Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetny pomysł

Dlaczego grube dziewczyny wola szukac wymowek zamiast wziac sie za siebie ?

Polecane posty

Gość świetny pomysł

Ja rozumiem, że to jest łatwiejsze, nie trzeba wstawać do kompa i od kolejnego batonika się odrywać ale przez to jesteście obrzydliwe :o Ja w ogóle nie rozumiem jak można doprowadzić do zaniedbania własnego ciała, później nic z tym nie robić tylko jęczeć i narzekać. A i zwalać na geny, chorobę czy inne debilizmy. Czekam tylko na wymówkę jakoby dziura ozonowa była także winna ich zaniedbanego cielska :classic_cool: GRUBASKI DO CHOLERY BIERZCIE SIĘ ZA SIEBIE ZAMIAST JĘCZEĆ I ROBIĆ Z SIEBIE OFIARY BO ŻAL PATRZEĆ NA TAKIE STWORZENIA :O

Gość w 100%
jestem za 🖐️

Gość ja tyz///
ja również :O łatwiej sie im żalic na forach , pieprzone grupy wsparcia ,albo pocieszanie sie : wyglad sie nie liczy ,wazne co masz w serduszku kurva :O wejdzie na wizaz Diety , kilkaset grubasek żali sie ze nie mzoe scudnąc

Gość Laurkowe Grzechotki
a co ci do ich ciała? qrwa jak mnie to irytuje ze ktoś kto choć troche odstaje od ideału człowieka to jest gorszy!!! nie ma ludzi idealnych i nawet jeżeli ktos jest gruby to może rzeczywiście jest chory?! lepiej poparz na siebie pewno jestes ... ech nie zniżę sie do twojego poziomu!!!

Gość Laurkowe Grzechotki
nie nie jestem gruba... mam 162cm i 56kg

Gość no ja akurat
mam sporą nadwagę i nie zamierzam się odchudzać bo mi to nie przeszkadza:) wręcz przeciwnie :D

Gość w 100%
to fajnie że jesteś tłusta, gratulujemy :)

Gość no ja akurat
dzięki :) ja się czuję świetnie:D mało tego powiem że nawet się sobie podobam i chodziaż mam 20kg więcej niż dawniej jestem szczęśliwa

Gość w 100%
to taka nowa terapia? "...czuję się świetnie..." "...jestem szczęśliwa..."

Gość felicija
Bo grube dziewczyny akceptują siebie. I im ich tusza nie przeszkadza. A że innym jest to solą w oku, że grubaski są szczęśliwe... No cóż, nie na darmo mówi się, ze chude osoby są złośliwe i wredne.

Gość fgdsg
Ja też mam dość dużą nadwagę i kocham życie :D Gdy poprosiłam męża, by podał na szybką pierwszą cechę mojego charakteru, najbardziej mu się ze mną kojarzącą, odpowiedział "poczucie humoru" :D Sam ma prawie 2 metry i ma prawidłową wagę, jest przystojny, a szaleje za mną i codziennie ma ochotę na seks. Więc.... jaką grubaskę obchodzi to, że jakiś prawik z kafe ma ją za cyt "obrzydliwą" ? :D

nigdy nie mialam problemow z waga - alesmieszne jest wasze podejscie jak wam sie nie podoba ze ktos ma 20 kg nadwagi i narzeka to mu to powiedzcie a najlepiej nie sluchajcie wcale... to nie one jecza tylko wy - bo wam "sie nie podoba" - a co to kogo obchodzi co wam sie "podoba"?;-)))) naprawde smiesznie jestescie - mi sie np. nie podobaja rude wlosy ale nie zamierzamk swojego pogladu narzucac innym, zwlaszcza rudym osobom . as simple as it is;-)))

Gość Ja schudłem 36 kg od września
jest to możliwe, nikt nie mówi, że łatwe, ale się da. Polacy to pojebany naród przywiązujący wagę wyłącznie do wyglądu, ja trzymam z tymi osobami z którymi trzymałem się, jak byłem gruby. Schudłem dla siebie, a nie dla kretynów, którzy na forach określali mnie mianem obrzydliwego śmiecia, chcociaż mnie nie znali.

Gość IMO13258
"Sluchaj idiotko, od poczatku lutego wytzrymalabys: 10 dni na wodzie, pozostale na warzywach gotowanych niskokalorycznych, 400-600 kalorii dziennie, do tego chora? I tak schudlam "az" 2,5kg. Mam 30 nadwagi. Wytrzymalabys rok takiego zarcia? Chodzenie na imprezy z kiszona kapusta, gdy inni jedza smaczne jedzenie? To zastanow sie, czy zawsze jest tak latwo schudnac. Moze Tobie latwo, bo gdy tylko przestaniesz wpie**alac jak swinia, a zaczynasz jesc normalnie, czyli 2-3 razy tyle co ja, chudniesz. Niestety ja nie mam tego szczescia." Boże, powiedz mi, że ona nie jest naprawdę tak GŁUPIA.

Jeśli chcecie schudnąć szybko to serdecznie polecam dietę proteinową.

w 100% Ja przed schudnięciem trzymałem się z osobami grubymi, chudymi, wszystkimi. Nie trzymałem się z motłochem i dobrze na tym wyszedłem, schudłem dla zdrowia.

