Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikowanka

DUŻE STOPY U KOBIET- MASAKRA..

Polecane posty

Gość zmkffg
41 znajdziesz w kazdym sklepie, ja mam 40 i nie mam z tym problemu, a obuwie zimowe nawet 39

Gość 20oliwkowa20
O mnie Ci chodzi? z tymi 9cm obcasami? jeżeli tak to się mylisz... Nie przepadam za swoimi stopami to fakt..ale na pewno nie ma to znaczenia w noszeniu szpilek.. Mama mi zawsze broniła i mowiła że mi nie potrzbea obcasow bo i tak jestem wielka. Ale mam w swojej szafie obcasy i nie boje się w nich chodzić skoro mam taki wzrost to 5 czy 6 cm nie robi różnicy.. buty na obcasie to żaden problem jak dla mnie.

Gość hehehehhehehee
hmmmmmmmm ta jasne :P:P:P myslisz, ze wypierdki startuja do Ciebie, bo ci zadroszcza??:D wrecz przeciwnie, ja mam 159 cm, waze 48 kg stope mam 36.5 i zaloze obcasy i wyglądam mega sexownie.. facet co ma 175 to juz sporo wyzszy a nie kazdy jest wysoki.. fakt.. moj faceyt ma 187 ale kocha mnie taką malutką.. na rękach nosic:P wielkoludzie z kompleksami ;D

Gość zmkffg
wiekszosc obuwia mam z prima mody, mam tez butki z quazi, kazara. ostatnio kupilam sliczne platformy uwaga!!! w deichmanie za jedyne 139zl!!! w deichmanie chyba nawet 42 mozna dostac

Gość zmkffg
myslalam ze jestes facetem, a jednak jestes mala wstretna baba hehe

Gość 20oliwkowa20
Buty w deichannie najczęściej kupuję, jednak nie zawsze mi odpowiadają, poza tym to w W-wie kupuję. Nie startują wypierdki to raz, dwa to widac kto tu ma kompleksy skoro takie glupoty wypisuje..

Gość hehehehhehehee
oliwkowa dalej nie widzisz ze nie gadam z toba?

ojejku dziewuchy nie kłócić się!!! pisać na temat a nie jakieś kłótnie. Mała z dużą się dobrały i wymieniają zdania, choć jestem duża to rację przyznaje jednak większej:)

Gość zmkffg
oliwkowa na 44 to nie wiem gdzie jeszcze mozna kupic, ale do 41 jest w kazdym sklepie teraz

Gość zmkffg
kamecha, cicho badz kurduplu, bo ci na leb napluje

Gość kmcom
heh czubki - a wiecie że Angelina Jolie ma rozmiar 40 (był kiedyś taki art na onecie chyba o celebrytach i ich rozmiarach buta) - no pasztety-ktora moze się uznać za piekniejszą i Angie dlatego że ma 2 rozmiary mniejsza stopę?? Ręka do gory

Gość 20oliwkowa20
zmkffg.. Ja też nie wiem;p zawsze mam z tym problem heh :D tego lata będę chodziła boso :D :D

Gość zmkffg
ja ogolnie nic nie mam do niskich lasek, ale zauwazylam ze sa takie wredne z emasakra, mysla ze sa najcudowniejsze i najladniesze i moga nam wysokim ublizac. tylk dlaczego wszystkie modelki sa od 175+ i miss tez??? dlaczego nikt tam nie chce takich 159???

Gość zmkffg
oliwkowa, znam jeden sklep nie firmowy u mnie w miescie, ale to nie jest wa-wa. a moze w rylko cos znajdziesz???bo z rylka mialam buty 39, maja zawyzona numeracje

Gość 20oliwkowa20
zmkffg, no niestety ryłko już od kilku lat odpada...wyrosłam już :( muszę poszukać butów na wiosnę i lato ale jak się pop[atrzę na ceny to mi sie odechciewa:D

Gość zmkffg
dobranoc dziewczynki ze stopa 39+, milych snow. a ty kamecha niedorozwiniety wypierdku jakim prawem nam ublizasz??? ty nawet nie masz tych 180cm i masz szpetna gebe, przegrales zycie podwojnie.zegnam

