Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikowanka

DUŻE STOPY U KOBIET- MASAKRA..

Polecane posty

Gość pikowanka

wiadomo,że na to nie ma się wpływu, ale uważam że stopy duże 39, 40 wzwyż to okropnośc.. fatalnie to wygląda, jest mało sexowne i kobiece... sama mam 36.5- 37, współczuje tym, które mają duże stopy i problem z kupieniem butów:O

Gość pspspps
zgadzam się.. - niestety

Gość i ja tez sie zgadzam
wszak sama mam juz 38, ale gdybym miala wiecej to nie wiem... w czym tu chodzic potem? chyba boso... a taka duza bosa stopa to jeszcze brzydsza...

Gość pikowanka
i jeszcze jak kobieta ma duże palce u stóp gdzie drugi palec jest większy od dużego palca.. porażka...

Ja uwielbiam moje małe stópki, ale osoby z większa stopą są też zarazem wyższe, a nie takie filigranowe, czyli figura modelki, nogi do nieba, a nie takie maleństwo jak ja :D. ale ja lubie byc taka filigranowa:)

Gość pikowanka
mój facet ma 46/7 hahah uwierz, tez ma problemy z butami, ale ma fetysz na moje stopy.. które bądź co bądź są 10 numerów mniejsze :D

Gość pikowanka
no i wzrostu mam 160 cm :P

Gość ona wysoka..
a ja mam rozmiar 39 i wcale nie narzekam i nie mialam nigdy problemu z kupnem buta jesli chodzi o rozmiar mam 178 cm wzrostu i mysle ze gdybym miala mniejsza stope to przy takim wzroscie glupio bym wygladala jedyny problem z butami jaki mam to zeby znalesc jakies na niskim obcasie

Gość kdkfg
ja mam 40 i nie mam problemow z butami, problemy z butami maja osoby 42+, w kazdym sklepie sa buty do 41

Gość kdkfg
no i mam 180cm , wiec to wyglada proporcjonalnie

Gość pikowanka
juz nie chodzi nawet o problemy z butami, ale o sam wygląd takiej stopy... na co wpływu nie ma:)

ja mam stópki r. 36 pulchniutki, gdzie wlasnie drugi palec jest minimalnie dłuższy niz duzy i wyglada to slodko :) kazdy mi mowi ze mam przeslodkie ladne stopki ;p

Gość kdkfg
wiesz, jakby 40 miala osoba o wzroscie 160, to co innego, a ja ogolnie mam dlugie zgrabne nozki i moje stopki wygladaja ok, poza tym seksapil chyba nie zalezy od rozmiaru stopy, bredzisz, dziewcyznko

Gość pikowanka
nie zależy, ale wygląda to niezbyt taka duża gira:O i te palce drugi większy od dużego.. .zniekształcone jakieś :O

Gość kdkfg
aha, i nie musisz mi wspolczuc, bo mi to nie przeszkadza, wspolczuj grubasom i brzydulom

najpopularniejszy rozm to 39 i w kazdym sklepie obuwie sie dostanie

Gość Kostka18
Ja mam 178cm, stopa 38/39 zalezy od buta. Mysle, ze jak na moj wzrost jest mala, sporo moich kolezanek znacznie mniejszych odemnie ma taki. Wydaje mi sie ze przy moim wzroscie takie stopy wygladaja ok, zwlaszcza ze sa szczuple.

Gość kdkfg
nie mam 2 placa wiekszego, nie musi tak byc

Gość zggggggagagaaa
zgodzę się :O! u kobiety palec drugi większy od dużego to jakaś masakra...!!!! kobieta powinna miec małe, zgrabne stópki

Gość kdkfg
poza tym czy autorka nie ma wiekszych problemow od obgadywania czyichs stop, jak dla mnie duza dupa, albo wstretny ryj wyglada gorzej niz rozmiar buta 40

cos tam juz sie nie podszywaj pod inne nici zeby poprzec swoja durna "teorie" ;) mam zgrabne male sliczne stópki, drugi malec jest o kilka mm wiekszy ale wyglada to bardzo ladnie stopa jest okragla, a nie chamsko ścieta

Gość tomek z mazowaszaaaaa
moze powiem jako facet... i uwazam, ze podobnie mysli wiekszosc facetów.. stopy kobiety to czesty fetysz mezczyzn.. kobieta powinna miec male stopy, male paluszki.. jesli jest wysoka i ogolnie duza to stopa nie powinna przekrazac 39.40.. bo to nie kojarzy się zbyt estetycznie...

Gość pikowanka
wyrażam tylko swoje zdanie do ktrego mam prawO:P a te z duzymi nogami i palcami powykręcanymi będą mnie tu jechac :D bede pozniej to was poczytam:D

mnie tam osobiscie nie podobaja sie jedynie Twoje mini cycuszki :)

Gość pikowanka
80 b to nie jest mało:) bede za godzinke;))

Gość hahahhaa
ja tez mam spory biust a stopy 37 to jestem monster ?:D:D:D::D

Gość kdkfg
80b, hahahahah to tlusta loszka z ciebie!!! poza tym kurdupel, hahahaha. nie ma nic gorszego niz tlusty kurdupel i nawet twoje male stopy ci nie pomoga, poza tym pewnie jestes w chuj brzydka ze musisz sie dowartosciowac w taki sposob

Gość kdkfg
ja tez mam 80b ale ja waże 85 kg wiec to jest do przyjęcia, a tytłusta lochooooooo 160 cm i 80 b.. kon by się usmiał ;D