ze mnie- ale ostatnie kilka dni mocno dało mi sie we znaki...dowód?-swe smutki sprzedaje na kafe :) Ale czasem to zwyczajnie pomaga.

a ja mecze teraz allegro :P szukam soczewek kolorowych moze ktos z Was uzywa ?

Ja stalem po telewizor kolorowy ISKRA w Juniorze w Warszawie 2 tygodnie.Byla lista kojejkowa i rzeba bylo sie co jakis czas meldowac i troche postac na dyzurze.Pozniej jak stanolem o 19 to nastepnego dnia kupilem ten cholerny telewizor o 12 w poludnie.To bylo 1989 roku.Jak my to wszystko wytrzymywalismy, to sa sie teraz dziwie!!

Wróciłam do domu i usiadłam przed kompem, spać mi się chce. Pewnie zaraz pójdę. 20 lat.

Gość soczewki kolorowe
moja sąsiadka używa i wygląda jak wampir prawie pomarańczowe oczy :P niby brąz

Ja sie dziwie mlodym, ze siedza w sobote karnawalu w domu i klepia po klawiaturze zamiast gdzies balowac?

Gość jaakajaaaaaaa
Mam 24 lata w mininym tygodniu rozstałam się z chłopakiem . Choć miałam 5 propozycji randki na dziś ... jedyne na co mam ochotę - to lody czekoladowe, przed kompem ...

Ja chodzilam 7 lat w kontaktach nieb i fioletowe,jak sa dobrze dobrane wygladaja ladnie. Ja kupowalam w optyka... Nie mam,pije normalnie wodke....

Ile lat? Umysł tak około30, dusza tak około90,ciało 78 . Siedze przed kompem bo lize na cud znalezienia pracy!

Gość ja siedze i czekam bo mi
po calym tygodniu ciężkiej pracy nie mam sily balować -wole sie najebać i spać ile dusza zapragnie.