Gość 41/42
Ja mam duże stopy - 41, w porywach do 42, bo te 41 w sklepach to i tak zazwyczaj jakieś lilipucie :P Dawniej miałam z tym mega problem, aczkolwiek nigdy kompleks. Po prostu trudniej było mi znaleźć wygodne buty. Ale teraz się to zmienia. I noszę sobie bez pardonu jakie tylko mam ochotę i jakie znajdę - klapki, japonki, sandały, baleriny, obcasy...co się nawinie. Nie potnę się z tego powodu, ani też nie zamierzam się katować i nie założyć czegoś, co mi się podoba, tylko dlatego, że komuś moze przeszkadzać moja stopa. Kolega (znany perkusista zresztą :D) powiedział mi kiedyś, że mam wyjątkowo piękne stopy - bo choć duże, to na maksa, wręcz niespotykanie zadbane ;) A do tego mają ładny kształt, proporcjonalny. Cóż mi pozostało? Właśnie to dbanie o stopy, żeby wyglądały ładnie. Zresztą...pasują do moich 177 cm wzrostu i do moich długich nóg ;)

Gość leeeeeeeeeeee
mam 177 cm i 41/2 łeeeeeeeeeeeeee

Gość a ksiaze bogaty
!.

Gość ja malutka
ja mam rozmiar 35 i drugi palec dluzszy od duzego palca u stopy. I kiedys mi jeden facet ktory ma bzika na punkcie stop powiedzial, ze takie stopy, male z dluzszym drugim palcem najbardziej kreca i sa maks seksowne. Ja w ogole wszystko mam malutkie. Tylko dooooope mam wielka :)

Gość Johnnybravo
Wybaczcie drogie panie ale ja jako facet muszę powiedzieć, że 100 razy bardziej wolę kobietę z długimi, zgrabnymi nogami niż z małymi stopami, a to się w sumie wyklucza.. no ale są gusta i guściki więc cieszcie się z tego co macie!

Gość Johnnybravo
no cóż, ja jestem fanem bardzo długich nóg w typie modelki, a to raczej 39, 40. Uwierzcie mi widziałem w swoim życiu niejedne brzydkie małe stopy, zdeformowane czy zaniedbane, a swoją drogą to takie małe grube coś, w ogóle mnie nie kręci..

Gość ja malutka
krotkie nogi tez moga byc zgrabne. Krotkie nie znaczy od razu grube i kaczkowate. Najwazniejsze sa wlasciwe proporcje. Zreszta w druga strone tez, male stopy nie koniecznie znaczy ladne stopy, a wrecz wydaje mi sie, ze mniej jest kobiet z malymi a zgrabnymi stopami niz tych wysokich, szczuplych z duzymi ale za to zgrabnymi. Zwykle jest tak, ze waskie stopy sprawiaja wrazenie ladniejszych, a jak kobieta wysoka to zwykle ma i dluzsza stope, a wtedy, nawet jak niezbyt piekna, to ta dlugosc ja jakos tak wysmukla. Ale nie zawsze. Dodatkowo, ogromna role odgrywa ksztalt paznokci. Piekna stopa z brzydkimi paznokciami nie bedzie wygladala ciekawie. A sa takie paznokcie, z ktorymi najlepszy pedikiurzysta sobie nie poradzi.....

Gość to obrzydliwe kiszki
:O

Gość www.malebuty.fora.pl
Zapraszam kobiety, które mają małe stopki (poniżej 35 r.) na nowo powstałe forum: www.malebuty.fora.pl Znajdziecie tam ciekawe porady, opinie dotyczące sklepów, linki z małymi bucikami. Polecam - miła atmosfera !!! Nie jesteś sama, jest nas więcej ! www.malebuty.fora.pl

Gość takajakaaa
:) ja nie kumam...przeciez facet jak chce to moze sobie szukac babeczki z małymi stopami a te z rozmiarem 39 w wzyz niech zostawi w spokoju :) Urok taki ze ....są gusta i guściki a róznorodnosc w wyborze jest fajna :)