Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmak

czuje klamstwo za kilometr

Polecane posty

Gość jhgfdsxaz
Bo to trzeba bylo inaczej rozegrac..Poniosly Cie emocje i mu wygarnelas,a z tego co mi sie wydaje nie tak mialo byc.Trzeba bylo uspic jego czujnosc i wrocic wczesniej ktoregos dnia,tak zeby sie tego nie spodziewal. A w tej chwili on wie ze go o cos podejrzewasz i jesli faktycznie cos jest na rzeczy (a nie musi,nie nakrecaj sie tak od razu) to bedzie sie bardziej mial na bacznosci.

Gość lady law
rzuć go to łajdak i oszust. Przeżyłam już to. im wcześniej skończysz, tym dla Ciebie lepiej

Gość q2dftgyhujiawsedrftgy
jak skurwysyn prdolil, inna a potem byla jajeznica na sniadanie to co ja ci kurwa poradze przeciez i tak wybierzesz skurwysyna nad rada http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

nie podejrzewam go ze kogos, tylko dziwnie sie poczulam kiedy zobaczylam po powrocie ze moje rzeczy sa poprzestawiane i poupychane po katach. tyle. w poniedzialek nie mialam mozliwosci sprawdzic jego telefonu bo mial go przy sobie , nie byl wyciszony, bo kilka razy odbieral.

dziwne, dziwne... Nie można od razu zakładać z góry, że była u niego jakaś kobieta a tym bardziej, że się bzykali. Jajecznica to nie jest jakieś skomplikowane żarcie, nie musi lubić gotować żeby zrobić jajka, bez przesady, sam mógł ją sobie zrobić na kacu po imprezie z kumplami. To, że rzeczy były poupychane po kątach mnie tylko zastanawia. Jakiś powód musiał być. Chciał żeby było czysto, ok. Ale później poustawiał większość rzeczy na "swoje" miejsce. Tego nie rozumiem??? Skąd wiesz, że poupychał do szaf a potem poustawiał, tylko inaczej? Powiedział ci że poupychał wszystko czy jak?

jak go nie podejrezwasz to glupia cipa jestes naokolo widez takich mnostwo moja koleznanka na przyklad nie wierzy ze jej chlopak siedzial w wieziniu za gwalty pomimo ze ma to na papierze moze sie jej podoba penis gwalciciela http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

nawet jak go facetka przylapie w lozku z inna to sie zastanawia no a po co on by chowal to ze ma dziewczyne zastanow sie?

rzeczy w szafie lezaly bez zmian, a kosmetyki byly poprzestawiane, powiedzial najpierw ze chcial zetrzec kurz, a pozniej ze chcial pochowac nieuzywane kosmetyki do szafki, a ze sie nie zmiescily to poustawial na miejsce. wiem ze jajecznica nie jest jakims extra daniem, czesto smazyl jajecznice dla nas w weekend, bo w tygodniu nie mamy czasu z rana na sniadanie. chyba niepotrzebnie sie nakrecilam. q2dftgyhujiawsedrftgy - poprosze bez epitetow, ja cie nie obrazam wiec i ty mnie nie obrazaj.

Przecież facet mógł posprzątać, co w tym złego, dziwnego? Nigdy nie sprzatał ale teraz posprzatał no i co? Odżywkę zabrał spod prysznica i postawił ze wszystkimi kosmetykami- nic w tym dziwnego ani podejrzanego. Kurtkę schował do szafy, żeby miejsca nie zajmowała jak kumple będą chcieli powiesić swoje kurtki... Można go podejrzewać o zdradę, owszem, nezbyt dużo wskazuje na to że była tam kobeta (schowane waciki chyba tylko?) bo reszta pasuje tez do tego ze był z kumplami. Pościerał kurze? Wdać nudziło mu się,albo w koncu zobaczył jaka warstwa się nazbierała i wytarł, tym samym przestawiając wszystke rzeczy inaczej....

Wszyscy Cię tutaj nakręcają i od razu zakładają, że cię zdradził. Nie wszyscy faceci od razu rzucają się na inne babki jak zostają sami w domu. Niektórzy są uczciwi a samemu łatwo się nakręcić, tym bardziej, że go kochasz a zazdrość jest chyba normalna, tylko trzeba bardziej ufać. Rozmawiać. Nie tylko oskarżać.

juz sie troche uspokoilam, nie bede sie nakrecac bo to nic nie da, postaram sie mu bardziej ufac, ale bede czujna. przeciez jak by mial zrobic cos zlego, to by i kosz w lazience oproznil gdzie jest pelno zuzytych wacikow, a tym bardziej w sobote robil pranie, i jak wrocilam stalo rozwieszone, popral tez moje rzeczy i bielizne ktora zostawilam w koszu na pranie.

dobrego masz nosa, twoj mozna juz powiedziec ex facet mial goscia w spodnicy,hee nowa zdobycz chce urobic,i pochowal twoje ubrania

no i dobrze. Poza tym mieszkacie razem od 2 miesięcy, wątpie czy po takim czasie już by mu się znudziło i pakowałby się w romans... ile jesteście razem?

do nalewki_babuni: "ex" facet nie kupowałby prezenty na dzien kobiet, nie planowalby wakacji, nie zabieralby praktycznie codziennie na obiad do rodzicow. moze nie jest idealem i ma swoje wady, ale bede mu ufac.

znasz go 3 lata, więc na pewno wyczułabyś już wcześniej, że kogoś ma na boku. Ja jestem takiego zdania, że faceci nie są zdolni wytrzymać z jedną kobietą przez całe życie, zawsze dorwą okazję, żeby zdradzić, choć mogą później tego żałować, nawet ci najbardziej uczciwi i cudowni ale jest taka grupa mężczyzn, którzy są wierni.. na pewno gdzieś są tacy mężczyźni. Muszą być. Może Twój należy do tej grupy :) a może i nie ale mam nadzieję, że Cię nie zdradził (tak sobie myśle, że skoro pochował rzeczy to musiałby znać tą kobietę już od dłuższego czasu, to nie był na pewno jednorazowy wybryk, także zauważyłabyś już wcześniej że cię zdradza)

nie napisalam odrazu orozwieszonym praniu, bo bylam mocno wkurzona, zauwazylam kosmetyki poprzestawiane, strasznie sie wkurzylam, zrobilam mu mega awanture, najpierw probowal mnie uciszyc, ale nie udalo mu sie. o praniu pomyslalam pozniej.

Gość gustawawładysława
A ja się cieszę, że tak wyszło i napisałaś o tym. Tutaj parszywe sępy zawsze węszą wszystko co najgorsze. Może gdybyś tu nie napisała, to nie byłoby tak dużego zamieszania. Masz nauczkę. Z boku zawsze wszystko wygląda inaczej. A większość tutaj szuka sensacji. Też tu kiedyś pisałam i też wszyscy najechali mi na faceta, że ma kogoś na boku. A ja później z nim normalnie pogadałam i czułam się jak pscyholka, która szuka dziury w całym. Wyciagnij z tego wszystkiego odpowiednie wnioski.