consilium7 0 Napisano Luty 28, 2011 też mam porąbaną historie 6 lutego seks bez zabezpieczeń. 30 tabletek azalia (1 tabletka 75 mg), czyli "zamiennik"escapelli. Dziewczyna z BARDZO nie regularnym cyklem, dostała okresu po trzech dniach. a teraz uwaga. Kochaliśmy się z zabezpieczeniem, skończyłem, zdjąłem i wytarłem chusteczką. Pół godzinki przerwy, nowa guma i znów. Guma pęła. Byłem w niej 3cm, i w ułamku sekundy wyskoczyłem. Potencjalne zagrożenie, to te plemniczki które były na mnie. Wzięła 3 godziny potem Escapelle. Problem polega na tym, że TO BYŁ DZIEŃ OWULACJI!!! pomóżcie, czy escapela działa w tym dniu, wiem że w czasie poowulacyjnym ma za zadanie uniemożliwić zagnieżdżenie się komórki jajowej, więc może moje pytanie sięga też, czy te 3 godzny wystarczyły aby zdążyć zanim nastąpiła implantacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Luty 28, 2011 No to logiczne chyba ze nie moze byc w ciazy, skoro to byl dzien owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
consilium7 0 Napisano Luty 28, 2011 owulacja. nie okres. dzień "najwyższej" płodności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach