Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikowanka

DUŻE STOPY U KOBIET- MASAKRA..

Polecane posty

Gość ja mam 41
długie palce i drugui dłuższy od dużego - mam się powiesić? A może nie wychodzić z domu? a może nie chodzić latem w klapkach? Takie mam i nic nie poradze, jak byłam nastolatka (lata 90 - w ogóle makabryczne problemy z kupnem butów jakichkolwiek) miałam straszne kompleksy = przez jedną głupia pindę sprzedawczynię z obuwniczego - zapytałam o jakiś model w moim rozmiarze a ona mi na to - 41? Jak można mieć taki rozmiar buta? ja się poryczałam , mój ojciec ją zezwał na czym świat stoi, ale co z tego - dłuuuugo miałam potworne kompleksy przez ten jeden incydent.... A teraz to mi to lotto - jest tyle butów do wyboru a mój mąz mi zawsze mówił, że widac nie mam większych problemów jak takimi pierdołami jak rozmiar bbuta sie przejmuję ;)

Co tu mój podszyw znowu grasuje?:D oj nie ładnie podszywku

fujjjjj dobrze Ci szczera sprzedawczyni powiedziała

ja jeszcze kilka lat temu ok.3 lata temu chcialam kupic pierwsze w swmoim zyciu szpilki i przeszlam cale centrum handlowe w Poznaniu, gdzie byly tylko buty i na pytanie " jakiekolwiek szpilki w rozmiarze 41...?" kazdy odpowiedal "brak" tylko w ryłko udalo mi sie kupic buty za uwaga...ponad 200 zl ! dla mnie to duzo jak za szpilki, ktore zaloze raptem 2-3 razy ale kupilam bo coz bylo zrobic....dla mnie stopa to nie problem uwierzcie mi,ze zdaje sobie sprawe z tego,ze nie ejst ani mala ani zgrabna wiec nie nosze klapek sandalow itd chodze w balerinkach i nawet nie ejst mi gorąco, wieksze znaczenie ma dla mnie komfort psychiczny niz wygoda i przewiew w bucie ;)

w lecie balerinki ?:D łooo.. współczuje jak ściągasz buta:O bo w lecie raczej nie założysz rajtek do tych butów ani nic ..łe

hahahaahaha :D :D duże nie znaczy potliwe poza tym wiesz sa takie rozne preparaty, specjalne bawalniane skarpetki do balerinków ale jak widac w twoim malym marnym swiecie nie slyszalaś o czyms takim :)

słyszałam, ale to i tak... łe... pocic się w jakichś balerinach bo ma się giry a nie małe, zgrabne stopki... bleeeeee sama widzisz:P 41 to niezbyt popularny rozmiar, że nie mogłaś znaleźc.. a 200 za szpili z Ryłko to sporo?:D

a ja mam rozmiar 41 i są śliczne, smukłe, zadbane, kształtne :-)a mój facet jest wniebowzięty jak chodzę boso po mieszkaniu :-) szczególnie mając czerwony lakier...tak jestem z nich dumna :)

hahahhaha, bo Twój mąż jeszcze nie widział smukłych i małych nóżek :D:D widzi krogulce 41 to .. wiesz... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma.. .

Gość baleriny optycznie powiększają
stope - maksymalnie wydłużają, zwłaszcza jak się nosi rurki brrrr lepsze sa czułenka na stabilnym niewysokim obcasie - wiem coś o tym , tez mam 41 ;)

