Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikowanka

DUŻE STOPY U KOBIET- MASAKRA..

Polecane posty

Gość kdkfg
ja mam 70c i jestem szczuplutka, a ty opasla tluscioszka hahaha to dopiero MASAKRA!!!!!!!!!

Jeden rozmiar to 0,5cm. Więc skoro masz 37, a współczujesz tym o rozmiarze 39, to to nieco śmieszne jest, bo to aż -och, o zgrozo! - 1 cm wiecej :D

Gość kdkfg
spadaj tlusciochu, nie podszywaj sie mam 70c i waze 62kg, wiec spierdalaj

Gość kdkfg
podszywie spadaj:O mam 80b i jestem z tego dumna.. niby waze 85 kg , ale jestem wysoka i mi to nie przeszkadza, te kg ładnie się rozkładaja..

Gość kdkfg
co boli cie,ze taka tlusta swinia z ciebie, ze musisz sie podszywac???idz sie pozachwyzaj swoimi malymi tlustymi kopytkami

Gość kdkfg
nie ma co się wykłócac... mój podszyw to jakaś dzieciarnia, gimgówno :O nie wyrażam się w ten sposób, bo mam klasę. powiedziałam ile ważę i jaki mam rozmair biustonosza, bo choc jestem anonimowa to sie tego nie wstydze;)

Ale jesteście głupie baby. wstyd. Ja mam 168cm wzrostu i nr buta 38, ale nie przyszło mi do głowy wyzywac osób który mają inny numer buta niż ja:D uważam że najbardziej popularny u nas jest 38/39, w sklepach najwięcej takich rozmarów. wy jesteście jakimiś debilkami, że się tak wyzywacie. A co do tej z biustem 80 B przy wzroście 160 to musisz miec sporą nadwage, żeby miec około 85cm pod biustem. Ja noszę 60 C i pod biustem mam 68cm przy wyższym wzroscie

uuuu 80 160 cm wzrostu i tyle samo wszerz:D jak ja nie lubie pulchnych grubasek :)

Gość pikowanka
jestem niska, gruba brzydka dziewczyna, dlatego jedyne co mi zostalo to wyzywanie dziewczyn z wiekszym rozmiarem obuwia i podszywanie sie

też kiedyś miałam nadwagę 102, ale wzięłam się za siebie więc i biust mam mniejszy, ale jak dla mnie idealny :)

haha. dzisiejsze podszywy nawet stopki nie potrafią porządnie skopiowac. :D:D:D

Gość ona wysoka..
dlaczego wogole ten temat jest w kategori zycie uczuciowe ?

Dla mnie to po pierwsze trzeba byc skonczonym debilem,zeby zakladac taki temat. To tak jakbym alozyla temat " kolor zielony jest piekny a czerwony ochydny". A co to kogo dziewczyno obchodzi twoje zdanie ? ja mam rozmiar stopy 41 i rzeczywiscie wolalabym miec mniejsza stope ale najbardziej przeszkadza mi to przy kupnie butów. Swoja droga mam chcoiaz dobra przyczepnosc w autobusie ;) Grunt to pokochac swoje wady bo dzieki nim jestesmy wyjatkowe... I zapewniem Cie,ze swoich stop nie zamienilabym na orli nos, gruba dupe czy cokolwiek innego.

Gość pikowanka
bo nikt mnie nie chce i sie zakochalam we wlasnych stopach

PeaSorela ale mózg byś już zamieniła na inny :D ochydny ... hmm jesteś pewna,że tak to się pisze ?:D

Mi się wydaje, że problem z kupnem butów mają zarówno kobiety powyżej rozm stopy 40, jak i te poniżej rozm 37. jednak 38, 39 najszybciej schodza w sklepach.

Gość hgfjyu
Ludzie maja wieksze problemy niz rozmiar stop np co do garnka wlozyc lub jak np nie stracic pracy a zajmowanie sie rozmiarem stop jest dobre dla tzw pustakow a co to za roznica czy 36 czy 40, gowno to ludzi myslacych obchodzi co o naszych stopach myslisz

Gość jhgju
mam rozmiar stopy 41 plus 2 palec dluyzszy od pierwszego i moj facet kocha mnie ponad zycie:P bo facet ktory kocha nie zwraca uwagi na takie pierdoly:)

Gość anielica diablica
troche mnie zdziwil ten temat ja mam nr buta 40 ale jestem wysoka mam 175 cm wzrostu moze dlatego ale to smutne ze tak piszecie chcialabym byc filigranowa i miec male stopki ale nie mam i co mam sie zabic z tego powodu???

Lipsss...nie mow do mnie kochanie, to po pierwsze a po drugie nie bedzie mnie jakas małolata poprawiac, nawet jesli zrobilam blad ortograficzny. temat wydaje mi sie jest inny niz " poprawna polszczyzna"....co za głupi dzieciak...ech...

każdy Polak powinien umiec pisac poprawwnie w języku ojczystym :P tępa strzało :D chociaż Ty byś pewnie napisała "szczało" :D:D:D

Akurat nie jestem Polką, jesli chcesz koniecznie wiedziec bo pochodze z Półwyspu Bałkańskiego.Coś jeszcze lafiryndo?

Gość gbrthtrghtyhthe
Brzydkie stopy to są stopy brudne, zaniedbane, z popekanymi piętami i żółtymi pazurami. A nie stypy w rozmiarze 39 albo 40. I rozmiar palców też nie ma nic do rzeczy, co to za różnica, który jest dłuższy? Stopy mają być czyste i zadbane, a nie krótkie lub długie. Takie jest moje zdanie.

Gość anielica diablica
lipss moze troche samokrytycyzmu? nawet twoja stopka swiadczy o tym jakim jestes pustakiem :(

Gość anielica diablica
hahahahahahahaha :D no ta jeszcze sie zdenerwuje i przez przypadek zlamie sobie swoj rozowy paznokiec :D

paznokć ;) no dalej Lipsss...nawyzywaj egzotyczna kolezanke od pustaków :P