Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betagabbblaaaa

Czy wasi faceci sa bogaci i utrzymuja dom? Czy wy to robicie

Polecane posty

Gość kobieta i kropka
nie czuję się jakbym była skazana na łaskę faceta o nic nie proszę wszystko dostaję

Gość kobieta i kropka
wiem, że trudno w to niektórym kobietom uwierzyć, ale takie są fakty i nie zamierzam o nich dyskutować są mężczyźni, którzy zwyczajnie lubią rozpieszczać kobiety mi się taki trafił, pobraliśmy się i nigdy niczego mi nie wypomniał sam robi niespodzianki po prostu tak jest i kropka

Gość kobieta i kropka
najczęsciej w mordę.

Gość kobieta i kropka
po mordzie dostaję, najgorsze jest to, że ,wszedzie pelno mlodszych i ladniejszych i wtedy nawet po ryju nie dostanę..

Nie każdy facet wydziela kasę. My mamy wspólne konto i nie muszę prosić zeby mi na coś dawał.

Gość kobieta i kropka
jak widać życie bywa bardziej zaskakujące od fikcji

Oczywiscie, ze nie kazdy wydziela kase:O Tez mam dostep do kont meza i nie musze o nic prosic

Gość kobieta i kropka
Nie jestem na łasce mojego Pana,ale wczoraj wydzielal mi na podpaski, bo przecież ma tez inne laski , jak ma pieniadze.. a jestem nikim , zerem , tylko jego utrzymanka i nie wiadomo kiedy się mna znudzi...

nie przejmuj sie opiniami tu sa zawistni ludzie ,zyjacy w nieszczesliwych zwiazkach ,wszedzie pelno watkow o zdradach o biciu meza,wyzwiskach i nie wierza w to ze ktos moze miec nie tylko zamożnego meza ale jednoczesnie dobrego i dbajacego o rodzine.:) To świat kafe i trzeba przywyknąc...

fejsbooch, facet swoje pieniądze przelewa Ci w połowie na twoje konto? :/ opłaca rachunki, utrzymuje mieszkanie i jeszcze Ciebie? :/ To porażka życiowa, która trafiła na takiego tępaka i nieroba, jak Ty.

Gość kobieta i kropka
powiem więcej, cały majątek jest NASZ, nie mamy rozdzielności majątkowej, mam dostęp do wspólnych kont zazdrośnicy też życzę takie męża ;)

Gość żal tych tepych bab co
Próbuja wmówic , ze nie mając wlasnych pieniedzy maja cos to powiedzenia w zwiazkach . NIE MACIE NIC DO POWIEDZENIA NIC!!!!! A na końcu jestescie kopniete dla mlodszych bo chyba lepiej placic mlodej , niz utrzymywać stara babe ;-))))))))))))

Gość kobieta i kropka
ja jestem pasożytem na "życzenie" męża on zwyczajnie lubi być mężczyzną są takie pary i kropka

Gość kobieta i kropka
Boje sie dnia i godziny kiedy zostanę bez niczego .... a to juz wkrótce nastapi...

moj maz powiedzial jawnie ze nie podoba mu sie pomysl zebym pracowala .Nigdy z jego strony nie uslyszalam ze za duzo wydaje :)

Gość kobieta i kropka
nie potraficie uwierzyć w szczęście innych!!! to musicie się pogodzić z faktami i kończę dyskusję, bo jest na niskim poziomie powodzenia dla Wszystkich I... spełnienia marzeń ;)

kobieta i kropka owszem jestes jak glista ludzka lub bardziej elegancko huba drzewna problem leży gdzie indziej - jestes idiotką tylko po cholere sie z tym obnosisz?

Gość uslyszysz jenifer
jak wymieni cie na inną... wtedy powie ze zmienia cie na nowszy mlodszy towar

Gość kobieta i kropka
musze isc spac, jutro do roboty na 6 , koniec moich marzeń na kafeeee

narazie poki co ma mlodsza o 7 lat;) pozatym nie mamy intercyzy i w razie czego majtek jest na pol ,nie mowiac juz o alimentach ktore beda wysokie ja jestem zabezpieczona moja corka jeszcze bardziej:)

ja sie ucze, po studiach bede miala dobry zawod i bede dobrze zarabiala, nie uwazam sie za pasozyta. Mam wlasne oszczednosci, czasami dorabiam tlumaczeniami zeby nie wypasc z obiegu (skonczylam juz jedne studia). Nie jestem kobieta, ktora tylko lezy, pachnie i wydaje kase meza.

Gość kobieta i kropka
ktoś, kto jest mi obojętny może mnie nazywać jak tylko chce dla męża jestem KOCHANIEM ;) dodam, że jesteśmy 20 lat razem

Gość kobieta i kropka
no wlasnie dlateego tak panicznie boje sie 20 latek, tyle na dzisiaj poudzielałam sie a teraz ide lulu jutro poniedzialek do roboty... czas wrocic do realu

Gość kobieta i kropka
to prawda, wstaję wcześnie :) bo śniadanie jest ważnym momentem w naszym domu i lubię zajmować się domem ot proza życia ;) jeszcze coś, lubię malować, zupełnie amatorsko mam dobre życie :)