Gość Śiczna Gaduła
HEJ NO JA SIE POCHWALE ZE MAM ROZMIAR 40 BUTA NO I TROCHE ZŁA JSTEM ZE NIE MOGE WSZYSTKICH BUTÓW NOSIC JAKIE BYM CHCIALA BO SA DŁUGIE I WĄSKIE- ALE NA SZCZESCIE SA ODPOWIEDNIE FASONY KTORE OPTYCZNIE SKRACAJA STOPE WIEC JESTEM ZADOWOLONA- A KOLEJNA ZALETA JEST TO ZE JAK JEST WYPRZEDAZ TO ZAWSZE SIE ZNAJDA BUCICKI DLA MNIE BO MALO KTO MA 40 WIEC SIE ZAŁAPIE- A MOJA KOLEZANKA MA ROZMIAR 35 I TA JEJ STOPA WYGLADA JAK U MAŁEJ CHINKI I TO SMIESZNIE WYGLADA BO MA GRUBE UDKA WIEC NIE WSPÓŁCZUJ BO SA ZALETY I WADY KAŻDEJ ZE STRON

Gość baleriny optycznie powiększają
lipss (ta przez 2 s :p) - ty jestes jakąs fetyszystka ?Kobieta nie składa się z samych stóp - facetom nie przeszkadza rozmiar 41 bo np nie mogą oderwać oczu od innych części ciała :p a dla cibie jak widac problem rozmiaru buta jest kluczowy :D Może poza stopami nie ma w tobie nic godnego uwagi?

Gość jola kola
ja mam 39 i 170 wzrostu, moze miglyby byc mniejsze moje stopy , ale przynajmniej mam wciecie w talii i zgrabny tyleczek, czego moze mi pozazdroscic wiekszosc spoleczenstwa, bo tak rzadka to cecha u dziesiejszych kobiet :O kobiety traca cechy kobiece:O coz z tego ze kopytko male i ccy wielki, jak bary i plery szerokie jak u chlopa, dupka waska, albo plaska, to jest fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, stopami sie nie bzyka, a tyleczkiem i talia- a i owszem :)

Gość haska
ja mam 40 nr buta, 181 i uwazam ze mam wporzo stopy, sa zadbane, mam ladne paznokcie, i nie musze robic sobie zalosnych tipsow u stop tak jak niektore. poza tym male stopki to maja dzieci ;]. moj facet ma 193, a sam ma numer buta 48-50 wiec moja stopa to polowa jego wiec przy nim mam malenkie stopki a co sadza inni a tymbardziej dziewcyzny o nizszych stopach mam gdzies;). oby Wasze corki miala rozmiar 41 i zebyscie je dobijały, kto was wychował? mama stopa i tata stopa? oceniac ludzi po stopach, moze ten 160 się konczy na kostkach i macie wzrok na poziomie stop?

Gość wazne zeby stopy byly smukle
i proporcjonalne do reszty ciala najgorsze co moze byc to male, grube, pulchne stopy z krotkimi grubymi palcami.oblesne jest takie cos

Gość kfkgfg
kurduple sa takie zlosliwe ,bo maja kompleksy!!!chuj wam do tego kto ma jakie stopy, niskopodwoziowe scierwa

Gość kfkgfg
poza tym co was obchodza stopy innych kobiet, pedalki jebane, pilnujcie swoich kopytek i krotkich nozek i uwazajcie zebym was nie podeptala moimi stopami w rozmiarze 40

Gość zmkffg
kamecha, masz tak szpetny ryj ze nawet mozesz tu sie nie wypowiadac, male stopy ci nie pomoga bazylu

Gość jak dla mnie to nie jest
takie wazne - sama mam rozmiar 38/39 i nie mam do tego jakiegos emocjonalnego stosunku, moj facet za to uwielbia moje stopy masowac i calowac... :)) Natomiast obrzydliwe wydaja mi sie grubawe, wielkie łapska u kobiet. Krótkie paluszki-serdelki, niekształtne paznokcie... To jest dopiero problem, a nie stopy :))

Gość zmkffg
mojego zdjecia nie widziales, a twoja szpetna gebe kazdy widzial. potrafisz tylko wszystkich krytykowac, a kto by pomyslal ze taki paskud z ciebie

Gość zmkffg
ja mam 180 cymbale wiec 40 jest proporcjonalny domojego wzrostu, ale co ci bede tlumaczyc, malo ze bazyl z ciebie, to jeszcze niski, wiec nara

