Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla czego :(

dla czego kobiety po 30 to juz w zasadzie staruszki?

Polecane posty

wiszą im posladki i piersi mają wielkie brzuchy celulitis i tylko piorą albo gotują :(

Gość mariola....
to jest takie juz dzielo natury wszedzie w przyrodzie tak jest ale za to zyjemy dluzej :)

Gość wadi
sama to wymyśliłaś czy ktoś ci powiedział ?

Gość kobieta 40 letnia.
wiesz ...jestesmy kobietami i w zalozeniu mamy zajmowac sie domem i rodziną oczywiscie są wyjatki ale to jak w naturze zwykle bywa jakis blad genetyczny jak np krokodyl albinos , nie martw sie )))

Gość zrozpaczony mąż,,
ale za to jest chirurgia plastyczna i rozwiniety przemysl kosmetyczny

ja sie z tym nie zgodze, kiedys wlasnie tak bylo, w tej chwili kobiety w tym wieku maja klase i dobrze wygladaja (oczywiscie nie wszystkie). w tej chwili duzo 30stek lepiej wyglada niz nastolatki, ktore na sile sie posatrzaja

Gość atung wniemanie!!!!!!!!!!!
madz jest po 30 i probuje poprawic sobie humor :(

mój dziadek jest prawiczkiem :o

Gość zastanawiajaca sie powaznie
jak zaczęłam chodzić do pracy, gdzie jest dużo kobiet to zmieniłam zdanie. Myślałam, że niektóre są w moim wieku a tu bach, po 30 ;P

Gość wydaje mi sie ze autorka
założyła temat wzorując sie na własnym przykładzie -bądz na matce ,siostrze lub kimś z rodziny !:O Mam 41 lat męża ,syna i nie czuje sie zaniedbaną kuchtą.Mam swój mały interes -kiedy chce pracuje kiedy nie to nie ...Czesto jestem na siłowni u kosmetyczki ,wyjeżdzamy na wycieczki .Poniekąd jestem troche do tego zobligowana gdyz mój syn ma 8 lat i ktos musi mu pokazac świat :P Autorka generalizuje albo mieszka na jakimś zadupiu gdzie nic sie nie dzieje i kobiety gnusnieją ale to juz chyba powoli staje sie przeszłością ...🖐️

Gość Dolly89
Ja w wieku 30 lat będę super laską:) Przeciez sa kosmetyki, siłownie itd

nie wiem autorko/autorze gdzie ty takie obwisłe trzydziestki widzisz, bo ja nawet takich czterdziestek nie mam w swoim otoczeniu

Gość o wypraszam sobie!!!!!
Ja ma 31 lat, nic mi nigdzie nie wisi i możesz mi wierzyć lub nie, ale ja nawet celulitu nie mam-NIGDZIE

Gość a dlaczego niedorosły autor/ka
pisze słowo "dlaczego" dzieląc go na dwa? Wstyd!!! Zamiast zajmować się 30 letnimi staruszkami, zajmij się lepiej nauką :(

Gość cala kafeteria.
to do kobiet ktore wypisuja glupoty ...nie da sie oszukac czasu moja babcia tez w wieku 76 lat twierdzila ze jest super laską , trzeba starzec sie z pokorą i umiejetnie bo inaczej robicie sie zalosne

Gość marta smart
no coż, starość nie radość

Gość sdsdsdsdsdsdzsd
sadzac po pisowni masz14 lat oze dlaczego pisze sie razem ja mam 38 i nic mi nie wisi

Gość aajajajajjaajaaaaa
jesli ktos uwaza ze 30 latka to staruszka to jest niezle jebniety zobacyzly co dziecko powiedz w tym wieku zal

Gość zły tryb zycia
złe odżywianie to efekt tego

Ewa 33 --->>> wydaje mi się, że autorka sądzi według siebie, ot i cała zagadka:):):):)

Gość młoda jesteś....
..trzeba zająć się życiem a nie wiekiem...i tylko sobą !!!

30-to latki, dla jednych staruszki dla drugich malolaty(przynajmniej dla mnie).Wszystko zalezy od punktu widzenia.Jak mialem z kolegami po 18 lat i nasza kolezanka spotykala sie z 22 latkiem(studentem), to sie dziwilismy, jak mozna sie spotykac z takim starym.Teraz wszyscy , ktorzy maja mniej niz 45 lat to mlodzieniaszki, dla mnie!

Gość kiwi 30
a ja mam 30 i nic mi nie wisi wygladalm mlodziej niz nie jedna 20latka

Gość zły tryb życia w głowie
Najpierw szukają pięknej, bez nacisku na zalety umysłu i ducha i żeby wolna była, używana z zaświadczeniem to klęska przed 30. Potem rok w amoku i już tylko macica zostaje. Mają w głowie że trzeba kogoś nauczyć grać w piłkę, no to płodzą sobie skrzydłowego, atakującego, obronce, po drodze wpada czasami kandydatka na czirliderkę. Budzą się się rano obok kobiety której nie rozpoznają. Seks był zawsze taki piękny a teraz owszem jęczy w łózku ale na samą myśl o porannych czynnościach i to nie chodzi o te seksualne. Nieeemozliwe aby to coś było kiedyś obiektem westchnień. I znowu przychodzą marzenia o wolnej przed 30, która nie przypomina staruszki. Po kilku latach odkrywa że kobiety mają go za frajera, chcą mieć z nim znowu dzieci albo związek zakładać, jak nic na jego kasę lecą. Czas zmienia kobiety faceta nie, ale chyba na umyśle!

Gość Suicidal Tendencies
Moja kobieta ma 34 lata, dwalata temu urodziła dziecko i ma brzuszek, jakiego mogłaby jej pozazdrości niejedna nastolatka i sportsmenka,a pośladki i nózki mmmmmmmmmm. :D Za to jestemprzerażony kondycją nastolatek i dwudziestolatek. Kiedyś w lecie siedząc na ławeczce przypatrzyłem sie grupce gimnazjalistek.... Kurwa co druga miała celulit :/. Co pokolenie to gorsza genetyka, albo wina diety i wychowania.