Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duskusjantowniczka

pytania do otwartych mezczyzn, albo i kobiet

Polecane posty

Gość duskusjantowniczka

ostatnio pojawilo sie pytanie na temat wykonywania minetki, proponuje rozpoczecie tematu na temat wykonywania lodzika jak to robicie kobiety? jak lubicie zeby wam to robiono mezczyzni!

Gość o ja cie pie...
To powinna być laska oblatana w temacie,bo trzeba odpowiedniego tempa i ucisku , zeby dojść do finau...Przynajmniej u mnie la cała masa kobiet tego nie umie i wymięka szybko

Gość duskusjantowniczka
a co to znaczy wymieka szybko? xD nie zdazylo mi sie jeszcze ze wzielam sie do tego i nie doprowadzilam mojego mezczyzny do orgazmy wiec mojego mezczyzne potrafie zaspokoic w pelni, chodzi mi raczej o jakies sugestie jak to lubicie zeby ewentualnie wprowadzic jakies innowacje do mojego zycia erotycznego

Gość o ja cie pie...
bo mój pen jest wymagający i nie zadowoli sie tak szybko:)

Gość duskusjantowniczka
ok, wiec co kobieta musi zrobic/ jak to zrobic zeby cie zadowolic?

Gość mojemu najlepiej jest tak
jak leżmy i ja sie zabieram nagle do niego jak leży na boku, kladę się rownieę bokim i biore go do buzi ze sporym usciskiem, on chwyta moja glowe i sam reguluje szybkosc ssania ruchami bioder, ale nie poddaje mu sie calkiem i sama też staram sie regulowac glebokość ssania, generalnie dochodzi tak mega szybko, jakieś 2 minuty, a gdy robie to normalnie jak lezy na wznak lub innej pozycji to troszke trzeba sie pomęczyc a tak to jak sprint :P

Gość duskusjantowniczka
hehe a to dobre ze ssaniem na boku, musze sprobowac ]:->

Gość o ja cie pie...
z pelnym zaangazowaniem,szybko,delikatnie i ostro rownoczesnie i nie tylko samymi ustami. Ja na lezaco,bo wtedy jest najsilniejszy orgazm