Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betagabbblaaaa

Czy wasi faceci sa bogaci i utrzymuja dom? Czy wy to robicie

Polecane posty

Gość do jenifer jak bedzie facet
chcial to gówno dostaniesz , dochody moga byc zerowe wiec nie ma przychodów, dostaniesz po pysku albo przyloza ci gnata , znam takie madre zostaly bez niczego , i wymienione na 20 lat mlodsze duoz sprytniejsze , dla których faceci bardziej traca glowy...

Gość kobieta i kropka
demonizujecie te 20-ta latki

Gość kobieta i kropka
musze przed robota , staremu jeszcze podac pod nos sniadanie i jak z roboty wróci równiez obiad , bo jak nie to .. wiecie jak skonczyla sie za slona zupa....

Gość kobieta i kropka
kura domowa tak mam na nazwisko

Gość kobieta i kropka
jestem w stanie zrozumieć, że większość owych 20-tek marzy o bogatym facecie i wiele z nich robi wszystko zeby takiego "wyrwać" może ze najbardziej zołzowate i mało obrotne sa tutaj i wypisują bzdury zamiast rzeczowo porozmawiać

Gość kobieta i kropka
co noc mam traumę, ze facet zamieni mnie na mlodszą, poniewaz sama nic nie jestem warta , stara , bezrobotnna gosposia ...

Gość kobieta i kropka
nie stara ale dojrzała nie bezrobotna ale niepracująca zawodowo i nie nic nie warta ale wartościowa pewna siebie kobieta :)

Gość kobieta i kropka
troszkę szkoda mi czasu na taką pogawędkę, nic ona nie daje poza przerzucaniem się słowem ale troszkę jeszcze kogoś pękającego z zazdrości podenerwuję ;)

Gość julia.julia.julia.
mój facet ma dużego, co mi wystarcza! na stronie monopoly.pl odbywają się wybory miast, które znajdą się w naszej wersji tejże gry, co ciekawe na 14 miejscu w głosowaniu na dziką kartę znajduje się ZIMNA WÓDKA, polecam event na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=113634025378305, dla uczestników NAGRODY!

Gość do kropki...........
Idz juz glupia stara babo spać, bo jak na razie to sie osmieszasz a nie denerwujesz

Gość kobieta i kropka
nawet młode "owoce" traktowane przedmiotowo potrafią nagnić a nawet zgnić z frustracji ;) i nie dyskutuję o wyższości jednych nad drugimi, bo kazdy lubi to, co lubi a nie to co się komuś innemu podoba :)

Gość kobieta i kropka
skończyłam ledwo podstawówke ... stad moje samouwielbienie ... a tak naprawdę wagina zaczyna mi wystawac z gaci .. no coz na wiek nie ma rady , ale nawet z wiekiem, nie przybylo mi rozumu.. stąd moja obecnosc na tym forum, bo nigdzie juz nikt w moje bajki ,nie wierzy

Gość kobieta i kropka
frustracja, frustracja, frustracja tak macie na imię, te które nie godzą się z dobrym samopoczuciem innych ja nie muszę stąd uciekać, ale wam radzę zając się swoją przyszłością, zamiast tracić czas na opluwanie tych zadowolonych

Gość kobieta i kropka
przyznaję wam rację szkoda mojego czasu na takie dno wszystkiego dobrego frustratki dobranoc ;)

Gość kobieta i kropka
jestem zalamana nie dosc, ze nikt nie chce uwierzyc w moje durne historie, to jeszcze znowu musze rano wstac i chlopu uslugiwac, bo jako kurwa domowa ,musze swojemu panu sniadanie zrobić , ajak bym miala swoje pieniadze to bym pospala dluzej , albo by mi facet zrobil sniadanie do lózka , a tu jednak ja jestem od ROBOTY .

Gość kobieta i kropka
musze juz spac, no cóz takie zycie utrzymanki, faceta daje ja USLUGUJĘ.... jestem nikim tylko wlasnoscia i popychadlem mojego pana. PRZYNIES, PODAJ ,POZAMIATAJ

Mój mąż też utrzymuje dom i stać nas na wiele. ja nie pracuje - jak dzieci podrosną to chcę pracować ale narazie nikt mi kasy nie wydziela ani z niej nie rozlicza. stać mnie na wiele więcej niż moje pracujące koleżanki. a i jeszcze jedno wszystkie konta są wspólne.........

Gość do werki ale to ty
robisz w domu, poza tym sa wpólne do czasu i musisz rozliczac sie na co wydałas JEGO pieniądze

Gość hehehehhehe, no
ciekawe ze to wlasnie takie baby zala sie w tv ze facet je zostawil a one nie pracowaly i nic nie dostaly po rozwodzie , bo facet im silą zabral...

wyobraź sobie kochana że mąż ma firmę której połowe udziałów przepisał na mnie więc dochody mamy takie same mimo że ja nie pracuję. nie muszę się tłumaczyć z wydatków a w domu mąż bardzo mi pomaga......

Gość tak jak autorka
zaradna i dziadostwo mnie nie interesuje, wole być sama, bo dzisiejsi faceci są okropni, mało, ze niedorajdy życiowe, to na czyjś koszt by chcieli żyć, ja miałam bardziej patologiczny przypadek, bo mój to nawet rodzinę swoją chciał ustawić dzięki mnie:D

i jeszcze jedno miłości nie przelicza się na pieniądze. czytam to forum i dziękuję Bogu że mam takiego mężą, a wam pozostaje zazdrościć albo przejżeć na oczy z kim żyjecie..

Gość betagabbblaaaa
lubię dawać dla rozrywki dupy kloszardom

Gość kobieta i kropka
musze zajebac kutasa sobie w cipsko,bo mnie swędzi