Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 no własnie

On nie chce dziecka.."musimy sie jeszcze dorobić..":(

Polecane posty

Gość 12 no własnie

a ja mam 24 lata i nie chce dziecka w wieku 30 lat:( mamy w miare stabilna sytuacje finansową mieszkanie(fakt wynajete ale narazie nie stac nas na kupno), auto ,obydwoje pracujemy on juz ma 30 na karku... znajac zycie to bedziemy sie "dorabiac"do konca zycia bo zawsze bedzie tak ze da sie wycisnac jeszcze wiecej...:(

Gość dżjordżjo banani
To kup mieszkanie albo zrób sobie dziecko z innym. Wynajmować można całe życie, ale co zrobicie, jeśli wypowiedzą Wam umowę? Będziecie się ciągle przenosić? Taki dom chcesz dla swojego dziecka? Stać Cię samą na opłacenie mieszkania, utrzymanie dziecka i siebie,że sama chcesz naciskać i decydować?

Prawda jest taka, ze nie mozesz go zmusić, on musi tego chcieć tak samo jak Ty, bo jęśli złapiesz go na dziecko to Cie moze nawet znienawidzić

Gość nie szkodzi
jak ja bym miała czekać az się dorobie to do dzis dzieci nie miałbym

Gość nieświeży Marian
czyli sprawa jasna, chcesz gościa przygwoździć dzieciakiem:D:D

Gość 12 no własnie
..wiedziałam.....

Gość a jak ty to sobie wyobrazasz?
Nie masz mieszkania i chcesz dziecko? Bo najlepiej to zrobic w mysl zasady "jakos to bedzie":O

Gość czerwony kalosz
Przecież jesteś młodziutka, masz czas. Co jeśli on naprawdę nie jest gotowy i nie będzie takim super ojcem? Będziesz się znowu tutaj żalić? Że ciągle siedzisz w domu z dzieckiem, a on z kolegami na piwku? Nie rozumiem takich kobiet.

Gość jhuyguyfytf
własne mieszkanie też można stracić. porozmawiaj z nim na spokojne, powiedz co czujesz i nie naciskaj. do 30 masz jeszcze 6 lat. naważniejsze żebyście byli ze sobą szczerzy.

Gość ruanda
Facet ma rację - młoda jesteś, niczego nie macie, masz jeszcze mnóstwo czasu, a dziecko bardzo obniży wam zdolność kredytową i może nie być was stać na kupno czegokolwiek.

Gość CyjankaCC
.