Gość IMO13258
@Ja schudłem 36 kg od września "Jeśli chcecie schudnąć szybko to serdecznie polecam dietę proteinową." Ci co nazywali Cię obrzydliwym śmieciem mieli rację. Ja od siebie tylko dodam, że jesteś idiotą i KPINĄ nie mężczyzną.

dieta-dukan.pl polecam wam ten serwis, to strona z której ja korzystałem, tam są zasady diety proteinowej. Możecie też książkę kupić na temat diety proteinowej. Nie jest ona taka straszna, ale trzeba mieć troche czasu na robienie specjalnych potraw :)

IMO13258 Mów do mnie jeszcze :), nigdy nie przejmowałem się zdaniem motłochu, czyli podludzi :).

Gość a mogłabyś wkleić
zdjęcie dziewczyny która się wg ciebie jest gruba?

Gość jakastakabasia
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy nie mają w życiu ważniejszych spraw niż dowalanie innym. w sumie potrafię sobie wyobrazić, że sami są mega zakompleksieni, mają brzydkie ryje, brak wykształcenia czy też klepią biedę i nie starcza im do końca miesiąca :) no bo innego wytłumaczenia dowartościowywania siebie nie znajduję. ps. basia 169cm, 51 kg- pragnę przytyć!!!!!

Gość IMO13258
Dietka sretka. A ćwiczenia fizyczne? UCHOWAJ BOŻE! PRZECIEŻ SPOCIĆ SIĘ MOŻNA!! Pomimo, że jesteś "facetem" wyróżniasz się cipnym tokiem rozumowania. Czyli siedzieć na dupie, nie wysilac się i czekać na rezultaty. Dlatego moja opinia nadal ważna - jesteś zwykłym leniwym gównem, z żałosną mentalnościa grubasa. A teraz wypierdalajcie na Diety - tam jest obszerny topic poświęcony tym idiotyzmom.

Gość IMO13258
jakastakabasia, jesli jesteś gotowa na poświęcenia, do tego w miare inteligentna (a raczej potrafisz pomyśleć i nie wierzysz ślepo co pan Doktur z lewymi papierami powie), to będe pierwszą osobą służącą radą. Jeśli jesteś leniwą idiotką, z pojemnością mózgową ameby, to będe pierwszą osobą, która Cię zjedzie.

Gość jakastakabasia
IMO13258- napiszę raz, bo zazwyczaj nie zniżam się do poziomu ludzi który ty prezentujesz na tym forum- takiemu człowiekowi jak ty brzydzę się podać rękę, dla mnie jesteś zwykłym śmieciem, który uzurpuje sobie prawo do wydawania ocen o ludziach których nie zna. dla mnie jesteś zerem, takim jakim jest każdy, kto obraża drugiego człowieka słowami których ty używasz. musisz być bardzo pokrzywdzony przez życie- ale nie wyżywaj się na innych za swoje niepowodzenia i porażki zyciowe, nie tędy droga. zacznij od dobrego psychiatry, choć wnioskując po wypowiedziach na pomoc może być za późno. ps. byłeś bity w dzieciństwie i moczyłeś się w nocy? odpowiedz jeśli możesz bo to dla mnie cenna wskazówka.

IMO13258 Już schudłem kretynie nie umiesz czytać :) ? jakastakabasia Masz racje, ludzie, którzy marnują czas na dowalanie innym to tacy, którym się w życiu nie udaje. Gdyby byli szczęśliwi nie mieliby czasu na szukanie okazji wyżywania się na innych. Ten cały IMO coś tam coś tam, przegląda pewnie cały dzień tematy i stara się obrażać ludzi, którzy piszą, że coś im wyszło, bo sam jest zerem, a to typowa polska mentalność - chora zawiść zamiast zdrowej zazdrości.

jakastakabasia Chyba byśmy się polubili ;)

ps. byłeś bity w dzieciństwie i moczyłeś się w nocy? odpowiedz jeśli możesz bo to dla mnie cenna wskazówka. To nie psychol, to zwykły debil, jakich wielu w naszym społeczeństwie.

ta a najbardziej mnie rozwala jak sie tlumacza ze to choroba a obzarstwo to nie choroba i same sie oszukuja ze sa puszyste a puszyste to moga byc koty a ludzie sa grubi precz z grubymi pasztetami

Gość czasem patrze na osoby
kupujace batoniki, ciastka w cukierni i nie widze, zeby to akurat byly tylko grubasy. Radze i wam sie przyjrzec. Tak samo ludziom siedzacym przy komputerze. Poza tym te, co sie nie odchudzaja na sile moze wola byc grube? Szkodzi to komu? IM? - W kolejce u lekarzy nie mniej chudych niz grubych, więc w czym problem? Zyj i daj zyc innym.

Gość IMO13258
Oni i tak tego nie zrozumieją. Są pochłonięci żaleniem się na swój los i tych ZŁYCH ludzi, którzy ich otaczają. Ale nie widzą już, że to nie wina losu, a ich. A do tych ZŁYCH ludzi są bardzo podobni...