Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betagabbblaaaa

Czy wasi faceci sa bogaci i utrzymuja dom? Czy wy to robicie

Polecane posty

Gość betagabbblaaaa

coraz więcej nierobów facetów, bez mieszkan , domów, patrzących na ustawione kobiety , i do tego ladne i zgrabne.Rzygać sie chce ...

Gość fghfhf657576567
a czy ty jesteś facetem czy kobietą no i czy jesteś zgrabna/zgrabny i masz dużo kasy ?

Gość betagabbblaaaa
Jestem kobietą, ale nie mam zamiaru tracic czasu na faceta biedniejszego ode mnie, jestem atrakcyjna, mloda i swietnie zarabiam ,i niestety faceci ostatnio do niczego sie nie nadaja , wymagania maja, ale sami nic w zamian... Zastanawiam się jak inne kobiety radza sobie z takimi

Gość Mam ten sam problem
Owszem pelno chetnych, ale jak zapaytasz co robi ile zarabia to dramat. Natomiast ,mnie wypytuja masz mieszkanie gdzie pracujesz?Mieszkalam 2 lata w Usa nikt nie zadawal takich pytań

Gość Lidka34.................
Mnie facet utrzymuje , ale jestem jego wlasnoscia, wydziela mi pieniadze a jak cos powiem, to mi mówi.. Na twoje miejsce jest 100 chetnych , wiec milcz albo wont.

Gość Lidka34.................
wiec za pieniądze musze sluzyc ,sprzatac , gotowac, a on wychodzi z chlopakami na wieczór a ja siedze w domu , bo co powiem... nie mam swoich pieniedzy , jestem nikim ...

Gość betagabbblaaaa
To ja juz wole byc sama, i jezdzic po świecie i robic co chce i z kim chcę... moze za granica trafię na bogatego konkretnego faceta ...

Gość arbiter elegantiarum
Jesteście jak dziwki Czuje sie zniesmaczony

Gość kazia 12@@@@@
mi facet wydziela jedzenie...

Gość betagabbblaaaa
puki co poleruję kindybała pewnemu górnikowi z rudy śląskiej :classic_cool:

Gość monika co w majty sika
ja mam bogatego faceta mam 16 lat on 45 , kasuej za sex z nim

Gość betagabbblaaaa
marze o żylastym murzynskim kutasie z rpa

Gość betagabbblaaaa
Podszywaczom zawisnym podziekuje.. Wspólczuje tym utrzymankom, praktycznie bogaty facet tylko biedaczke traktuje jak mebel bogatej bedzie sie bal .. ide stąd za duzo tu biedy

Gość do jenifeeeer..
a pokatnie zalicza młode i ładne kobiety , ty przymykasz oko, bo nie masz gdzie isc i coz soba i bachorem zrobic...

Przecież teraz zwykle każdy się utrzymuje z dwóch pensji. Co się oszczędzi to można kupić potem za to lepsze rzeczy. Rozumiem, że to co zarobisz byś chciała wydawać tylko na swoje zachcianki, a rachunki i utrzymanie dzieci tylko z pensji partnera? Bardzo wygodne.

Gość Każdy facet jak ma utrzymanke
to robi co chce . Liczy sie tylko z kobieta niezależną.Bo ta zawsze może trzasnąc drzwiami

Powiedz swojemu, że twoja kasa jest twoja a jego wspólna. Ciekawe co on na to. :P

Gość kobieta i kropka
ja nigdy nie pracowałam, mąż ma głowę na karku i zarabia i mam kochanka też z kasą lubię być kobietą

Gość eweline ewe......
wiadomo ze sie nie przyznasz. i wiadomo ze nie raz zaciskalas zeby bo nie masz wlasnych pieniedzy, a pasozyt to pasozyt

Gość zwyczajny facettttt
Właśnie przez takie kobiety ja nie mam zamiaru nigdy się wiązać, zakładać rodziny itd. Kobiety nie są tego warte, bo one mają tylko postawę roszczeniową. W tej chwili jestem właśnie takim facetem jakiego opisuje autorka. Nie zarabiam dużo i jestem zwykłym pracownikiem fizycznym, pracuję na budowie. W międzyczasie robię studia i wiem, że gdy skończę to dadzą mi one dobrze płatną pracę. Za 10, może 15 lat będę kierował budowami itd. Wtedy pewnie będę zarabiał dużo, może wyjadę nawet do pracy za granicę bo uczę się też języka niemieckiego. Dla autorki jestem jednak teraz marnym robolem, na którego nawet nie spojrzałaby.

Gość kobieta i kropka
tak naprawde, to chcialabym...w marzeniach. a naprawde mam faceta górnika i za słona zupe dostaje w pysk.\ sama dorabia w kiosku ruchu, a moj facet zabiera mi cała pensje .

Gość bogaty powienien byc z bogatym
unikna nieporozumien

i wiadomo ze nie raz zaciskalas zeby bo nie masz wlasnych pieniedzy a skad wiesz? zyjesz ze mna? Niczego nie zaciskalam:D A pieniadze wlasne mam i moge w kazdej chwili trzasnac drzwiami wlasnego mieszkania:P