Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość computerrrrr

jakie programy komputerowe umiecie obslugiwac

Polecane posty

Gość computerrrrr

i jakie moga byc pomocne przy szukaniu pracy tzn jakie wymagaja pracodawcy

Gość zloty99
PAKIET MSOFFICE LUB OPENOFFICE + SYSTEM. TO CHYBA STANDARD PRZY PRACY BIUROWEJ. EWENTUALNIE JAKIŚ SOFT DO KSIEGOWANIA CZY MAGAZYNU - ALE TO JUŻ NAJCZĘŚCIEJ ROBISZ NA SZKOLENIU W TYRZE. NO NIE WIEM - JAK SZUKASZ PRACY W GRAFICE - PHOTOSHOP, COREL DRAW CZY PODOBNE. JEST TEGO FULL.

Gość ja znam worda power pointa
Corela Illustratora Photoshopa. Pracuje w biurze

Gość zloty99
computerrrrr - NAPISZ JAKIEJ TYRY SZUKASZ TO BĘDZIE ŁATWIEJ DAĆ KONKRETNĄ ODP. KUMPEL MA FIRMĘ KTÓRA PROJEKTUJE CZĘSCI DO MOTOCYKLI - SOFT DOSTALI Z WŁOCH (NIE WIEM CO TO JEST) I MIELI SZKOLENIE W OBSŁUDZE TEGO PROGRAMU.

Gość ja sie ucze teraz powerpointa
chce udoskonalic excela i poznac accesa. myslalam tez nad jakims ksiegowym ale tego tyle jest ze nie wiadomo co wybrc

Gość computerrrrr
szukam pracy biurowej raczej pod katem ksiegowosci bo mam studium rachunkowosci ukonczone ale wiadomo jak to jest lapie sie co daja wiec zadna biurowa nie pogardze

Staszku, jestem większy debeściak od Ciebie. Poprawnie obsługuję program "ON - OFF" na klawiszu włączającym kompa :classic_cool:

Gość zloty99
CZYLI BANKOWO: MS WORD - PISANIE MS EXEL - ARKUSZ NO I MUSISZ WIEDZIEĆ JAK ODPALIĆ KOMP CZY NP: WYDRUKOWAĆ DOKUMENT EW. ZESKANOWAĆ. NIEKTÓRE BIURA - FIRMY LECĄ NA OPENOFFICE - ALE TO JEST PODOBNE DO MSOFFICE NA 90% JAK NIE WIĘCEJ I NIE POWINNAŚ MIEĆ PROBLEMU. TAK SAMO JAK NP: KIEDY ZAMIAST EXELA DOSTANIESZ ARKUSZ LOTUSA.

Jak w księgowości to głównie excel, word i jakiś księgowy. Każda firma ma inne. Musiałabys opanować lub mieć pojęcie o choćby jednym, a i tak praodawca zrobi Tobie szkolenie.

Najważniejsze to opanować analitykę kont i strukturę / finansowanie u pracodawcy to jakoś pójdzie.

Gość computerrrrr
dzieki. odpalic kompa wydrukowac zeskanowac to umiem. worda tez. excel podstawy ale mam kurs to sie poducze.

Gość zloty99
DOKŁADNIE - CZĘSTO SOFT JEST PISANY POD KONKRETNĄ FIRMĘ/PROFIL DZIAŁALNOŚCI - WTEDY PRACODAWCA MUSI CIEBIE PRZESZKOLIĆ. LOGICZNE.

Gość kuba z polibudkuu
word power point open office writer open office impress open office draw photoshop irfanview autocad archicad google sketchup od 6 wzwyz artlantis troche corela inkscapea i vraya

Gość JadwigaKet
Warto umieć obsługiwać pakiet Microsoft i to zdecydowanie teraz przydaje się w każdej pracy biurowej. Co do firmy szkoleniowej to polecam Szanasa. Robią konkretną robotę i na pewno Cię nauczą o to się nie martw. Dodatkowo na koniec masz oczywiście certyfikat.

Gość lorna

Office to podstawa zdecydowanie, w kazdym biurze

Gość kikkko

Bardzo dobre oprogramowanie dla architektów to Lumion 9.5 lumion.pl Używam go od niedawna i jestem zachwycony szybkością i intuicyjnością programu. Także jak szukacie czegoś do renderingu 3D to zdecydowanie warto z tym się zapoznać.

Na każdym komputerze powinien się znaleźć co najmniej jeden z programów opisanych w artykule na tej stronie http://www.softwarepatch.pl/jakie-programy-komputerowe-warto-zainstalowac-na-swoim-laptopie-komputerze/,co w znacznym stopniu zwiększy wydajność i efektywność pracy komputera. Bardzo ważny jest na pewno program antywirusowy, bo szusując po sieci, łatwo zainfekować komputer szkodliwym wirusem.