Gość zmkffg
to czemu tylko takie babochlopy biora na modelki i miss, poza tym na takich kurdupli jak ty nawet uwagi nie zwracam, dla mnie facet sie zaczyna od 185cm

Gość hehehehhehehee
dla ciebie facet sie zaczyna od 185 bo sama masz 180 wiec dziwne abys chciala nizszego :O wiesz na modelke nie tylko wzrost sie bierze pod uwage az wage równiez :D ale jak t ymasz 180 cm i 40 rozmiar buta to ja nie mam pytan :P najlepsze kobietki to filigranowe :P taka juz nie bedziesz, chyba ze sie skurczysz na starosc :D zyrafo :P

Gość zmkffg
wage tez mam odpowiednia nie boj dupy, a kim ty jestes zeby mowic ze najlepsze sa takie a takie, chuj mnie obchodzi twoje zdanie, sram na ciebie z wysokosci 180cm plus 9 cm obcas. poza tym zadne wysoka laska nie chcialaby kurdupla, wiec tobie zostaja tylko niskie.nara

Gość 20oliwkowa20
Nie zdajecie sobie sprawy z tego co mówicie... sama mam 191 cm wzrostu i rozmiar buta 44... i jestem dziewczyną, a Wy narzekacie na rozmiar typu 38-41.. nie bądźmy śmieszni i spójrzmy prawdzie w oczy.. Polska to kraj mało przystosowany do ludzi wysokich, nietypowych pod względem budowy ciała. w innych krajach tego nie ma bo w Anglii na przykład bez większego problemu dostałabym buty, a na pewno byłby większy wybór niż u nas.. no i jeszcze jedna kwestia - cena. Tutaj t 150 i wzwyż. Mimo to uważam, że rozmiar obuwia to nie jest powód do tego by się zamykać w piwnicy, obandażowywać stopy niczym Chinka i wmawiać że nie jest tak źle.. Problem jest duuży, szczegolnie ze strony społeczeństwa. Jak coś nie jest w standardzie to już musi być złe. Otóż tak nie jest, tylko że ludzie myślą stereotypami.

Gość zmkffg
kamecha, nie zacieszaj tak maly wypierdku

Gość Megi Mekintosz
"u kobiety palec drugi większy od dużego to jakaś masakra...!!!! kobieta powinna miec małe, zgrabne stópki" nosz kurwa ty melepeto, jak masz czelność w ogóle tak mówić. mam sobie obciąć palucha bo ci się nie podoba! trochę empatii i w ogóle pohamowania, bo kto wam dał półgłówki prawo do takiej zajadłej krytyki. mi też się podobają zgrabne nóżki koleżanek, a jak mają zadbane paznokcie to hoho. ale SAMA SOBIE TAKICH STÓP NIE WYHODOWAŁAM egoiści do kwadratu! pozdrawiam wszystkich z nr buta 39+ !!!

Gość hehehehhehehee
polej :P ja tylko stwierdzam fakty ;) poza tym wyrażasz sie tak, ze juz mam 100% pewnosci ze jesteś przykładem babochłopa:P każda , która ma ponad 180 i wieksza noge niz 40 bedzie sie zajadli bronic i nie przyzna sie sama przed soba, ze to jest okropne :P ta wyzej MODELKA WIELKA się szczyli obcas 9 cm to masz 190 cm prawie :D moge sie zalozyc, ze masz komplkesy i nie chodzisz w szpilach bo patrza na ciebie jak na dziwadło :D

mam rozm 41 , jestem kobieta, wzrost 180. Wszystko byłoby ok gdyby nie brak papci dla takich jak ja. Gdzie kupujecie duże buty?

Gość zmkffg
mam dokladnie 180 i stope dokladnie 40 i chodze w szpilach i nie mam kompleksow, a niby czemu mialabym miec??? mam wysokiego faceta i gleboko w dupie co mysla sobie inni, tym bardziej takie wypierdki jak ty. ale male wypierdki tez czesto do mnie startuja