Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujuyijy7ju

mąz dobrze zarabia dlatego ja nie pracuje.Czy to naganne?

Polecane posty

Gość ujuyijy7ju

kolezanki mi dokuczają ,padają podeksty na mój temat. Mam skonczone studia(uniwersyteckie)ale mam bardzo dobrze zarabiającego meza,po prostu nie musze pracować.W pracy stresowałąm się cierpie na chorobe wrzodową ,traciłam na wadzę i stwierdzilam z mezem ze skoro nie musze to nie bede pracowała

Gość ujuyijy7ju
iu

Gość Twoja sprawa, jezeli tak
Twoja sprawa, jezeli tak ci odpowiada to siedz w domu. ja bym ochujala w domu siedziec i prosic meza o kazde pare złotych nawet na majtki czy podpaski... ale to moje zdanie.

Gość nie jest naganne
skoro wam to odpowiada, to reszcie swiata powinno byc wszytko jedno. radze jednak męzowi oplacac skladki na twoje zabezpieczenie emerytalne

Gość mini ratka
fajnie, tez bym tak chciala. lubie swoja prace, ale czasami po prostu nie mam juz sil. a ja pomysle ze jeszcze ze 30 lat pracy mi zostalo...ehh..

Gość hp
fajnie, tez bym tak chciala. nie przejmuj sie kolezankami, zazdroszcza ci, bo wiedza ze skoro nie musisz pracowac, to znaczy ze bardzo dobrze wam sie finansowo powodzi:)

Gość adela..
a ile jest - dobrze?? 2 tys. czy 10?

Naganne b było gdyby on nie pozwalał Ci pracować albo gdyby Ci się po prostu nie chciało i zrzuciłabyś sprawę utrzymania na niego wbrew jego woli. Decyzja podjęta wspólnie i nie widzę w tym nic złego. Chociaż ja bym się na to nie zdecydowała. Koleżanki może są zazdrosne

Gość koleżanki ci dokuczają
bo są zazdrosne :P też by wolały siedzieć w domu zamiast zapierdalać 8h dziennie za marne grosze ;) Olewaj zazdrośnice :P

Gość znowu_ja
jeśli jesteście idealistami to ok ;) a jeśli to normalny facet, to powinnaś myśleć o sobie :P nie wysyłam Cię do pracy, ale zastanów się co zrobisz jeśli jemu spodoba się inna - dobrze zarabiającym łatwo to przychodzi, bo masa kobiet chciałaby być na Twoim miejscu :D

Gość Ja schudłem 36 kg od wrześni
Jeśli mąż nie ma nic przeciwko temu to nie przejmuj się idiotkami, które Cię obgadują. Ludzie, którzy marnują czas na objeżdżanie innych sami są nieszczęśliwi.