Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetny pomysł

Dlaczego grube dziewczyny wola szukac wymowek zamiast wziac sie za siebie ?

Polecane posty

Gość woda cytrynowa
Autorko tematu. Heh jestes szczupla nie masz problemow z przemiana materii to sie ciesz. Tak na prawde nie bardzo rozumiesz jak to wyglada na prawde. Myslisz ze to jest proste?? Nie jest. Ale Ty tego nie wiesz i nie probujesz zrozumiec. Nie to ze bronie grubsze osoby, tylko nie oceniaj wedlug swojego myslenia. Troche sie znam. W wiekszosci takie przypadki wynikaja z problemow psychicznych, z tego co siedzi w glowie. Wszystko to kwalifikuje sie w zaburzenia żywienia. Tu pomoc moze psychologia.

Gość Ja schudłem 36 kg od wrześni
woda cytrynowa Psychologia jest bardzo ważna. Trzeba umieć znaleźć sobie motywacje, ja polecam wsyzstkim książkę Paula McKeny "Możesz schudnąć" :) Jako metodę odchudzania polecam dietę doktora dukana, jest to szybki sposób, do tego warto na siłownie lub basen łazić :P

mnie jakos nie interesuje czy idąca ulicą kobieta jest otyła bo chora czy dlatego, że się obżera. Ważne dla mnie jest moje zdrowie i wygląd oraz to czy się sobie podobam.Co mnie obchodzi tyłek innej laski

woda cytrynowa juz sie nie tlumacz ze to zaburzenia zywieniowe poprostu zrecie i przestac nie umiecie no idz na pocieszenie zjedz miske paszy i tak juz ci nic nie pomoze i nie tlumacz sie choroba bo jedyna chorobe jaka macie to brak zachamowan

Boratka Ludzie, którzy mają problem z zaakceptowaniem swoich wad, wytykają wady innych. Muszę iść :) pa :)

Gość IMO13258
"do tego warto na siłownie lub basen łazić" Jakbyś zaczął od tego zdania, to bym Cię nie bluzgał...

IMO13258 Chodzę i na to i na to 3 razy w tygodniu, teraz jestem chory, ale tak chodzę regularnie spadam.

Gość IMO13258
http://www.sfd.pl/%5BART%5D_Uderz_w_Dukana_-_jak_spieprzy%C4%87_sobie_zdrowie-t679878.html O diecie dukana.

Ja schudłem 36 kg od września ja tez schudlam prawie 30 kg na Dukanie... polecam:)

Sluchaj idiotko, (swoją drogą ciekawy nick) a cwiczysz coś czy czekasz aż sadło samo sobie pójdzie? bo od siedzenia na dupie to się nawet tych 600 kalorii nie spali.

Gość IMO13258
Zaraz Cię zjadą huńćwok...

skręca mnie jak ktos pisze o 1000 kalorii, 500 kalorii czy nawet 1500 kalorii. przecież taka "dieta" ZWALNIA przemianę materii, organizm zzyna oszczędzać :/ a później się dziwą, że schudnąć nie mogą :/ ZACZNIJCIE SIĘ NORMALNIE ZDROWO ODŻYWIAĆ!! bilans może być 1000 kalorii, ale trzeba JEŚĆ I RUSZAĆ SIĘ!! a nie katować siędietami bzdetami a później joja, nie wiadomo co i "ja mam skłonności do tycia" jest mało osób które są otyłe, bo są fakycznie chore. a do tych, które czują się tk super z 20 kg nadwagi - gratulacje. szczególnie dla waszego serca, wątroby, itd :]